MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Krem na rozstepy

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

babe

Post #1 Ocena: 0

2007-04-20 01:00 (18 lat temu)

babe

Z nami od: 09-04-2007

Witam wszystkich!Jestem w 15 tygodniu ciazy i zaczynaja mi sie robic rozstepy,jakich kremow lub masci uzywac zeby temu zapobiec?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

renia_ta

Post #2 Ocena: 0

2007-04-21 13:46 (18 lat temu)

renia_ta

Z nami od: 30-03-2007

baby.......idz do najblizszego boots-a,tam znajdziesz wszystko.ja uzywalam z masla orzechowego i kokosa.jezeli smarujesz sie sumiennie codzienie to rozstepny zaden problem.pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania(bez rozstepow);-)
renata:-D
Renata:-)

Do góry stronyOffline

amelka1983

Post #3 Ocena: 0

2007-04-25 14:50 (18 lat temu)

amelka1983

Z nami od: 23-06-2006

Smarowalam sie jak glupia roznymi kremami a rozstepy i tak wyszly...Na szczescie na brzuchu nie mam ani jednego.Teraz stosuje oliwke nazywa sie BIO-OIL.Zalecana przy zapobieganiu rozstepom oraz dla skory z istniejacymi juz rozstepami,bliznami itp.Kupisz go w Bootsie albo innym kosmetycznym.Jestem nim zachwycona!Rozstepy robia sie plytsze i naprawde pomaga.Zaluje ze jej nie odkrylam gdy bylam w ciazy.:-[

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

mila30

Post #4 Ocena: 0

2007-09-16 16:36 (18 lat temu)

mila30

Z nami od: 12-09-2007

ja stosuje kolagen naturalny silver od kilku lat i nawet jak bylam w ciazy a utyłam 17kg nie wystapily.Polecilam mojej kolezance jak juz miala rozstepy i tez jest zadowolona bo chodz ich nie zlikwidowal kompletnie bo nie ma cudow ale tak je ladnie wypelnil ze sa malo widoczne.Ale kolagen jest dosc drogi ok 30-35 f zalezy za jaki ale i tak ma coraz wieksza rzesze fanow.Mi polecila kosmetyczka i jestem bardzo zadowolona.:-)

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2007-09-17 12:49 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

joala8

Post #6 Ocena: 0

2008-01-12 00:33 (17 lat temu)

joala8

Kobieta

Z nami od: 11-01-2008

Dziewczyny przeczytałam gdzieś na forach, że rewelacyjny jest Palmers (myślę, że dobrze zapamiętałam) - chyba bez problemu do kupienia w UK (dziewczyny z Polski kupują na Allegro);-)
et

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Unwinka

Post #7 Ocena: 0

2008-01-12 19:42 (17 lat temu)

Unwinka

Kobieta

Z nami od: 15-11-2007

Zgadzam się z aniką, jak mają wyjść to wyjdą w przeciągu dwóch dni- dosłownie! i żebyś robiła nie wiadomo co i tak temu nie przeciwdziałasz..

Ja również smarowałam się różnymi kosmetykami, kąpałam się w wodzie z dodatkiem oliwki oraz natłuszczającego płynu do kąpieli i doopa wielka!

Wydaje mi się, że zależy to od gospodarki hormonalnej oraz od predyspozycji wynikającej z przekazanych genów :-D
Moja przyjaciółka nie smarowała sie niczym i nie ma ani jednego rozstępu na ciele po ciąży, kolejna przyjaciółka smarowała się tylko oliwką dla dzieci i również nie ma rozstępów- ja natomiast po oliwce dostawałam mega wysypki, bo pory skórne mi zatykała..

w 37tc cieszyłam się, że nie mam rozstępów na brzuchu.. a wylazły wciągu 2 dni! dosłownie wciągu dwóch dni nabawiłam się rozstępów na brzuchu- mało się nie załamałam..

Dla pocieszenia dodam ,iż praktycznie od razu po porodzie większość rostępów po prostu zmalała i rozjaśniła się, te mniejsze praktycznie zanikły.. czyli z moich obserwacji wynika, że.. to chyba hormonom zawdzięczamy rozstępy!!:-P

P.s.

Jola ja na zapach Palmersa praktycznie wymiotowałam.. ale go używałam przez kilka miesięcy, jakoś nie zauważyłam drastycznych zmian... Może działa na losowo wybrane osoby hehe nie wiem.. na mnie nie zadziałał, dlatego tez przeszłam na używanie na zmiane Palmersa i L'oreal.. przynajmniej ten drugi fajnie pachniał i skóra była super gładka.. ale też średnio działał na moje rozstępy heh

[ Ostatnio edytowany przez: Unwinka 12-01-2008 19:47 ]

Do góry stronyOffline

gabiagus

Post #8 Ocena: 0

2008-01-30 20:47:39 (17 lat temu)

gabiagus

Z nami od: 10-06-2007

Czesc. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam Mustela - podwojnie dzialajacy krem na rozstepy i do biustu. Sa rewelacyjne. Jestem w 28 tyg ciazy i jeszcze raz je polecam. Nic nie mam a brzuch jest naprawde juz spory. Sa troszke drogie ale uwierz warto....
Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

aisab

Post #9 Ocena: 0

2008-01-30 21:00:55 (17 lat temu)

aisab

Kobieta

Z nami od: 03-05-2007

Ja cala ciaze smarowalam kremem eris dla kobiet w ciazy i w czasie ciazy nie bylo widac ani jednego dziada, ale dwa dni po porodzie sie ujawnily :-Y Same jakos potem zbladly ale tez uzywalam Cepam- smierdzaca masc na blizny ale skuteczna:-D
jest dobrze :-)

Do góry stronyOffline

Unwinka

Post #10 Ocena: 0

2008-01-31 20:12:55 (17 lat temu)

Unwinka

Kobieta

Z nami od: 15-11-2007

gabiagus koleżanko, uważam, że na Twoją radość, za wcześnie...
Poczekamy na rozwiązanie, albowiem, większość rozstępów wychodzi w końcowej fazie ciąży, a jeszcze więcej po porodzie ;-)(choć zapewne mój limit się wyczerpał jeszcze przed porodem i dlatego PO nic mi nie wyszło hehe :-])
Ja w 28tc byłam jędrna i powabna, natomiast w 37tc wyskoczyły jak pryszcze!

Ale jak nie będziesz miała to chyba pęknę z zazdrości, bo należałabyś do tego małego, szczęśliwego procenta babeczek bez rozstępów 8-)

Pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: Unwinka 31-01-2008 20:14 ]

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,