MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dobry biustonosz - prosba!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Kasia_red

Post #1 Ocena: 0

2010-05-31 22:06:41 (15 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Cytat:

2010-05-31 21:03:24, queenOfChocolate napisał(a):
kocham anglie za wybor stanikow! posiadam rozmiar 28G

Ojej, to faktycznie, malutki obwód :-) Ja jeszcze kilka lat temu nosiłam 80 B, a teraz w przeliczeniu na UK ok. 32-34F, w zależności od modelu. Różnica kolosalna w rozmiarówce, zupełnie inna jakość noszenia. Teraz tylko martwi mnie odpowiedni model do sukienki z ramiączkami wiązanymi na szyi, z głębokim dekoltem.
Queen, masz jakiś wypróbowany?
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

iloclaude

Post #2 Ocena: 0

2010-05-31 22:28:19 (15 lat temu)

iloclaude

Kobieta

Z nami od: 23-07-2007

Witam, a mnie interesuje jaki stanik zalozyc do tego typu IT#ht_522wt_1137" target="_blank">bluzeczki?

Moge prosic o pomoc? ;-)
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni!!!

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #3 Ocena: 0

2010-05-31 22:54:20 (15 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

myślę że taki sam jak do sukienki wiązanej na szyi - z ramiączkami na szyi :-)
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

koniokrad

Post #4 Ocena: 0

2010-05-31 23:13:58 (15 lat temu)

koniokrad

Mężczyzna

Z nami od: 28-04-2010

Cytat:

2010-05-31 22:28:19, iloclaude napisał(a):
Witam, a mnie interesuje jaki stanik zalozyc do tego typu IT#ht_522wt_1137" target="_blank">bluzeczki?

Moge prosic o pomoc? ;-)

Jeśli mogę się wtrącić to do tego typu bluzeczki stanik jest absolutnie zbędny i jestem przekonany, że nie tylko ja tak sądzę :-]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2010-06-01 01:13:28 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2010-05-30 22:34:08, mamawilliama26 napisał(a):
ok.
ladies and gentelmen:-D
mostly ladies:-D
chce kupic troche fajnej bielizny i wychodzi na to ze bravissimo jest najlepsze - troche drogie! ale jakosciowo b.dobre i teraz
potrzebuje porady :
czy ktoras z was robila kiedykolwiek zakupy osobiscie w sklepie bravissimo? chodzi mi szczegolnie o oddzial na oxford circus? chcialabym wiedziec czy obsluga jest ok?
dzieki za wszelkie odpowiedzi.
pozdrawiam:-P

[ Ostatnio edytowany przez: <i>mamawilliama26</i> 30-05-2010 22:56 ]

Na Oxford Circus nie bylam, bo jak jestem w Londynie, to Ealing mam "po drodze", ale co do obslugi, to nie moglam nigdy miec zadnych zastrzezen, wybierasz sobie jakie fasony ci pasuja, a pani zaprosi cie do przymierzalni. Przynosi kilka roznych, bo nie kazdy fason pasuje do twojej budowy, czy postury. Jak ktos sie wstydzi, to obsluga zostawi cie do zalozenia, i wejdzie po ubraniu sprawdzic, czy dobrze lezy, czy jest dopasowany etc.

Jedna sprawa, ktora sie powtarza w relacjach innych, to ze na poczatku wydaje sie jakby cie wsztstko sciskalo, jak nie moge powiedziec ze mialam takie wrazenie, pamietam lata temu jak pierwszy zakup zrobilam, dopiero poczulam sie, ze pasuje jak trzeba. Te osoby, ktore mowily o uciaskaniu, po paru dniach juz chwalily sobie.

Wprawdzie mozna przez internet zamowic i odeslac, ale polecam w sklepie kupowac, bo w zaleznosci od materialu i stylu, moga sie wydawac diametralnie rozne pomimo tego samego rozmiaru.

