MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jakie wózki polecacie ,na które warto zwrócić uwagę.

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

koliber23

Post #1 Ocena: 0

2012-07-07 17:43:56 (13 lat temu)

koliber23

Mężczyzna

Z nami od: 03-02-2011

Witam szukamy z żoną już spory czas wózeczka dla dzidziusia tak naprawdę woleli byśmy kupić tutaj w Uk aczkolwiek w Pl też nam nie przeszkadza lecz nie wiemy na jaką firmę najlepiej patrzeć są fajne firmowe ale małe mają gondole chodzi tutaj nam o gondolę 80cm żeby troszkę posłużyła chodzi nam tutaj o doradztwo i podpowiedz oraz jakie wózki wy macie

Szukamy Wielofunkcyjnego.3w1

z góry dziękujemy za info

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2012-07-07 17:49:10 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Melex :-D
Na forum pamiętam co najmniej 2. Takie tematy.
Nie wiem czy jest sens zwozic z polski jak np maclarena wywoza do polski.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

mlody_leszczyk

Post #3 Ocena: 0

2012-07-07 18:00:44 (13 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Po pierwsze to chodzi o kasę, jaką chcecie przeznaczyć na pierwszy pojazd waszego dzidziusia...
Ja pamiętam, gdy byliśmy jeszcze na samym poczatku w " poczekalni" . To znalazłem jaki taki za ok. chyba 250. To mi moja powiedziała, ze chyba głupi jestem, ze za drogi...Ale jak już jeździliśmy oglądać, no to nie było już tak fajnie. Te do 300 były zbyt ciężkie w prowadzeniu i wydaliśmy na wózek coś ok 500. Mieliśmy Maxi Cosi Mura 4.

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #4 Ocena: 0

2012-07-07 18:03:47 (13 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Tez wydaje mi sie ze wybor wozkow w UK jest wystarczajacy... My mamy akurat polski wozek (Tako), ale kupilismy go tutaj, nawet nie wiedzac ze to polski produkt. Ot, spelnial wymagania - dobrze amortyzowany, duze, pompowane kola, przestronna gondola, wymienne czesci nadwozia zamiast osobnych gondoli i siedziska...

Chetnie jednak podepne sie pod temat bo... szukam wozka dla noworodka i dziecka starszego - roznica 13 miesiecy, starsze dziecko jest duze jak na swoj wiek. Z tej racji odpada Obaby Zoom, poniewaz w opisie ma podany udzwig do 15kg na dziecko. Na razie liderem jest Mountain Buggy Double - duze kolka, udzwig do 25kg/dziecko, mozliwosc zamontowania gondolki niezaleznie od siedziska i... stosunkowo niewielka szerokosc.

Koliber, ja po prostu przygladam sie wozkom na ulicach, przegladam strony w necie, czytam opinie na temat poszczegolnych typow. Nie ma takiego, ktory spelnilby wszystkie oczekiwania, zawsze cos tam jest nie tak, kwestia wybrania najlepszej wersji. Ostatnio bylam na tyle bezczelna, ze zaczepilam na ulicy ludzi z wozkiem, ktory mi sie podobal i spytalam jak im sie ten wozek sprawuje. Nie ma sprawy, zaczepieni w ten sposob ludzie, jesli im powiedziec ze oczekuje dziecka i szukam wozka dla nas, z checia opowiedza o swoim modelu. Mozna tez polazic po sklepach i poogladac rozne typy, cos sobie wybrac, rozejrzec sie w opcjach i cenach... Ja szukam na necie bo mieszkam w dziurze.:-]

[ Ostatnio edytowany przez: kociefraszki 07-07-2012 18:08 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

koliber23

Post #5 Ocena: 0

2012-07-07 18:04:51 (13 lat temu)

koliber23

Mężczyzna

Z nami od: 03-02-2011

mlody_leszczyk my mamy zamiar wydać 2tys zł czyli jakieś 400f braliśmy pod uwagę xlandera oraz graco ale one mają małe gondole i w tym problem bo żona bardzo chce kupić graco a ja znowu wole mieć większą gondolę żeby bobas miał więcej miejsca i na dłużej starczyła gondola żeby się nie okazało że w 5mc 3eba go do spacerówki przekładać..;)

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-07-07 18:11:37 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #7 Ocena: 0

2012-07-07 18:12:46 (13 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Koliber, a na kiedy termin? Kupujac wozek bierzemy pod uwage czy dzieciatko bedzie jezdzilo w gondolce w zimie, w kombinezonie i ew. spiworze. Wiele wozkow ma opcje "spacerowki" rozkladanej do poziomu - w takim ukladzie miesci sie calkiem duzy, nie siedzacy jeszcze bobas. daleko nie szukac - nasz babel ma 6 miesiecy, 72cm dlugosci, ale nie siedzi samodzielnie, wiec sporo jezdzi na plasko. Od dawna nie miesci sie w gondoli bo mu nogi stercza, ale po rozlozeniu spacerowki do poziomu i wyprostowaniu podnozka, spokojnie moze sobie spac. Na szerokosc miejsca ma duzo, zima zmiesci sie z kombinezonem.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

macadi

Post #8 Ocena: 0

2012-07-07 18:16:18 (13 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

my mielismy oyster 3-systemowy - wchodzila gondola, fotelik samochodowy i wozek do siedzenia. powiem, ze ok ale bez rewelacji. lekki, zwrotny ale mielismy problemy z blokada od samego poczatku, po odblokowaniu wozka jedno kolo sie zacinalo. gondola generalnie nadaje sie gdzies do 5-6 miesiaca max. na upartego mozna gondoli w ogole nie kupowac jesli jest fotelik samochodowy, ale w foteliku chyba na poczatku dziecko moze byc tylko ok 1.5 godziny na raz.

Do góry stronyOffline

forumuser

Post #9 Ocena: 0

2012-07-07 18:19:32 (13 lat temu)

forumuser

Mężczyzna

Z nami od: 31-12-2008

Polecam Tako Laret, babcie prowadza go jedna reka :-)

Do góry stronyOffline

macadi

Post #10 Ocena: 0

2012-07-07 18:32:10 (13 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

kazdy wiekszy sklep internetowy (mothercare, amazon) powinien miec recenzje produktow i oceny uzytkownikow.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,