MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bebe22

Post #1 Ocena: 0

2009-02-07 09:40:38 (16 lat temu)

bebe22

Kobieta

Z nami od: 05-02-2009

Hej, jestem nowa mama. Urodzilam bliznieta (chlopcow), wczesniaki, maja trzy miesiace . Ciekawa jestem czy znajdzie sie ktos, kto ma podobne doswiadczenie. Pozdrawiam.:-P

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marcheweczka

Post #2 Ocena: 0

2009-02-07 09:44:11 (16 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

Gratulacje....oj,ale bedziesz miala teraz obowiązków....życzę Ci sily i pogody ducha w momentach,kiedy dopadnie Cię zmeczenie....ja mialam jedno po drugim i wiem,ze lekko nie jest,ale usmiech dzieci wynagradza wszystko :)
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

bebe22

Post #3 Ocena: 0

2009-02-07 10:04:00 (16 lat temu)

bebe22

Kobieta

Dziekuje, nie wiedzialam, ze bycie mama to taka radosc. Teraz wiem podwojnie. ;-)

Do góry stronyOffline

ladyaga

Post #4 Ocena: 0

2009-02-10 00:33:36 (16 lat temu)

ladyaga

Kobieta

Z nami od: 10-02-2009

witam,ja jestem w ciazy blizniaczej w 25 tygodniu.bede miala dwoch dwujajowych chlopakow :) doswiadczenie raczej mam znikome,bo to moja pierwsza ciaza,ale zawsze mozemy sobie poplotkowac ;-).jestem ciekawa w ktorym tygodniu urodzilas i czy z maluszkami jest wszystko w porzadku?!no i jak rodzilas?i jak sie czujesz?ja przygotowuje sie powoli do porodu i wszystkiego co po tym.jest mi ciezko sie w tym odnalezc,ale dam sobie rade.pozdrawiam cie cieplutko!!

Do góry stronyOffline

bebe22

Post #5 Ocena: 0

2009-02-10 14:35:53 (16 lat temu)

bebe22

Kobieta

Czesc Ladyga,
Milo, ze sie odezwalas. Ja rowniez mam bliznieta dwujajowe. Urodzilam troche za wczesnie, bo w 30 tyg. Dzieci przez 6 tyg byly w szpitalu. Urodzily sie troche malukie pierwszy wiekszy 1.8kg drugi 1.5kg.
Porod jak porod, za duzo nie bede Ci opisywac, sama zobaczysz. Ja musialam rodzic naturalnie, choc przez cala ciaze upieralam sie na cesarke. Mialam ustalona cesarke na koniec grudnia ale wyszlo inaczej.
Ladyga pamietaj o odpoczynku, ja wlasnie przesadzalam i bylam zbyt aktywna

:-P
Bedziesz zmeczona, a jesli zdecydujesz sie karmic piersia bedziesz wykonczona, ale to minie. Moje chlopaki maja 3 miesiace, ale dopiero teraz wygladaja jak dzieci urodzone w terminie, sa pocieszne i sliczne. Przesypiaja dluzej z czego ja mam wiecej czasu dla siebie.
Zycze wszystkiego dobrego, dbaj o siebie. Pisz i pytaj, byc moze bede mogla Ci pomoc.

Do góry stronyOffline

dariuszszczecin

Post #6 Ocena: 0

2009-02-10 14:49:23 (16 lat temu)

dariuszszczecin

Mężczyzna

Z nami od: 04-12-2008

Mam doświadczenie z blizniakami, prowadzą restauracje Vincent w Szczecinie.Przeciwieństwo kaczuszek co im kasę mama trzyma. Zaradni,mają własne konta bankowe,to tak na pocieszenie i takich zaradnych wam życzę.Rekordzistka urodziła 18 razy blizniaki.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-02-10 14:59:50 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ladyaga

Post #8 Ocena: 0

2009-02-10 19:21:13 (16 lat temu)

ladyaga

Kobieta

Z nami od: 10-02-2009

witaj bebe22!
ojeje takie maluszki urodzilas,pewnie wiele nerwow cie to kosztowalo.ja mam nadzieje ze donosze moje jak najdluzej i chce urodzic naturalnie,a pozniej karmic piersia.boje sie bolu przy porodzie,ale chce to przezyc i byc swiadoma wszystkiego co sie wokol mnie dzieje.jesli chodzi o moje oszczedzanie sie to powiem ze sie nie oszczedzam-nie mam czasu.mam tyle problemow na glowie teraz,szczerze mowiac ta ciaza przypadla na najgorszy okres w moim zyciu i jest mi bardzo ciezko,ale jak tylko poczuje kopniecie to wiem ze warto.my z chlopakiem mieszkamy w malym pokoiku w domu z alkoholiczka i dziwnymi typami.non stop sa jakies sceny.ja juz nie pracuje bo jest mi nawet ciezko chodzic,a moj chlopak stracil prace i nic nie moze znalezc.nie mamy pieniedzy na nic,zlozylam juz o benefity i o mieszkanie z councilu,ale dzisiaj powiedziano mi ze na mieszkanie nie mam co liczyc bo nie mamy dochodow.musimy sie wyprowadzic jak najszybciej bo landlord nie chce abysmy wrocili z dziecmi po porodzie do tego domu,z reszta w naszym pokoju nie ma miejsca nawet na jedno lozeczko.ach!szkoda gadac.musze cos wykombinowac i znalezc jakis sposob,zeby odbic sie od dna.wiem,ze bedziemy(w sumie juz to robimy)tworzyc fajna rodzine.z chlopakiem uklada mi sie wspaniale,a blizniaki to dar od Boga dla nas.mysle,ze jeszcze troche cierpliwosci i wszystko sie odwroci i przyjda jeszcze te dobre czasy.
a napisz mi bebe22 jak sobie w domku z dwojeczka radzisz?budza sie na zmiane?jak to jest z dwoma niemowlakami pod jednym dachem?a spia razem w lozeczku?no i jak sie nazywaja!!??pozdrawiam was cieplutko,trzymaj sie bebe22

Do góry stronyOffline

moniczka00

Post #9 Ocena: 0

2009-03-31 18:10:56 (16 lat temu)

moniczka00

Kobieta

Z nami od: 03-02-2007

Czesc!Ja tez mam juz blizniaki ktore maja 13 miesiecy.Urodzilam je w 26 tygodniu.Wazyly 820g i 1020g.Musze Ci powiedziec ze jest bardzo ciezko.Mimo ze maja juz skonczony roczek problemy sie zaczynaja.Straszne zazdrosniki!

Do góry stronyOffline

magdalena831

Post #10 Ocena: 0

2011-10-13 11:18:47 (14 lat temu)

magdalena831

Kobieta

Z nami od: 13-10-2011

heja jestem nowa na forum i spodziewam się bliźniąt dwóch chłopców:)Mam nadzieje,że mamuśki bliźniąt jeszcze tu jesteście:)

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,