MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Poszukuje wózka, łóżeczka itd

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

magba

Post #1 Ocena: 0

2007-09-05 11:59 (18 lat temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Witam wszystkich!!
Od dłuższego czasu poszukuje w internecie jak i w sklepach wózka dla niemowlaka, łożeczka itd-wszystkich potrzebnych rzeczy dla malucha gdy przyjdzie na świat.

Jeśli macie jakieś sprawdzone firmy lub sklepy godne polecenia to była bym bardzo wdzięczna .
Pozdrawiam:-)
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

frelcia

Post #2 Ocena: 0

2007-09-05 12:13 (18 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Cześć. Ja mam wózek z firmy BRITAX a łóżeczko mam składane i bardzo sobie je chwale. Jest wygodne, lekkie a dziecko nie zrobi sobie w nim krzywdy. Moja Viki uwielbia sie w nim bawić. Dobra firma to tez CHICCO. A wszystkie rzeczy kupuje w MOTHERCARE. :-)
:-)

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2007-09-05 12:19 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2007-09-05 12:35 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

roxana

Post #5 Ocena: 0

2007-09-05 12:35 (18 lat temu)

roxana

Mężczyzna

Z nami od: 21-06-2006

hej,zobacz w ikei tam tez sa fajne lozeczka i nie drogie, mam tez fajna stronke www.kiddicare.com lub www.twoleftfeet.co.uk Osobiscie polecam ci wozek maclaren techno XT -jest od urodzenia do konca.Jest naprawde swietny,lekki i funkcjonalny. :-) .Przegladaj sobie tez ogloszenia na londynku lub moja wyspa.Czasem sa fajne okazje dla dzieci.
CAR VIP Specjalizujemy sie w naprawach blacharskich,lakierniczych i mechanicznych wszystkich marek samochodów.Posiadamy profesjonalnie wyposazony warsztat(kabina lakiernicza,rampa i wiele innych maszyn pomocniczych) BLACHARSTWO LAKIERNICTWO MECHANIKA

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

invisible

Post #6 Ocena: 0

2007-09-05 12:37 (18 lat temu)

invisible

Z nami od: 10-06-2007

ja mam wozek BABY COMFORTE.JESTEM bardzo z NIEGO ZADOWOLONA.jest dwu funkcyjny,gondola ktora mamma raczki i sprawdzala sie w wielu sytuacjachmozna dziecko przenosic do auta,(montuje sie je w samochodzie)jak rowniez sprawdza sie jak mieszkasz w bloku.gondola slozyla mi jako kolyska do bujania malego w domu,bo ma dno wypukle,wozek ma kola amortyzowne,to tez jest atut,bo amortyzuje wstrzasy i dziecka kregoslup nie ucierpi tak.jestem rowniez zadowolona mimo ze mamnosidelko to i tak do auta zabieralam gondole,bo dzicko lezalo,a nie mialo skulona pozycje.reszte mam z mamas &papas.jestem tez bardzozadowolona.Moja rada nie kupuj wozka wielofonkcyjnego ,skladajacego sie z wielu czesci,poniewaz sama stwierdzisz,ze pojakimsczasie bedziesz chcila wozek spacerowy,parasolke aby latwomoc skladac ja do samolotu,auta itp.Jajuz od 6 miesiaca nie uzywam swojegowozka mimo,ze mam rowniez czasc spacerowa,poniewazz jak jechalam do Polski latwiej bylo mi zabrac wozek parasolke.MAM JA Z FIRMY CHICO,jestem bardzo zadowlona.SIEDZISKO ROZKLADA SIE NA PLASKO,STELARZjest masywny tak ,ze powiesze siatki to dzieckomi nie fika do tylu.

Do góry stronyOffline

invisible

Post #7 Ocena: 0

2007-09-05 12:42 (18 lat temu)

invisible

Z nami od: 10-06-2007

a coi dolozeczek polecam sprowadzic lacznie z ,materacem z Polski,sa tansze i materace sa dobre.tu za dobry materac zadaja okolo 100f.W Polsce za tyle,masz super materac isuper lozeczko

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #8 Ocena: 0

2007-09-05 13:16 (18 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

jesli chodzi o mnie zrobilam tak: lozeczko kupilam z ogloszenia, tylko od anglika z dobrej dzielnicy -zaplacilam 60 lacznie z materacem, stan idealny, wozek to samo - graco za 100 nieuzywany z fotelikiem i nnymi akcesoriami, ubranka kupuje na car boot-cie, ale patrze jaki jest stan i np za komplet dresikow next place po 10-50 p itd. w simie na dziecko nie wydalam wiecej niz 350 funtow. teraz szykuje sie do zimy i kupilam juz spiworek next nowiotki z metka za 1 f. jeszcze nie rozpakowany ahah. takze troche mozna poszukac tu i owdzie.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #9 Ocena: 0

2007-09-05 13:30 (18 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Do Tłumacz_Ania. Dobrze przewidziałaś, ze należałoby usunąć Twój post, ale tego nie zrobię bo uważam ze mogłaś nie wiedzieć, ale bardzo Cię proszę na przyszlos nie zamieszczaj ogłoszeń. Daj znać tylko ze możesz pomoc i wystarczy numer gg a zainteresowane osoby mogą sie skontaktować z Toba przez gg albo e-mail. Myślę ze mnie rozumiesz.Pozdrawiam. Mam na myśli cenę i numery telefonów bo firmę sprawdzona można polecić.
:-)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2007-09-05 14:06 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »