MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Cyfra+,Cyfrowy Polsat czy N-tv co wybrać prosze o opinie

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

radus

Post #1 Ocena: 0

2007-03-23 21:17 (18 lat temu)

radus

Z nami od: 21-03-2007

Chciałbym zakupić polską telewizje ale nie wiem na co sie zdecydować.Każda z platform oferuje coś innego.Moje oczekiwania to sport i programy dokumentalne typu discovery.Moja żona to muzyka i film.Mam pytanie o N-tv czy w jej ofercie są takie programy jak TVP1,TVP2 bo na stonie N-ki można sobie wybrać jakie chce sie programy ale nie ma tam ani TVP1 ani TVP2.Prosze o rade i opinie.Dzieki

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2007-04-14 14:05 (18 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

w zyciu nie kupuj polskiej telewizji! po co?
wez freeview, sky - cokolwiek byle po angielsku, najlepsza droga do nauki jezyka - ogladaj wszystko po angielsku, na poczatku z napisami. rok minie i juz bedziesz moiwl lepiej a rozumial duzo wiecej bez wzgledu na obecny poziom, jaki by nie byl.
ogladasz polska telewizje - to nie uczysz sie angielskiego.
al to moj poglad...
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

gabi2805

Post #3 Ocena: 0

2007-04-14 16:38 (18 lat temu)

gabi2805

Z nami od: 12-04-2007

Cześć ja mam cyfre+ i jestem bardzo zadowolona. W angileskiej telewizji podobnie jak w radiu nic nie ma. Polecam cyfre.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

frelcia

Post #4 Ocena: 0

2007-05-09 23:50 (18 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Czesc
Ja tez mam CYFRE+ i w zadnym stopniu nie przeszkadza mi to w nauce angielskiego.
Ale niestety cyfra zaczela byc droga i zastanawiam sie nad zmiana na telewizje N. Niewielka róznica w programach i za 68zl wszystkie pakiety.
:-)

Do góry stronyOffline

RobertChlopas

Post #5 Ocena: 0

2007-05-10 11:13 (18 lat temu)

RobertChlopas

Z nami od: 26-03-2007

Witaj, ja wybrałem "Polsat cyfrowy" ponieważ jest tam również Polsat gdy w przypadku cyfry tego kanału tam niema. Bardzo dużo kanałów jest po polsku. Abonament opłaca rodzina w Polsce. Odradzam angielską TV kompletne dno. Aby uczyć się angielskiego najlepsza jest konwersacja a nie gapienie się w ekran jak sroka w gnat. Pozatym telewizję ogląda się dla przyjemności a nie z musu nauki języka. Jak można nie obejrzeć "Daleko od noszy" albo Ferdka od Kiepskich, czujesz się jak w kraju. Wybór należy do ciebie.

Do góry stronyOffline

ania_caterham

Post #6 Ocena: 0

2007-05-10 12:14 (18 lat temu)

ania_caterham

Kobieta

Z nami od: 06-05-2007

Mozna przeciez zaplacic samemu karta przez internet lub telefon (ja tak robie), a nie tam kazac rodzince w Polsce placic.

PS Ja mam Cyfre+ i jestem bardzo zadowolona nie tylko z oferty ale rowniez z obslugi klienta.

[ Wiadomość edytowana przez : ania_caterham on 10-05-2007 12:33 ]

Do góry stronyOffline

gisiek

Post #7 Ocena: 0

2008-09-18 21:27:41 (17 lat temu)

gisiek

Mężczyzna

Z nami od: 18-09-2008

Witam
Posiadam TV-n od kwietnia. Odradzam zakup tej telewizji. Nic nadzwyczajnego poza tym że zmienili mi cennik nie informując mnie o tym (przez tel. doradzcy twierdzą raz że wysłali wszystkim uzytkownikom pismo innym razem że informacja była na odwrocie ulotki reklamowej)i ze czas na zerwanie umowy z winy TV-n miałem miesiąc od otrzymania pisma którego nigdy nie otrzymałem. Napisałem do nich że "kończę" z nimi współpracę to na razie w odpowiedzi dostałem że moje pismo zakwalifikowali jako reklamację. Naciągacze! Odradzam!! Nie polecam!! Nie mozna zmieniać warunków umowy podpisanej na czas określony bez poinformowania klienta - TV-n tak postąpiła podnosząc rachunek o ponad 10 %. Pozdrawiam. Ps. Najbardziej nie cierpię naciągania, oszustów, kombinatorów.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2008-09-18 22:30:52 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

porównując ilość kanałów w bogatych ofertach cyfry, Nki i polsatu wygrywa jednak cyfra.
nka puki co przoduje w reklamie jaka ona do przodu, a wcale już taka nie jest, cyfra też ma kanały HD, my mamy cyfre już od 4 lat, abonament zaplacililismy jak zwykle za rok z góry, mnie akurat sport zupełnie nie interesuje, ale popularnonaukowe, przyrodnicze, cinemax, lubie to oglądać zanim zasnę :)

Cytat:

2007-05-10 11:13, RobertChlopas napisał(a):
Witaj, ja wybrałem "Polsat cyfrowy" ponieważ jest tam również Polsat gdy w przypadku cyfry tego kanału tam niema. [...]

Pozatym telewizję ogląda się dla przyjemności a nie z musu nauki języka. Jak można nie obejrzeć "Daleko od noszy" albo Ferdka od Kiepskich, czujesz się jak w kraju. Wybór należy do ciebie.

no w sumie faktycznie polscatu 1 ki to nie ma ale to żadna strata, te wspoaniałe dzieła kiepskich sobie można oglądnąć na Polsacie2, dzieło tak niskie że bez kilku browarów nie śmieszy,
Za to masz w cyfrze wiele fajnych kanałów, nawet widze że pojawiły się filmboxy które do tej pory były tylko w Nce

[ Ostatnio edytowany przez: krakn 18-09-2008 22:37 ]

Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

ProfesorWilczur

Post #9 Ocena: 0

2008-09-19 01:53:12 (17 lat temu)

ProfesorWilczur

Mężczyzna

Z nami od: 06-09-2008

radus: Jesli sport to bierz Polsat Cyfrowy - w tym sezonie masz Puchar Anglii, Championship i kanaly klubowe z Wysp. Do tego siatka, reczna, hokej na lodzie, boks. A od przyszlego sezonu wraca Bundesliga.

Do góry stronyOffline

vitek

Post #10 Ocena: 0

2008-09-19 18:12:59 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2008-09-19 01:53:12, ProfesorWilczur napisał(a):
radus: Jesli sport to bierz Polsat Cyfrowy

2 lata temu to do dziś już chyba się zdecydował :-)

Dużą wadą polsatu jest tragiczna jakość kanałów tvp 1 i 2 (tvp info nie mają w ogóle). Za to jako jedyna platforma mają polsat 1 no i dość przystępne ceny. Cyfra ma najlepszą zawartość (filmy, sport), a nki nie znam

[ Ostatnio edytowany przez: vitek 21-09-2008 22:17 ]

The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,