MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ktora spacerowke wybrac?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

moniunia

Post #1 Ocena: 0

2009-06-12 21:44:16 (16 lat temu)

moniunia

Kobieta

Z nami od: 16-02-2008

Ja zakupiłam tego maclarena i już przyszła przesyłka, ale byłam w pracy więc odbiorę jutro na poczcie, przetestuje i napiszę relacje co i jak. Może jest trochę drogi ale nie jest jeszcze tragicznie z tą ceną. Dałam 195f mam nadzieję,że warto. Nie mogę się doczekać aż się nim "przejadę":-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

catisiaa

Post #2 Ocena: 0

2009-06-12 22:05:27 (16 lat temu)

catisiaa

Kobieta

Z nami od: 12-06-2009

Cytat:

2009-06-12 21:24:17, kamix1234 napisał(a):
Cytat:

2009-06-12 21:17:34, catisiaa napisał(a):
A moj synek jezdzil w wozku Luna , firmy Mamas&Papas.
Wozeczek jest super bo mozna przestawiac kolka i albo sa zwrotne albo jada zawsze prosto. Na rozne sposoby mozna ustawic oparcie tak zeby dziecku bylo wygodnie ...do calkowicie lezacej,
Pozatym wozek jest dosc szeroki a nie tak jak niektore wozki ze dziecko wyglada jak w puszce konserwy. Moj synek jest dosc duzym chlopcem wiec bylo to dla nas wazne.

Teraz z niego wyrosl biega skacze i wozkiem juz zainteresowany nie jest.

Wiec jesli byl by ktos zainteresowany tanim wozkiem w dobrym stanie. To zapraszam

A jak ten wozek sie sklada? zalezy mi na tym zeby po zlozeniu zabieral jak najmniej miejsca

Sklada sie w pol ... nam bez problemu miesci sie do bagaznika auta. A w domu go skladam i stawiam pionowo w spizarni... wiec nie jest z nim zle.
Po zlozeniu ma wymiary H: 78 x W: 61x D: 22cm approx.

Do góry stronyOffline

justys22

Post #3 Ocena: 0

2009-06-13 14:51:28 (16 lat temu)

justys22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

Czekam Moniunia na opinie;) Ale i tak wiem,ze go kupie:)Jeszcze kilka dni...Z tego co wyczytalam,to jedyna wada jaka posiada jest malenki kosz na zakupy,do ktorego nie ma dostepu,gdy dziecko spi.Moje juz nie spi na spacerach,poza tym to chyba najmniej istotna wada jaka moze byc.Bynajmniej mi na tym zbytnio nie zalezy,zeby wozek mial wielki kosz bo i po co:)

Do góry stronyOffline

kinga77

Post #4 Ocena: 0

2009-06-13 15:04:38 (16 lat temu)

kinga77

Kobieta

Z nami od: 04-08-2008

Cytat:

2009-06-07 21:23:59, justys22 napisał(a):
Dzieki kobietki za podpowiedzi:)Cora ma 18 miesiecy ale wygladem przypomina dzieci najmniej 2 letnie.Jest duuuuuuuza:)Szukam typowo spacerowki,parasolki ale takiej,zeby bylo jej wygodnie.Myslalam o Maclarenie ale te male koleczka...Zaraz jeszcze poszperam po stronce mothercare i podpatrze wymienione przez Was modele.Chcialabym wlasnie,zeby wozek posluzyl jeszcze nastepnemu dziecku-jest juz w drodze.Na zime i tak mam zamiar kupic podwojny wozek(jane powertwin pro)ale do tego czasu wozek potrzebuje i wiadomo,ze jak corka juz zrezygnuje z wozka na dobre chcialabym miec wozek dla drugiej dzidzi.Raz jeszcze dzieki i czekam na podpowiedzi:)

Ja mam maclaren techno xt i jestem zadowolona.
Rączki się regulują,a że kółka są małe?Napewno nie odpadną. Jest to solidny wózek,który się łatwo słada i mieści się w bagażniku samochodu,co dla mnie jest akurat ważne

Do góry stronyOffline

kinga77

Post #5 Ocena: 0

2009-06-13 15:11:46 (16 lat temu)

kinga77

Kobieta

I do tego maclaren jest lekki i zwrotny i jak zauważyłam tutaj, bardzo popularny,więc pewnie nie bez powodu.

