Str 14 z 18 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-01-30 10:34:59 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Dangerous__girl | Post #2 Ocena: 0 2012-01-30 10:37:04 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2011 Skąd: London |
Rozmawialam kiedys sobie tak szczerze z pania ktora ma troche pojecie na temat antykoncepcji i bardzo mi odradzala implant, chcociazby z powodu depresji. implant rozprowadza hormony po calym ciele, a mirena tylko w macicy. dziewczyny nigdy nie wkladajcie sobie implantu! to najgorsze co moze byc!!!
|
ewela119 | Post #3 Ocena: 0 2012-01-30 11:02:10 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2011 Skąd: Coventry |
Ja bralam mocrogynon przez 3 lata, libido mialam na poziomie ujemnym :/ Pozniej bralam yasmin po ktorym mialam takie jazdy ze balam sie wychodzic z domu, plus straszne bole i zawroty glowy, w takim stanie o jakimkolwiek libido nawet mowy nie bylo :/ przeszlam na cilest, niby mialo byc lepiej pod kazdym wzgledem ale nie bylo, myslalam ze moje libido opuscilo mnie juz na zawsze. Odstawilam hormony, zaszlam w ciaze, teraz po urodzeniu dziecka od kilku tygodni mam implent NEXPLANON. Uwielbiam swoje cacko
![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: ewela119 30-01-2012 11:03 ] |
minot102 | Post #4 Ocena: 0 2012-01-30 11:13:33 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-08-2011 Skąd: Thet |
Ja mam mirene juz 4 lata, pierwsze 6 mies plamienie non stop, teraz nawet sladu krwawien...nawet nie iem kiedy mam okres...no Wiem Bo sie wsciekam
![]() Musialam miec podciete niteczki Bo malz czul, nadal czasem mowi ze czuje... moje wrazenia- szalu nie ma, niedlugo musze zmienic I nie Wiem czy znow zaloze....plus ze nie utylam...minus libido w dol I sucho... life is good
|
minot102 | Post #5 Ocena: 0 2012-01-30 11:13:35 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-08-2011 Skąd: Thet |
Ja mam mirene juz 4 lata, pierwsze 6 mies plamienie non stop, teraz nawet sladu krwawien...nawet nie iem kiedy mam okres...no Wiem Bo sie wsciekam
![]() Musialam miec podciete niteczki Bo malz czul, nadal czasem mowi ze czuje... moje wrazenia- szalu nie ma, niedlugo musze zmienic I nie Wiem czy znow zaloze....plus ze nie utylam...minus libido w dol I sucho... life is good
|
|
|
mysiopysio | Post #6 Ocena: 0 2012-02-21 15:45:17 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-02-2012 Skąd: Cambridge |
Od kilku miesięcy bardzo źle się czuję. Dużo się nasluchalam o złym samopoczuciu przy implancie. Wchodzilam na fora polskie i angielskie. Zaczęłam sprawdzać skutki uboczne. I trafiłam o dziwo w końcu na stronę NHS. Nieregularny okreas to pikus. A tylko o tym mówią angielscy lekarze. Poczytajcie sobie. Ją mam silne zawroty głowy, wymioty i niewydolność zylno-limfatyczna. Tzn puchną mi nogi, przez co niekiedy nie mogę chodzić. Utrudnia mi to pracę. Moja angielska lekarka powiedziała że to stres i chciała mi dac antydepresanty. Nie wzięłam tej recepty. W czwartek idę do lekarki która wszczepiala mi implanon i powiem że chce go wyjąć. Nie dam się namówić na zostawienie go.
|
mysiopysio | Post #7 Ocena: 0 2012-02-21 15:48:06 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-02-2012 Skąd: Cambridge |
Od kilku miesięcy bardzo źle się czuję. Dużo się nasluchalam o złym samopoczuciu przy implancie. Wchodzilam na fora polskie i angielskie. Zaczęłam sprawdzać skutki uboczne. I trafiłam o dziwo w końcu na stronę NHS. Nieregularny okreas to pikus. A tylko o tym mówią angielscy lekarze. Poczytajcie sobie. Ją mam silne zawroty głowy, wymioty i niewydolność zylno-limfatyczna. Tzn puchną mi nogi, przez co niekiedy nie mogę chodzić. Utrudnia mi to pracę. Moja angielska lekarka powiedziała że to stres i chciała mi dac antydepresanty. Nie wzięłam tej recepty. W czwartek idę do lekarki która wszczepiala mi implanon i powiem że chce go wyjąć. Nie dam się namówić na zostawienie go.
|
betty82 | Post #8 Ocena: 0 2012-02-21 17:12:30 (13 lat temu) |
Z nami od: 19-05-2011 Skąd: wigan |
ja bralam kiedys mikrogynon po ktorym przytylam 20 kilo.potem zmienila mi lekarka w polsce na yasmin.Pozniej odtawilam zeby zajsc w ciaze zajelo mi po prawie 2 lata zamin sie udalo.po ciazy stosowalam yasmin znowu a potem jakies inne bo mialam straszne migreny a teraz dostaje zastrzyk raz na 3 miesiace.miesiaczki zero i czuje sie ok.migreny sporadyczne.
|
jojomaster | Post #9 Ocena: 0 2012-02-21 17:24:09 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-07-2007 Skąd: luton |
wlasnie niedawno sie dowiedzialam ze zastrzyk wplywa negatywnie na pamiec krotkotrwala... ja teraz microgynon biore i szczerze mowiac mialam nadzieje ze przytyje, ale nic z tego :/
|
karolagirl | Post #10 Ocena: 0 2012-02-21 17:58:19 (13 lat temu) |
Z nami od: 26-10-2007 Skąd: Nottingham |
To nie tak kochana ze bys przytyla po tym sie puchnie poprostu i dlatego sie tyje, woda w organizmie sie zatrzymuje. Ja mam implanon 2 lata i ide wyjac w cholere bo juz mam dosyc walki z nadwaga i wogole zaczelam sie zzle czuc ostatnio, no i czas na drugie dziecko bo pierwsze ma juz prawie 5 lat wiec czas najwyzszy ;D
Sztuka jest zyc, lecz prawdziwym arcydzielem zyc i nie zejsc na psy
|