Jeden z efektow diety, to "przymus" zakupu nowego zestawu, wiec jak ktos ma w planach duzy spadek wagi, lepiej nie kupowac kilku na raz, bo przy 30-40 funtow za sztuke, dieta moze okazac sie duzo kosztowniejsza.
Ada

Do góry stronyOffline

queenOfChocolat

Post #6 Ocena: 0

2010-06-01 08:13:58 (15 lat temu)

queenOfChocolate

Kobieta

Z nami od: 23-02-2010

kasiu, jesli do dekoltu to na pewno plunge, jesli z odpinanymi ramiaczkami to multiway. nie wiem w jakim rozmiarze szukasz, wiec wkleję te, ktore sa super do dekoltow

cos takiego :
http://www.bravissimo.com/products/lingerie/sensational-sets/panache/plunge-bras/pni1-details.aspx?colour=latte-blush - posiadam i jestm zadowolona - niedosc ze moge zalozyc bluzke z dekoltem bardzo glebokim to i jeszcze ramiaczka mozna zapinac na multum sposobow - ostatnio mialam go do sukienki na jedno ramie, i ani razu nie musialam sprawdzac czy nic sie nie wysuwa itp.

http://www.figleaves.com/uk/product.asp?product=Ultimo-A-D-Miracle-Solution-Strapless-Multiway-Bra&product_id=UO-1764&size=&colour=Black

http://www.figleaves.com/uk/product.asp?product=figleaves-D-G-D-G-plunge-multiway-bra&product_id=FIG-FB093114&size=&colour=White

http://www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=1406&Product=Panache_Porcelain_Strapless - a ten jest na liscie moich pożądan, jednak nie produkuja w 28 :(

Do góry stronyOffline

iloclaude

Post #7 Ocena: 0

2010-06-01 17:40:08 (15 lat temu)

iloclaude

Kobieta

Cytat:

2010-05-31 22:54:20, Kasia_red napisał(a):
myślę że taki sam jak do sukienki wiązanej na szyi - z ramiączkami na szyi :-)

no to to na pweno, ale bardziej chodzi i o przod... Stanik bedzie widoczny! A slyszalyscie cos o silikonowych nakladkach na piersi? Ponoc przytrzymuja piersi na swoim miejscu ;-)

Do góry stronyOffline

queenOfChocolat

Post #8 Ocena: 0

2010-06-01 18:23:17 (15 lat temu)

queenOfChocolate

Kobieta

te nakładki silikonowe sa super, jesli masz male piersi. przy wiekszych nie dzialaja.
nie wiem jakiego rozmiaru szukasz, ale sa super staniki z ozdobny przodem, o takiego typu:
http://www.figleaves.com/uk/product.asp?product=Ultimo-A-D-Miracle-Solution-Miracle-Frontless-Plunge-Bra&product_id=UO-1790&size=&colour=Black
tyle ze to na malutki biust

Do góry stronyOffline

iloclaude

Post #9 Ocena: 0

2010-06-02 11:21:32 (15 lat temu)

iloclaude

Kobieta

nosze 36DD i wychodzi na to, ze taiego silikonowego na siebie nie znajde :( A co polecacie zamian? Wlasnie, zeby to poloaczenie miseczek nie bylo tak bardzo widoczne

Do góry stronyOffline

queenOfChocolat

Post #10 Ocena: 0

2010-06-02 11:31:53 (15 lat temu)

queenOfChocolate

Kobieta

na poczatku dla wszystkich pan polecam sie zmierzyc, wpisac dane do tabelki i pozniej udac sie do sklepu bravissimo, debenhams, john lewis badz innego gdzie maja freye, panache i inne firmy produkujace staniki w prawie calej rozmiarowce.
link gdzie mozna sprawdzic swoj rozmiar:
http://bra-fitter.prv.pl/
z reguły jest celny, jednak polecam przymierzyc odbwod zanizony i zawyzony o 1 rozmiar, oraz miseczki z sasiednich rozmiarow. mi wyszlo 28h jednak idealny rozmiar to 28g - 28gg. kwestia dobrego zmierzenia i ukladu biustu.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,