MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prawo jazdy w anglii

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-04-24 20:42 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

moze ktoś wie (a moze ktoś juz zdawał) w anglii prawo jazdy i zechciałby napisac jak to wszystko wygląda? z góry dzieki

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-04-29 00:29 (19 lat temu)

Anonim

ja ma egzamin 19 maja.nic trudnego.wydaje mi sie,ze jest latwiej niz w Polsce,bo nie wtrzba zdawac zadnych placykow i kopert.instruktor nauczyl mnie podstawowych manewrow czyli:skrecanie w prawo i w lewo :),parkowanie miedzy liniami od tylu,wjazd w zakret od tylu i parkowanie tylem z innym autem z przodu(dwie odleglosci)aaa i manewr na ulicy,czyli obracanie.teoria jest banalna,jak dla typowego angola co nie ma mozgu tylko odkurzacz.Pytania sa typu:jak omijasz konia?a)szybko,tak zeby cie nie zauwazyl b)trabisz,zeby usunal sie z drogi c)spokojnie zostawiajac mnostwo miejsca.Do tego sa jeszcze kilpy,ale z tym tez nie ma problemu.Jak to zaplacisz(21.50) i zdasz to za 3 dni mozesz isc na praktyke.Trwa ona okolo 40 min.Nie bedzie zle.Powodzenia.Jak masz jakies pytania to daj znac na gg 2691958 lub na skypa nick:hynkowa

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-04-29 17:13 (19 lat temu)

Anonim

a czy ktos zdawal tu po polsku podobno jest taka mozliwos

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-04-29 19:25 (19 lat temu)

Anonim

jakie sa ogolne koszty calej imprezki z prawkiem jazdy? tzn oplaty no i jakies jazdy trzeba chyba miec wykupione...

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2006-05-03 16:49 (19 lat temu)

Anonim

czesc, czy moze ktoś wie gdzie mam sie zgłosic, nr. telefonu? strona internetowa? gdzie mógłbym zapisac sie na test teoretyczny na prawko? z góry dzieki czesc

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,