czy ktos sie orientuje jakie mleko jest najbardziej zblizone skladem do SMA gold. moje dziecko je tutaj pije. postanowilismy wrocic do Polski na stale i z tego co sie orientuje tego mleka nie ma w Polsce. Pozdrawiam
|
|
---|---|
jo_asia | Post #1 Ocena: 0 2008-06-12 09:26:51 (17 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2008 |
czy ktos sie orientuje jakie mleko jest najbardziej zblizone skladem do SMA gold. moje dziecko je tutaj pije. postanowilismy wrocic do Polski na stale i z tego co sie orientuje tego mleka nie ma w Polsce. Pozdrawiam
|
butterfly42 | Post #2 Ocena: 0 2008-06-12 09:33:44 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-02-2008 Skąd: 52°40′36″N 2°26′49″W TELFORD |
Nie wiem jaki jest odpowiednik ale ale sma gold to zwykłe mleko modyfikowane,wiec jego skład nie powinien sie zbytnio różnic od składu mleka modyfikowanego w Polsce.Mozesz sobie porównać skład i zobaczyc które jest najbardziej zblizone do tego.Przypuszczam,ze jesli dzidzius jest zdrowy i nie ma zadnych dolegliwosci żoładkowych to zmiana mleka nawet na nieco różniące sie składem nie powinna mu zaszkodzic.
|
roxana | Post #3 Ocena: 0 2008-06-12 10:36:38 (17 lat temu) |
Z nami od: 21-06-2006 Skąd: HARROW |
hej .Moj synek tez tutaj pil mleko SMA a kiedy jechalismy do polski zmienialam mu na NESTLE( bardzo je lubil), za mlekiem NAN nie przepadal.Ale to zalezy,kazy maluch jest inny.
![]() CAR VIP Specjalizujemy sie w naprawach blacharskich,lakierniczych i mechanicznych wszystkich marek samochodów.Posiadamy profesjonalnie wyposazony warsztat(kabina lakiernicza,rampa i wiele innych maszyn pomocniczych)
BLACHARSTWO
LAKIERNICTWO
MECHANIKA
|
|