MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca dla osoby poniżej 18 lat - Coalville

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

michciu94

Post #1 Ocena: 0

2012-07-17 22:18:33 (13 lat temu)

michciu94

Mężczyzna

Z nami od: 17-07-2012

Witam!

Mam 17 lat, za 2 miesiące będę miał 18. Przyleciałem do rodziny do Anglii - miejscowość Coalville - niedaleko Leicester.

Szukam pracy - będę tu przez całe wakacje, lecz nic nie mogę znaleźć, ponieważ żadna agencja nie chce mnie zarejestrować z powodu wieku.

Byłem w GI Group to nawet mnie nie zarejestrowali tylko powiedzieli, że jak coś dla niepełnoletnich się znajdzie to zadzwonią - mój brat przez tą agencję dostał pewną robotę na 6 tygodnii, a niepełnoletnich tam nie biorą...

Byłem też w Interaction Recruitment w Leicester to usłyszałem, że w ogóle mnie nie zarejestrują.

Zadzowniłem do agencji Stattford to powiedzieli, żebym zarejestrował się przez internet - też tak zrobiłem, ale wątpie żeby to coś dało.

Z tego co widzę to w prawie jest, że 16-17 latek może dostać minimium 3,68Ł - spoko, ale gdzie szukać pracy?

proszę o pomoc :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Kasia_red

Post #2 Ocena: 0

2012-07-18 07:31:14 (13 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Jobcentre, agencje rekrutacyjne, rzuć okiem do naszego działu ogłoszeń. I radzę zapoznać się z regulaminem forum, gdzie jest napisane, że tutaj nie umieszczamy takich postów. Powodzenia z szukaniem pracy, a temat zamykam.
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,