MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

gregory61

Post #1 Ocena: 0

2018-02-24 09:45:28 (7 lat temu)

gregory61

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-01-2008

Mieszkam od wielu lat pod tym samym adresem,wynajmuje duży flat,obok mnie mieszkają inni lokatorzy w sumie 3 rodziny.Od jakiegoś czasu zapchane jest szambo i woda ze ścieków stoi na podwórzu,dzwonie do Landlorda i naświetlam sprawę,dostaje od niego odpowiedź,że to nie jego problem lecz lokatorów i do nich należy czyszczenie szamba.Nadmieniam że właścicielem jest Hindus,który ma totalnie wszystko w d...e.Dajcie jakąś mądrą radę co z tym faktem zrobić,myślałem o tym żeby zlecić przeczyszczenie firmie a koszty odliczyć od czynszu.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

radzik77

Post #2 Ocena: 0

2018-02-24 10:01:48 (7 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

Zadzwonic do dostawcy wody. Powinni udrożnić odpływ bezpłatnie, jesli zablokowana jest rura poza budynkiem.

Od czynszu nic nie odejmuj bo bedziesz miał problemy. Żaden sąd Ci nie przyzna racji.

[ Ostatnio edytowany przez: radzik77 24-02-2018 10:07 ]

Do góry stronyOffline

fugazi

Post #3 Ocena: 0

2018-02-24 10:49:00 (7 lat temu)

fugazi

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2016

W centrum , na zakonczenie kazdego duzego projektu , zlecamy cisnieniowe czyszczenie manhola i rur firmie Dyno Rod ( takie jaskrawo-czerwone vany , jezdzi ich mnostwo po Londku.) Jak maja dobry dojazd do tego miejsca/kanalu to zrobia to w pare minut, nawet jak blokada powstala z odpadow budowlanych (zlewki plastra ,szpachli , gipsu itp)Koszt okolo £150.
Bardziej miekkie :-]:-!"korki":-! usuwaja za okolo £90.

W mojej dzielnicy kanaly na zewnatrz sa wlasnoscia Thames Water. Czyszcza bezplatnie. Portugalscy sasiedzi pare domow w dol , testuja ich systematycznie , zapychajac raz do roku kanaly odpadami winogron z produkcji wina.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,