MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy Angielki dbają o siebie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 5 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

staryznajomy

Post #1 Ocena: 0

2012-10-05 17:16:58 (13 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2012-10-05 13:46:39, arielka84 napisał(a):
hej jak uważacie czy Angielki dbają o siebie?chodzi o ubiór, figure, makijaż
ponieważ już kilka dni mieszkam na tej wyspie -odpowiem tak:
Angielki w żaden sposób o siebie nie dbają.
ubierają sie w stare łachmany usmarowne od lat całą masą tłuszczy i piachu. nie to co Polki w Polsce -zadbane po wykopkach, lub 14 godzinach pracy w sterylnie czystej fabryce.

figury ładnej jeszcze tu nie widziałem.
przez porwane "łachy" (jakie na sobie noszą) wylewają sie fałdy tłuszczu. cellulit pozostawia trwałe ślady na betonowej ławce w parku na skutek przesiadywania. nie to co nasze rodaczki z pięknym biustem i ponętnymi tyłkami (czy odwrotnie).

co do makijażu -w zasadzie jedynie te które tyrają w fabrykach i na roli są umalowane. ponieważ jak wycierają nos brudnym rękawem rozmazują brud jaki się do nich przyczepił. często tęsknię do widoku Polek wstających rano ze "zrobionym" przez sen okiem.

wyprzedzając Twoje kolejne wątplwości -w UK mają nawet:
-elektrykę,
-gaz,
-wodę w kranach,
-samchody.
a nawet -już nie mieszkają w jaskiniach :-o .

[ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 05-10-2012 17:17 ]

przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ajekhal

Post #2 Ocena: 0

2012-10-05 23:18:55 (13 lat temu)

ajekhal

Mężczyzna

Z nami od: 27-09-2012

Cytat:

Owszem, kobiety w UK nie często się malują, włosy tez czasem proszą o fryzjera, ciuchy raczej niszone dlz wygody niz mody, ale czy na tym polega dbanie o siebie żeby biegać z tapeta i w szpilkach?

No i tu jest spory kłopot. U nas w M'cr spektrum kobiet jest spore, ale jednak muszę stwierdzić że młode angielki nauczyły się chodzić tak bardzo delikatnie... tylko dla tego że jak by tupnęły zbyt mocno to ten szpachel z twarzy by im odpadł z wielkim hukiem łamiąc przy okazji gąszcz 20 centymetrowych rzęs a spadając na chodnik zbrukał by kozaczki a'la kaloszki i gatki do aerobiku. Już nie wspominając o wielkim sterczącym kołtunie (tak swoją drogą to strach bo nie wiadomo co w nim siedzi) który razem z resztą czaszki sprawia wrażenie jak by to jaki Alien był czy inna cholera.
A tak ogólnie to nawet w tym koglu moglu jaki jest tutaj na wyspach to mogę przyznać że ładne angielki też występują ale one jakoś tak dziwnie zawsze przemykają że ciężko je zauważyć. Pomijając powyższe to i tak w moim samczym podejściu do sprawy śmiem twierdzić że jednak słowianki to słowianki !!:-M]

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-10-05 23:39:03 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-10-05 23:49:14 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-10-05 23:56:24 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-10-06 01:47:20 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

zuza11

Post #7 Ocena: 0

2012-10-06 07:28:36 (13 lat temu)

zuza11

Kobieta

Z nami od: 15-03-2012

Ja tylko o starszych paniach/mój target wiekowy/-są zadbane,bo mają łatwiejsze życie!Polska emerytka prawie połowę swej niskiej emerytury wydaje na leki i często jeszcze pomaga dzieciom lub wnukom!Najczęściej polscy emeryci nie żyją już od lat,kiedy ich niemieccy lub angielscy rówieśnicy bawią się dobrze!:-(

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-10-06 09:45:45 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

NoNickname

Post #9 Ocena: 0

2012-10-06 11:02:37 (13 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Nie mam pojęcia,gdzie widujecie te niedbające o siebie,z widocznymi brakami w uzębieniu Angielki...

Ja takich nie spotkałam,a wręcz odwrotnie!
Jeżdżąc codziennie autobusami,robiąc zakupy w centrum,nie mogę się nadziwić,jak piękne,równiutkie i białe ząbki, mają kobiety i dziewczyny,które widuję - Angielki i Brytyjki.
Co do ubioru też nie mam zastrzeżeń,bo latając po sklepach, ubierają się przede wszystkim wygodnie.
Wieczorami widuję bardzo ładnie ubrane dziewczyny,które idąc na imprezę, z taką samą gracją jak nosiły chwilę wcześniej tenisówki,poruszają się na szpilkach.
Czasami odnoszę wrażenie,że swoboda z jaką chodzą na szpilkach wynika z tego,że się w nich po prostu urodziły :-]

Natomiast, sytuacja diametralnie ulega zmianie,jak jestem na Actonie.
Sporadycznie zdarza się,że dziewczyna błyśnie "bielą" w ustach,a już starsze kobiety - ich uzębienie,to istna tragedia.
I sporadycznie też zdarza się,że są fajnie ubrane.
Większość ma byle jakie ciuchy,z reguły jeansy i adidasy niepierwszej czystości.
Mowa tu o Polkach :-8

Do góry stronyOffline

macadi

Post #10 Ocena: 0

2012-10-06 11:15:19 (13 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

Angielki to nie Brytyjki???

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,