Cytat:
2012-09-09 07:47:09, gregoruk77 napisał(a):
Cytat:
2007-06-21 23:30, sziwona85 napisał(a):
Witam

2 tygodnie temu postanowilam wziasc telefon na abonament z sieci Orange(poniewaz tylko ta w danym momencie oferowala super promocje tzn 35funtow/m-c w ramach tego dostalam 100 smsow po Anglii i 700 darmowych minutek z czego mozna niby bylo dzwonic do Polski na stacjonarne i odziwo na tel komorkowe do Polski. Niestety nawet nie mialam okazji wyprobowac tych darmowych minut do Polski, bo jak sie okazalo po dwoch dniach, Orange zlikwidowala numer dostepowy przez ktory mozna bylo dzwonic do Polski

Nie wiem co teraz zrobic,gdyz biorac telefon na abonament w szczegolosci zalezalo mi na tych minutach darmowych do Polski

Myslalam o zerwaniu umowy ale niestety wczoraj minely 2 tygodnie od czasu jej podpisania takze z tego co mowil sprzadawca jest to juz niemozliwe. Jezeli ktos ma podobny problem i czuje ze zostal oszukany prosze o jakas odpowiedz

pozdrawiam
Super promocja!!!!!!100-smsow i 700.min za £35-mies.!!
ja mam w T-Mobile 600smsow.650min.i 60min. do europy w tym nie limitowany internet za £30.miesiac.
nie mam pojecia jak rozwiazac twoj problem.
Co do korzystania z internetu za granicą.
Podoba mi się O2, zapłaciłem 1,2 za każdy dzień, masz 25 MB do wykorzystania, wystarczy by wejść na kilka stron i nie wyłączać obierania emaili i synchronizacji kalendarza itd.
Zdarzyło mi się też że brakło mi limitu w UK, bo mam tylko 500MB a pociągnąłem 300 MB mapę. O2 nie naliczył mi dodatkowych opłat, fakt że www praktycznie nie chodziło, ale pozostałe drobne usługi tak, odebrać email, kalendarz, pogoda.
Ja akurat mam bardzo mały abonament bo ja praktycznie w ogóle nie dzwonie, to do mnie dzwonią

około 3 godziny dziennie i mam dość gadania przez telefon.
sam zazwyczaj w miesiącu zużywam około 100 Minut.
A z tymi dziwnymi smsami to faktycznie dziwna sprawa, hmm
generalnie wszelkiem maści smsy reklamowe od razu kieruję do śmietnika.
Używam program GO SMS Pro i mam ustawione sortowanie smsów.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.