|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-11-11 18:45:43 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2011-11-11 18:50:01 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
zaczarowany_pan | Post #3 Ocena: 0 2011-11-11 18:56:58 (13 lat temu) |
Z nami od: 07-11-2011 Skąd: South |
Cytat: 2011-11-11 18:50:01, panika napisał(a): Po 6-ciu miesiacach. Ale takie to drogie tutaj?? Masz na mysli kolejne wybielanie czy usuwanie kamienia, bo jakos czesto to wychodzi i drogo
Zyj i pozwol zyc innym
|
Post #4 Ocena: 0 2011-11-11 19:02:35 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ewamik | Post #5 Ocena: 0 2011-11-11 19:03:37 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
Razem z mężem wybielałam zęby 4lata temu metodą nakładkowa w prywatnym gabinecie.
MOja siostrzenica jest tam asystentką,tak więc skorzystaliśmy z oferty ![]() Zabieg wybielania jest bezbolesny.To wygląda jak plastelina,w która wbijasz zęby.Czasem jes to biała supstancja szybkoschnąca. Dentysta formę w którą wbiłaś zęby,oddaje do technika.Czeka się kilka dni i już masz silikonowe nakładki,które pasuja idealnie do Twoich zębów. Co wieczór w te nakładki dajesz specjalną strzykawką-żel wybielający.My uzywalismy polanight o stężeniu 16%. Lekarz Cię poinstuuje jak masz aplikować wszystko.Zestaw zawiera 10strzykawek,które starcza na 2tyg. przez pierwsze 2-3dni wybielania Twoje zęby będa bardzo wrażliwe na cieło czy zimno.Akurat moje zęby były wrażliwe na ciepło, za to mogłam wcinac lody.Natomiast mąż ani lodów ani herbaty nie mógł próbować ![]() Po ok 5dniach zauważysz efekty. Przez ten czas nie wolno Ci pić czerwonego wina,jeśb buraczków...cokolwiek zawiera silny barwnik.Po kawie od razu myłam zęby ale nalezy ograniczyć.Nie paliłam ale kto pali,ten powinien po kążdym papierosie-umyc zęby. Efekt końcowy zalezy od Twojego szkliwa.Jeśli masz bardzo ciemne,zazywałas w młodosci antybiotyków,to nie oczekuj cudów. Dostaniesz taki miernik w skali 1-10.Przyrównujesz swoje zęby na początku i juz po wybielaniu.Mój mąz miał ciemnejsze zęby niz 8,a efekt końcowy-3.Ja miałam 5a efekt koncowy...nie było w skali(bielsze niz 1) My robimy swego rodzaju przypomnienie wybielania.Po 2 latach kupilismy 10strzykawek. Pamiętaj,że:jesli ponawiasz wybielanie to po jednym razie efekt masz taki,jak za 1-wszym razem po 3-cim dniu. Metoda nakładkowa jest 100%bezpieczna i lepsza niz laserem. MOja cała rodzina w Anglii ma wybielone zęby..a będzie tego z 6osób...oczywiście dzięki uprzejmości mojej siostrzenicy i lekarzowi ![]() Od 1-go razu ponawialismy,a raczej odświeżalismy kolor zębów 2razy po 4-5dni.. |
|
|
gosha74 | Post #6 Ocena: 0 2011-11-11 19:05:55 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-02-2009 Skąd: londyn |
w sumie to zalezy w jakich ilosciach i czy wogole pijesz herbate, kawe, czerwone wino, soki warzywne np z burakow. wszystkie te napoje powoduja ze zabieg szybciej trzeba bedzie powtorzyc.
