MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Smierc Taty, zawal serca:(

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Stockrotka

Post #1 Ocena: 0

2014-08-22 01:22:15 (11 lat temu)

Stockrotka

Kobieta

Z nami od: 16-03-2014

Minal juz rok a ja dalej nie potrafie sie pozbierac.
Z gory przepraszam za pisownie ale pisze w emocjach.
Czytam o zawalach.. i nasuwaja mi sie mysli.. niedowmienia...

Tata ogolnie czul sie dobrze, byl u lekarza wczesniej. Wszystko ok. Zadnych problemow. Az nagle zemdlal. Bacia zadzwonila po pogotowie. Przyjechali, on juz sie pozbieral wstal, juz byl ok. Przebadali i stwrdzili,ze zabieraja go ze soba. Po czym gdy go badali umarl na stole operacyjnym. Tak z nikad!
Wszystko trawlo moze 2h. Ponoc pacjent umiera gdy nie ma udoznosci po 12h.. A tutaj nawet 2h..

Wiem,rok minal a teraz nasuwaja mi sie watpliwosci...:( Cos mi tu nie tak..:(
Yay or Nay Interiors? Blog...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Lola40

Post #2 Ocena: 0

2014-08-22 07:44:03 (11 lat temu)

Lola40

Kobieta

Z nami od: 06-10-2010

Wyrazy współczucia. wiem z doświadczenia jak trudne jest to doświadczenie.
Teraz nie ma sensu już się zadręczać i zastanawiać dlaczego tak się stało.
W przypadku chorób serca tak to jest,że czasem nie ma zbyt wyraźnych sygnałów,że dzieje się coś złego.
Mój Tata w dniu w którym miał pierwszy zawał czuł się doskonale miał dobry humor, wybrał się w podroż samochodem.

Rok to bardzo krótki okres aby pogodzić się ze stratą bliskiej osoby. Zwłaszcza pierwsza rocznica jest trudna, wracają wspomnienia, żal.
Pozdrawiam!

Do góry stronyOffline

Aquarius

Post #3 Ocena: 0

2014-08-22 17:15:58 (11 lat temu)

Aquarius

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 12-05-2009

Nie można rozdrapywac ran i się zadreczac choc wiem ze jest ciezko... przezylem podobna tragedie dokladnie rok temu, zmarla moja Zona... miala 37 lat, cale zycie przed soba i raka o ktorym nikt nie wiedzial, chodzila regularnie do lekarza, badala się, nigdy nie palila a pila okazjonalnie. Gdy znalazla się w szpitalu i postawiono diagnoze byliśmy w szoku... miesiac po już Jej nie było... bo nie miala szans na operacje... bo dziadostwo było zlosliwe i przerzucalo się gdzie tylko się dalo. Do dziś mam w glowie milion pytan i watpliwosci jak to mozliwe ze żaden lekarz nie wykryl wczesniej nic niepokojacego? jak to mozliwe ze nigdy nie czula się zle i nic nie wskazywalo na tak zaawansowana chorobe? chodzila regularnie do dentysty, ginekologa i ogolnego i co... żaden nic nie zauwazyl?
Wszystkie swoje watpliwosci moge sobie teraz w kieszen wsadzic bo na rozmowach z lekarzami spedzilem wiele godzin i żaden w racjonalny sposob na moje pytania odpowiedziec nie potrafil... Tobie, mnie i wielu innym nie pozostaje nic innego jak pogodzic się z utrata bliskiej osoby i nauczyc z tym bolem zyc... bo pomimo uplywu czasy ten bol nigdy nie zniknie... co najwyzej będzie lagodniejszy do zniesienia... pozdrawiam i duzo sily zycze *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

krakn

Post #4 Ocena: 0

2014-08-22 19:03:59 (11 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Bardzo współczuję... :(
Takie jest życie niestety ech :/
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #5 Ocena: -1

2014-08-22 21:42:08 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2014-08-22 22:27:50 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

white85

Post #7 Ocena: 0

2014-08-23 10:56:49 (11 lat temu)

white85

Kobieta

Z nami od: 05-08-2014

Bardzo Ci współczuję, mój tata zginął również na zawał serca ale nawet pogotowie nie zdążyło przyjechać mimo natychmiastowej reanimacji. Parę miesięcy wcześniej był badany w kierunku serca, był wysłany na badania z pracy, bo sam nigdy prawie nie chorował.nic się na to nie zapowiadało, podobno tak już jest z takzwanymi zwałami brzusznymi czy jakoś tak to się nazywa. Cały rok nie mogłam się ogarnąć, później było trochę lżej. Nigdy nie będzie na 100 % dobrze ale z czasem mniej boli. Tylko tyle mogę napisać, trzymaj się.

Do góry stronyOffline

Cezar99

Post #8 Ocena: 0

2014-08-23 13:13:49 (11 lat temu)

Cezar99

Mężczyzna

Z nami od: 14-09-2013

Wszyscy wiemy , ze umrzemy ale w to nie wierzymy.
Gdybysmy wierzyli swiat bylby a wiele piekniejszy.
A tak nawiasem ok.30-40% pierwszym objawem choroby wiencowej jest... nagla smierc:)
Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can

Do góry stronyOffline

keramczak

Post #9 Ocena: 0

2016-06-10 20:43:11 (9 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

No gratuluje empatii i jaką zabawna emotionka.....
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Wielim

Post #10 Ocena: 0

2016-06-10 20:49:21 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Moja mama zmarła kilka lat temu. Nie chciała iść na operację do szpitala na jelita . Odebrałem kiedyś telefon od siostry gdy jechałem autobusem do pracy - Mama nudzi żyje. .. nigdy nie poznała mojej żony , nie była na moim ślubie ani nie zobaczyła wnuka ... chociaż podczas ślubu w kościele pomyślałem "Mamo szkoda ze mnie nie widzisz" i nagle przez kościół przeszedł wiatr ... może to moja wyobraźnia ale czułem jej obecność ... po jej śmierci dopiero zaczęło mi jej brakować chociaż przed śmiercią mieliśmy już słabszy kontakt , smutek leczyłem alkoholem który zawsze lubiłem ale wtedy jeszcze dziewczyna mi pomogła ... dziś już wiem że nie ma co rozpaczac a z Mama spotkam się kiedyś po swojej śmierci. ..

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,