MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyprzedaże,promocje ,kody zniżkowe

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 27.8 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26.8 | 27.8 | 28.8 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

Str 27.8 z 43

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2019-05-08 20:06:58 (6 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

To tak jak niektore ceny przez strony z cashbackiem. Cena wyzsza przez Quidco, niz wejscie na te sama strone bezposrednio i rezerwacja bez cashback.

Podobnie jest tez na stronie gdzie rezerwuje sie hotele, zeby zebrac mile. Cena bywa odpowiednio wyzsza niz gdzie indziej.

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ZlotaPerla1

Post #2 Ocena: 0

2019-05-08 20:20:52 (6 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2019-05-08 19:21:26, ZosiaS napisał(a):
Cytat:

2019-05-07 14:35:12, ZlotaPerla1 napisał(a):
... przypomnienie o punktach tesco club na atrakcje w UK - za Eden Project płacą 1 x 3 :-)

Zmotywowana tym wpisem, postanowiłam zarezerwować nocleg w Hilton, korzystając z voucherów.
A tak kształtują się ceny wg identycznych kryteriów, na ten sam dzień:
przez stronę hotelu: £170
przez Tesco clubcard: £220
Raczej mi się nie opłaca.

Zosia, mnie wyszlo na +
Przez strone club card nie bylo opcji rodzina 2 + 2 ale kupujac pojedyncze 4 bilety I tak wyszlo duzo taniejniz kupjac bilet rodzinny przez Quidco :-)
Zalezy chyba jaki deal, bo jak w tym przypadku jest, ze za 1 funta z cuponu placa 3 funty z ceny biletu to jednak duza roznica.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

ZosiaS

Post #3 Ocena: 0

2019-05-08 20:30:44 (6 lat temu)

ZosiaS

Konto usunięte

Tak, tak, nie wątpię, że zrobiłaś dobry interes.
Chodziło mi raczej o to, żeby podkreślić, że zawsze trzeba sprawdzić/porównać, bo jak pisze Richmond, różnie z tymi promocjami bywa.
Nie byłabym szczęśliwa gdyby vouchery poszły na wyrównanie różnicy w cenie, są długo ważne niech czekają.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #4 Ocena: 0

2019-05-08 21:20:45 (6 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2019-05-08 20:30:44, ZosiaS napisał(a):
Tak, tak, nie wątpię, że zrobiłaś dobry interes.
Chodziło mi raczej o to, żeby podkreślić, że zawsze trzeba sprawdzić/porównać, bo jak pisze Richmond, różnie z tymi promocjami bywa.
Nie byłabym szczęśliwa gdyby vouchery poszły na wyrównanie różnicy w cenie, są długo ważne niech czekają.

Aaaaa, no jasne, ze trzeba sprawdzic najpierw wszystkie konfiguracje ;-)

Do góry stronyOffline

gosian

Post #5 Ocena: 0

2019-05-15 18:51:14 (6 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Cytat:
Cytat:

2019-05-07 14:30:17, gosian napisał(a):
Halfords ma promocje na MOT za £10. Idziesz do sklepu, bierzesz ulotkę z discount codes , która jest koło kasy i to wszystko. Nie trzeba nic kupować(mimo że piszą że powinno się coś kupić) MOT można rezerwować na cały rok, ale trzeba zarezerwować przed 15 maja.

MOT przeszlo , za £ 10 , w sumie to nie przeszło by , bo nie bylo plynu w spryskiwaczu ale dolali i przeszlo. Jutro ostatni dzien promocji , jadę po 2 ulotki na 2 auta na przyszly rok :)
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #6 Ocena: 0

2019-05-15 18:57:12 (6 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

No to super :-)

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2019-07-15 07:10:52 (6 lat temu)

Richmond

Kobieta

Prime day zaczyna sie o 8.00 rano na Amazonie. Wyprzedaz rzeczy, ktorych nikt nie potrzebuje ;-)

Ja totalnie zniechęciłam sie do szukania produktow na Amazonie, bo jest zalany chińskimi produktami z falszywymi recenzjami. Kazdy nowy produkt ma od razu same piatkowe recenzje, a jak sie im przyjrzy, to recenzje napisane w hurcie w ostatnim okresie, a konta ktore je napisaly stosunkowo nowe.

Mozna poszukac czegos znanej marki, co chcieliśmy kupic, reszta to sciema.

Jest promocja na produkty dla zwierzat, kod pet10 daje znizke £10 przy zakupie na min. £35.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #8 Ocena: 0

2019-07-15 07:31:43 (6 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2019-07-15 07:10:52, Richmond napisał(a):
Prime day zaczyna sie o 8.00 rano na Amazonie. Wyprzedaz rzeczy, ktorych nikt nie potrzebuje ;-)

Ja totalnie zniechęciłam sie do szukania produktow na Amazonie, bo jest zalany chińskimi produktami z falszywymi recenzjami. Kazdy nowy produkt ma od razu same piatkowe recenzje, a jak sie im przyjrzy, to recenzje napisane w hurcie w ostatnim okresie, a konta ktore je napisaly stosunkowo nowe.

Mozna poszukac czegos znanej marki, co chcieliśmy kupic, reszta to sciema.

Jest promocja na produkty dla zwierzat, kod pet10 daje znizke £10 przy zakupie na min. £35.