Do góry stronyOffline

kinga77

Post #6 Ocena: 0

2009-06-13 15:18:39 (16 lat temu)

kinga77

Kobieta

Cytat:

2009-06-12 21:31:12, justys22 napisał(a):
Hmm-a ja kobietki szukam i szukam ale czytajac opinie i ogladajac prezentacje nie moge powiedziec,ze ktorys z wozkow(spacerowek)jest lepszy od tego maclarena techno xt.Jak dla mnie kosztuje fortune(dlatego szperam i szukam czegos innego) ale wydaje mi sie,ze jestem zdecydowana:)Wiec juz za tydzien cora bedzie smigac w maclarenie.Mam nadzieje,ze do tej pory jej drugi wozek nie rozpadnie sie na dobre:)

To prawda,że jest drogi,ale napewno jest warty swojej ceny
I wydaje mi się,że jest to sprwadzona marka.

Chociaż mój nie kosztował dużo,bo odkupiłam go od znajomej za 60f,a i tak jestem zadowolona chociaż nie jest pierwszej nowości;-)

Do góry stronyOffline

moniunia

Post #7 Ocena: 0

2009-06-13 18:54:31 (16 lat temu)

moniunia

Kobieta

Justys niestety nie podzielę się opinią, bo cholerna poczta była otwarta do 12, a zawsze była do 13 więc... Ale byłam zła:-Y:-Y:-Y
Także wózeczek odbiorę dopiero w poniedziałek i nawet za bardzo nie będzie czasu na jazdę próbną;-)bo w tygodniu pracuje cały dzień... Ale i tak się nim "przejadę" chociaż troszkę i wtedy napiszę. A dzisiaj do centrum musiałam zabrać tego starego rozlatującego się złoma, który tak skrzypi że aż wstyd, a mój nowiutki wózeczek leży na jakiejś cholernej poczcie:-Y ZŁO...

Do góry stronyOffline

justys22

Post #8 Ocena: 0

2009-06-13 21:22:16 (16 lat temu)

justys22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

Moniunia nie zlosc sie:)Nic sie przypadkiem nie dzieje;P Jak juz pojezdzisz daj znac jak wrazenia:)W sumie ja jade kupic go we czwartek,czyli juz tez za kilka dni:D Teaz dam znac jak wrazenia;) Moze komus sie opinia przyda...

Do góry stronyOffline

anneczka

Post #9 Ocena: 0

2009-06-13 21:27:50 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

Cytat:

2009-06-12 22:05:27, catisiaa napisał(a):
Cytat:

2009-06-12 21:24:17, kamix1234 napisał(a):
Cytat:

2009-06-12 21:17:34, catisiaa napisał(a):
A moj synek jezdzil w wozku Luna , firmy Mamas&Papas.
Wozeczek jest super bo mozna przestawiac kolka i albo sa zwrotne albo jada zawsze prosto. Na rozne sposoby mozna ustawic oparcie tak zeby dziecku bylo wygodnie ...do calkowicie lezacej,
Pozatym wozek jest dosc szeroki a nie tak jak niektore wozki ze dziecko wyglada jak w puszce konserwy. Moj synek jest dosc duzym chlopcem wiec bylo to dla nas wazne.

Teraz z niego wyrosl biega skacze i wozkiem juz zainteresowany nie jest.

Wiec jesli byl by ktos zainteresowany tanim wozkiem w dobrym stanie. To zapraszam

A jak ten wozek sie sklada? zalezy mi na tym zeby po zlozeniu zabieral jak najmniej miejsca

Sklada sie w pol ... nam bez problemu miesci sie do bagaznika auta. A w domu go skladam i stawiam pionowo w spizarni... wiec nie jest z nim zle.
Po zlozeniu ma wymiary H: 78 x W: 61x D: 22cm approx.

Ja tego nie potwierdze, miałam lune przez chwile i tak syzbko jak go kupiłam tak szybsko sprzedałam, oparcie roskładane w najgorszy z mozliwych sposobów, trzeba ten pasek sciagac albo rozciągać, poza tym wózek strasznie niestabilny,mialam do czynienia z wieloma, naprawde wieloma wózkami i luna nie prezetuje sie dobrze na tle innych
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

moniunia

Post #10 Ocena: 0

2009-06-13 21:31:01 (16 lat temu)

moniunia

Kobieta

A ja woziłam koleżanki córcię w Lunie, jak jeszcze nie miałam swojego maleństwa i jak najbardziej mi się ten wózeczek podobał. Leciutki, zwrotny, łatwo się składa/rozkłada pozycję do spania i w ogóle fajniutki.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,