2021-12-30 00:27:51, sqlserver napisał(a):
2021-12-30 00:11:26, choraalicja napisał(a):
Niesamowicie glebna analiza. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale gdybym byla taka nieudaczniczka za jaka mnie masz, to nie pracowalabym tylko siedziala na socjalach i universal credit. 200 funtami dzis idzie sie podetrzec tak samo jak i 500 plnami w Polsce przy obecnych cenach i galopujacej inflacji. Oblicz sobie prosze ile lat trzeba pracowac w "zwyklej" pracy aby za gotowke kupic przecietna nieruchomosc czy to w UK czy w Polsce, Dla twojej wiadomosci PIP to nie 200 funtow. "w zyciu mi nie wyszlo" to nie genetyczna choroba. To czy urodzisz sie z 1 reka czy z 2 nie jest w zadnym stopniu zalezne od ciebie. Czy jestes az tak ograniczony czy jestes samotna matka i zabolala prawda?
Samotne matki z nadwaga siedzace na socjalach sa przyszloscia narodu lub ich dzieci. Poczytaj troche prac naukowych i dowiedz sie ze bieda i patologia jest dziedziczna. Bardzo maly % ludzi potrafi wyjsc z biedy jezeli wychowywalo sie w takim otoczeniu i otrzymywalo takie wzorce. Polecam Jordana Petersona na start.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>choraalicja</i> 30-12-2021 00:16 ]
Czy mi się wydaje czy ty się czujesz lepsza od tych które wykorzystują tutejszy system pomocy socjalnej, może powinnaś przeczytać ten wątek jeszcze raz od początku
Oczywiscie ze czuje sie lepsza. Celem zycia, nie jest przezycie i bycie pasozytem. Ludzie maja swoje cele i idealy, i za nie walcza i umieraja. Pomoc socjalna za bycie pijana i rozkladanie nog przed chlopcami na dyskotekach. Rozsadne i logiczne, poparte metaanaliza najwybietniejszych umyslow niektorych forumowiczow na tej stronie.