Calyvswiat jest zalany tzw "chinese shit". Kwestia polega na tym jak zlecając produkcję wysoko utrzymuje poprzeczkę dotyczące jakości komponentów i wyrobu gotowego. Jest wiele produktów dobrych marek tam wyprodukowanych co do ktorych nie mozna miec zastrzezen. W "naszym" amazonie review piszą kupujący. Wiadomo, wszystko mozna sfakować ale po glupocie pytan widac ze to pytaja prawdziwi amerykanie.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #9 Ocena: 0

2019-07-15 07:42:05 (6 lat temu)

Richmond

Kobieta

Wszystkie te dobre recenzje sa: verified purchase. Ale jak posortujesz je po dacie, to widac, ze zostaly swiezo napisane dzien po dniu. A jak zaczniesz sprawdzac użytkowników, to glownie swieze konta, które wyprodukowaly duza ilosc recenzji w krotkim czasie.

Chcialam kupic materac do namiotu przed wyjazdem i dalam sobie spokoj z Amazonem, bo wszystkie produkty byly podobne i mialy świeże recenzje w hurcie. Specjalnie nawet poczytalam o tych fake reviews i products. Sprzedający pisali na forach, ze to jest plaga dla nich i nie moga z tym konkurowac. Ich produkty sa kopiowane, a chinska wersja ma od razu setki recenzji na 5. Do tego Chińczycy podczepiaja sie do kodow innych produktow niz ten co zaczynaja sprzedawac, ale tworzy im to historie i daje istniejace recenzje. Po przeczytaniu tego zrozumialam dlaczego ten sam produkt zamowiony drugi raz byl inny albo dlaczego recenzje totalnie nie pasuja do produktu.

https://sellercentral.amazon.com/forums/t/real-or-fake-verified-purchase-reviews/389652

https://www.which.co.uk/news/2019/07/exposed-the-tricks-sellers-use-to-post-fake-reviews-on-amazon/

Pytania mogą być prawdziwe, ale recenzje juz nie. Pisze tu o produktach nieznanych firm, kopiach produktow, itp. Nie o markowych produktach firm z jakas tam renoma. Latwo tez zauwazyc, ze duzo tych fake reviews ma obrazki, filmiki, itp. W przypadku tego materaca do namiotu recenzje byly napisane w sezonie zimowym, kiedy malo kto mial nawet szanse przetestowac go w prawdziwych warunkach. Bylo tylko duzo zdjęć jak jest rozlozony, dzieci na nim leza w domu, itp.

Te produkty sa windowane na szczyt danej kategorii i trudno potem znaleźć cos porzadnego.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #10 Ocena: 0

2019-07-16 01:44:48 (6 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2019-07-15 07:42:05, Richmond napisał(a):
Wszystkie te dobre recenzje sa: verified purchase. Ale jak posortujesz je po dacie, to widac, ze zostaly swiezo napisane dzien po dniu. A jak zaczniesz sprawdzac użytkowników, to glownie swieze konta, które wyprodukowaly duza ilosc recenzji w krotkim czasie.

Chcialam kupic materac do namiotu przed wyjazdem i dalam sobie spokoj z Amazonem, bo wszystkie produkty byly podobne i mialy świeże recenzje w hurcie. Specjalnie nawet poczytalam o tych fake reviews i products. Sprzedający pisali na forach, ze to jest plaga dla nich i nie moga z tym konkurowac. Ich produkty sa kopiowane, a chinska wersja ma od razu setki recenzji na 5. Do tego Chińczycy podczepiaja sie do kodow innych produktow niz ten co zaczynaja sprzedawac, ale tworzy im to historie i daje istniejace recenzje. Po przeczytaniu tego zrozumialam dlaczego ten sam produkt zamowiony drugi raz byl inny albo dlaczego recenzje totalnie nie pasuja do produktu.

https://sellercentral.amazon.com/forums/t/real-or-fake-verified-purchase-reviews/389652

https://www.which.co.uk/news/2019/07/exposed-the-tricks-sellers-use-to-post-fake-reviews-on-amazon/

Pytania mogą być prawdziwe, ale recenzje juz nie. Pisze tu o produktach nieznanych firm, kopiach produktow, itp. Nie o markowych produktach firm z jakas tam renoma. Latwo tez zauwazyc, ze duzo tych fake reviews ma obrazki, filmiki, itp. W przypadku tego materaca do namiotu recenzje byly napisane w sezonie zimowym, kiedy malo kto mial nawet szanse przetestowac go w prawdziwych warunkach. Bylo tylko duzo zdjęć jak jest rozlozony, dzieci na nim leza w domu, itp.

Te produkty sa windowane na szczyt danej kategorii i trudno potem znaleźć cos porzadnego.

Też masz rację. Kiedyś zamówiłem dla znajomej baterię do S7 i tylną ściankę bo miała pękniętą. Obiecałem jej to wymienić a gdy paczuszka przyszła okazało się że tylna ścianka przyszła potluczona. Przyczyną było idiotycznie bezmyślne zapakowanie. Gdy wysłałem krótki review z bardzo niepochlebnym komentarzem o braku profesjonalizmu, bez wulgaryzmów oczywiście, odmówili publikacji.
:-U

Do góry stronyOffline

Strona 27.8 z 43 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26.8 | 27.8 | 28.8 ... 41 | 42 | 43 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,