MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Implanty zębów w Anglii

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Kamilla27

Post #1 Ocena: 0

2016-01-22 12:54:46 (9 lat temu)

Kamilla27

Kobieta

Z nami od: 17-04-2013

@Galadriel - to ceny w funtach?

@no_way - gdzie w pl robisz? jakie ceny?

@Gosiawoj - 4500 funtów? Tego nie przewidziałam. :/ Podeślij namiar na tego lekarza z pl. A na polskie warunki to ma dobrą cenę? Kasa to jedno, ale poczytałam trochę i zaczynam bać się zabiegu...

W uk na bank się nie zdecyduję przy takich cenach... jak już to w pl

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gosiawoj

Post #2 Ocena: 0

2016-01-22 13:04:40 (9 lat temu)

Gosiawoj

Kobieta

Z nami od: 22-01-2016

Cytat:

Podeślij namiar na tego lekarza z pl. A na polskie warunki to ma dobrą cenę? Kasa to jedno, ale poczytałam trochę i zaczynam bać się zabiegu...

No jak na pl to byla taka srednia cena, ale lekarz jeden z lepszych w kraju... Po nazwisku powinnas go znalezc - xxx- a jak nie to poszukaj kliniki medycyna i stomatologiaxx. W razie czego podesle Ci Tel na priw.

Uwaga moderatora: Reklama w innym dziale

Do góry stronyOffline

Kamilla27

Post #3 Ocena: 0

2016-01-22 13:26:42 (9 lat temu)

Kamilla27

Kobieta

Z nami od: 17-04-2013

Cytat:

2016-01-22 13:04:40, Gosiawoj napisał(a):
Cytat:

Podeślij namiar na tego lekarza z pl. A na polskie warunki to ma dobrą cenę? Kasa to jedno, ale poczytałam trochę i zaczynam bać się zabiegu...

No jak na pl to byla taka srednia cena, ale lekarz jeden z lepszych w kraju... Po nazwisku powinnas go znalezc - xxx- a jak nie to poszukaj kliniki medycyna i stomatologia xx. W razie czego podesle Ci Tel na priw.

Ok, znalazłam dziękuję! A bolało?

Opinia moderatora: Reklama w innym dziale dlatego post edytowany

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2016-01-22 21:53:12 (9 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

tak, cena we funtach.

@mancun,

nie tylko demencja, choc i tacy sie zdarzali:

mlodzi, ale z calym zestawem zaburzen neurologiczno- bogwiejakich.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

joy1974

Post #5 Ocena: 0

2016-01-23 11:13:52 (9 lat temu)

joy1974

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2007

Generalnie polecam polske, mialem extremalna wade zgryzu niemozliwa do korekty, gdy stwierdzilem ze czas cos z tym zrobic zdecydowalem sie na implanty... dentysci w UK proponowali aparaty, licowki, koronki...Koszt do £15000 - £20000 na przestrzeni kilku lat bez jakijkolwiek gwarancji. Nie zgodzili sie na implanty bo przeciez mam swoje zeby to po co wyrywac...
Implanty chcieli zakladac dopiero jak aparaty, licowki, koronki nie pomoga.
W polsce bez problemu, klient nasz pan, 15 implantow i £20000 pozniej...perfekcyjny usmiech z dozywotnia gwarancja.
W cenie przelot , hotel...
Polecam

Do góry stronyOffline

zuza11

Post #6 Ocena: 0

2016-01-23 13:12:34 (9 lat temu)

zuza11

Kobieta

Z nami od: 15-03-2012

Cudownie,że masz dożywotnią gwarancję-bo...
implanty nie są na tzw.resztę życia!!!
Wiem,bo na tym "zęby zjadłam"/w sensie-praca/

Do góry stronyOffline

stara_gruszka

Post #7 Ocena: 0

2016-01-23 13:36:46 (9 lat temu)

stara_gruszka

Kobieta

Z nami od: 09-09-2013

hipodoncja-jesli ktos jest mi wstanie udzielic wskazowekjak przebiega leczenie.moja corka ma 13 lat i onie zawiazkow 8 stalych zebow od 4 lat nic sie nie dzieje ,wizyta co pol roku ogladaja i pytaja jak sie z tym czuje.nie chcialabym zeby cegos przegapic,w pon ma kolejna wizyte u ortodonty,maja zdecydowac co dalej-moje pytanie jest jakie sa mozliwosci,o co pytac.?implanty beda mozliwe kiedy bedzie dorosla i ok 20 roku zycia jak szczeka przestanie rosnac(nie wiedza czy nhs pokryje koszty)jeli ktos cos prosze o info

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #8 Ocena: 0

2016-01-23 18:43:14 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #9 Ocena: 0

2016-01-23 22:00:58 (9 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Cytat:

2016-01-23 13:36:46, stara_gruszka napisał(a):
hipodoncja-jesli ktos jest mi wstanie udzielic wskazowekjak przebiega leczenie.moja corka ma 13 lat i onie zawiazkow 8 stalych zebow od 4 lat nic sie nie dzieje ,wizyta co pol roku ogladaja i pytaja jak sie z tym czuje.nie chcialabym zeby cegos przegapic,w pon ma kolejna wizyte u ortodonty,maja zdecydowac co dalej-moje pytanie jest jakie sa mozliwosci,o co pytac.?implanty beda mozliwe kiedy bedzie dorosla i ok 20 roku zycia jak szczeka przestanie rosnac(nie wiedza czy nhs pokryje koszty)jeli ktos cos prosze o info

Zalezy, ktorych zebow nie ma, czy wszystkie mleczne juz wypadly, jak wyglada zgryz.
Calkiem mozliwe jest takie ustawienie zebow, ze nie bedzie potrzeby wstawiania implantow/dodatkowych zebow, a usmiech bedzie ladny i brak praktycznie niewidoczne.

Do góry stronyOffline

stara_gruszka

Post #10 Ocena: 0

2016-01-24 00:17:33 (9 lat temu)

stara_gruszka

Kobieta

Z nami od: 09-09-2013

usmiech ma ladny,tylko zębów brak;)ma dużą diastemę,nie ma 2jek,dół -góra,ma jescze jakiegos mleczaka ,ktory sie rusza ale pod nim tez zeba nie ma.jest propozycja zalozenia aparatu ze sztucznymi zebami ale nie bardzo wiem jak to w praktyce bedzie wygladalo,mam nadzieję ze w poniedzialek juz cos konkretnego zaczna dzialać bo zaczyna to miec wpływ na jej samopoczucie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,