Nie jestem obeznana w forach takich jak to, czy biurach matrymonialnych tym bardziej, ale z tego co widze, mnostwo tu milych ludzi, to moze ktos mi pomoze

Mam na imie Natalia, ostatnio spedziłam troche czasu w Londynie i mieszkalam w domku z Albanczykami. Bardzo sie zaprzyjazniliśmy i obiecalam jednemu z nich pomoc w znalezieniu dziewczyny z Europy Wschodniej ktora przebywa legalnie (najlepiej Polki!) w pieknym miescie Londyn. Moze troche o facecie, gdyby ktos byl zainteresowany lub znal odpowiednia dame. Ma on 31 lat, jest po studiach, w Anglii ma firme budowlana (i dom w Albanii nad morzem), 185 cm, czarne wlosy, piwne oczy, szczuply (moim zdaniem calkiem do rzeczy). Zna angielski, wloski, grecki, albanski i troche rosyjski. Jest w trackie przyznawania obywatelstwa. Interesuje sie polityka, kultura, dobrze tanczy. Teoetycznie - wszystko super, tylko ma mega pecha w milosci.
Poszukiwana Pani powinna byc raczej w wieku 24-30 lat (cos pi razy oko), byc wierna (oni maja fisia na tym punkcie), lubic ludzi, miec szerokie horyzonty no i coz... nie byc brzydka ("a good girl and not ugly" - w oryginale).
W razie czego, moze ktos zna jakies namiary na dobre biura lub serwisy, zwlaszcza skierowane dla ludzi z Europy Srodkowo-Wschodniej?
Moj e-mail swatki to tennisalternative@hotmail.com
buziaki,
Nati