nie bądź gnidą poczuj freedom
![]() |
zaczarowany_pan | Post #7 Ocena: 0 2011-11-11 19:06:06 (13 lat temu) |
Cytat: 2011-11-11 19:03:37, ewamik napisał(a): Razem z mężem wybielałam zęby 4lata temu metodą nakładkowa w prywatnym gabinecie. MOja siostrzenica jest tam asystentką,tak więc skorzystaliśmy z oferty ![]() Zabieg wybielania jest bezbolesny.To wygląda jak plastelina,w która wbijasz zęby.Czasem jes to biała supstancja szybkoschnąca. Dentysta formę w którą wbiłaś zęby,oddaje do technika.Czeka się kilka dni i już masz silikonowe nakładki,które pasuja idealnie do Twoich zębów. Co wieczór w te nakładki dajesz specjalną strzykawką-żel wybielający.My uzywalismy polanight o stężeniu 16%. Lekarz Cię poinstuuje jak masz aplikować wszystko.Zestaw zawiera 10strzykawek,które starcza na 2tyg. przez pierwsze 2-3dni wybielania Twoje zęby będa bardzo wrażliwe na cieło czy zimno.Akurat moje zęby były wrażliwe na ciepło, za to mogłam wcinac lody.Natomiast mąż ani lodów ani herbaty nie mógł próbować ![]() Po ok 5dniach zauważysz efekty. Przez ten czas nie wolno Ci pić czerwonego wina,jeśb buraczków...cokolwiek zawiera silny barwnik.Po kawie od razu myłam zęby ale nalezy ograniczyć.Nie paliłam ale kto pali,ten powinien po kążdym papierosie-umyc zęby. Efekt końcowy zalezy od Twojego szkliwa.Jeśli masz bardzo ciemne,zazywałas w młodosci antybiotyków,to nie oczekuj cudów. Dostaniesz taki miernik w skali 1-10.Przyrównujesz swoje zęby na początku i juz po wybielaniu.Mój mąz miał ciemnejsze zęby niz 8,a efekt końcowy-3.Ja miałam 5a efekt koncowy...nie było w skali(bielsze niz 1) My robimy swego rodzaju przypomnienie wybielania.Po 2 latach kupilismy 10strzykawek. Pamiętaj,że:jesli ponawiasz wybielanie to po jednym razie efekt masz taki,jak za 1-wszym razem po 3-cim dniu. Metoda nakładkowa jest 100%bezpieczna i lepsza niz laserem. MOja cała rodzina w Anglii ma wybielone zęby..a będzie tego z 6osób...oczywiście dzięki uprzejmości mojej siostrzenicy i lekarzowi ![]() Od 1-go razu ponawialismy,a raczej odświeżalismy kolor zębów 2razy po 4-5dni.. Napisz cos o cenach ![]() [ Ostatnio edytowany przez: zaczarowany_pantofelek 11-11-2011 19:06 ]
Zyj i pozwol zyc innym
|
ewamik | Post #8 Ocena: 0 2011-11-11 19:10:04 (13 lat temu) |
co innego usuwanie kamienia,a co innego wybielanie zębów.
Powiem krótko..jeśli palisz jak smok,pijesz litry kawy czarnej,to po 2-3latach możesz ponownie wybielić zęby.Nakładki silikonowe juz masz i tylko żel wybielająvy kupisz. W tym wszystkim tylko nakładki sądrogie,a żel nie tak bardzo.Ja zamawiam na ebayu z usa za 40funtów.Pamitaj,że ten żel trzyma sie w lodówce.MOzna tak długo przez rok czy dwa... Polecam bardzo...!!! A ha..przed wybieleniem lekarz sprawdzi stan Twojego uzębienia.Zęby martwe nie będa wybielone.Jesli trzeba wymienić plomby,lekarz zrobi to juz po wybieleniu,żeby dopasowac kolor plomby do reszty zębów. Naprawdę warto i nie zastanawiaj sie.na zdjęciach Twoje zęby będa piękne...!!1 |
zaczarowany_pan | Post #9 Ocena: 0 2011-11-11 19:13:37 (13 lat temu) |
A czy one, te zeby, juz zawsze beda takie wrazliwe na zimno cieplo?
Zyj i pozwol zyc innym
|
ewamik | Post #10 Ocena: 0 2011-11-11 19:15:30 (13 lat temu) |
ceny powiadasz?
![]() 350f teraz? hmm...znajdziesz i za 300f MOja sisotrzenica swoje zęby wybieliła 5lat temu i do dzisiaj sa piekne i białe.Mówi,że od tamtej pory nigdy nie odświeżała wybielania,a ona juz nie widzi swojego koloru.Mi tez sie wydaje,że nie mam białych zębów,dopóki ktoś mi nie zwróci uwagi.To nie jest kolor jak lalka Barbie ale na zdjęciach świetnie widać i człowiek lepoej sie czuje |