MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Orange oszukuje!

« poprzednia strona

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 7 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

polock

Post #1 Ocena: 0

2012-09-09 07:19:54 (13 lat temu)

polock

Mężczyzna

Z nami od: 21-04-2008

ehheeheehhhehe ,ja pindole jak slysze znowu ze ktos placze bo sie wpierniczyl w kontrakt w orange to placze ze smiechu.... bo po prostu nie ma na rynku UK gorszego operatora czytaj naciagacza . najlepsi sa ci co wracaja z wakacji i dostaja rachunki za ponad tysiaka za uzywanie roamingu danych mimo ze ich karta sim nie byla nawet wlozona w telefonie :) .... orange owi wystarczy ze raz sie ten numer pojawi gdzies poza Uk i bija do rachunku setki tysiace pseudo kosztow.

ja mam dla calej rodziny 4 karty sim-only na contract z O2 za £20 / mies kazda i mam gwarancje ze nic wiecej nie zaplace w UK bo to jest 3 x unlimited ,( minuty do wszystkich, sms i internet 1GB.)
O2 jak zawsze jest dla mnie Mistrzem rynku!

Ale wolny wybor jak kogos stac na Orange to niech placi za swoja naiwnosc :-]
السلام عليكم

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

polock

Post #2 Ocena: 0

2012-09-09 07:32:14 (13 lat temu)

polock

Mężczyzna

Cytat:

2012-09-09 07:08:12, Wredny-Werdew napisał(a):
Cytat:

Kij z tym co spłonie, ale ważne żeby ładnie pachniało.

:-]

Nie jestem przekonany co do zapachu palonego plastiku:-?
:-]:-]:-]

Cytat:

2012-09-08 23:45:52, jojomaster napisał(a):
mamy to samo tylko o2 i t-mobile, na pocieszenie to tylko poczatek :) dzwonilam do o2 i podali nr pod ktory mam zadzwonic i uprzejmie poprosic zeby nie wysylali wiecej... z wielu n-row pisza, siec nic nie moze zrobic

Czyli co? ktoś wysyła mi nie chcianego smsa? i do tego mocno płatnego, i nic nie można z tym zrobić?:-Y

co do platnych sms premium :-] to jesli podajecie swoj numer kom na FB tym samym stajecie sie chcac niechcac abonentami niektorych portali dla Doroslych ,bo FB udostepnia wasze numerki....

Aleeee te firmy moga wam przysylac te platne sms jedynie po sprawdzeniu u operatora O2 czy dany abonent ma usunieta blokade zawartosci sieci dla Doroslych " Adult contents" bo nie wolno im przysylac kiedy jest blokada ze wzgledu na dzieci...

Ps zapora (blokada A-Contents )jest zawsze automatycznie zrobiona kiedy otrzymujemy nowy numer przy podpisywaniu umowy o contract z operatorem O2, niewiem jak jest u innych...
aby nie otrzymywac takich sms wystarczy wyslac sms z tekstem STOP pod ten sam numer ktory przysyla, na swoj koszt oczywiscie :-]
السلام عليكم

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-09-09 07:36:28 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

polock

Post #4 Ocena: 0

2012-09-09 07:44:59 (13 lat temu)

polock

Mężczyzna

Cytat:

2012-09-09 07:36:28, Wredny-Werdew napisał(a):
Cytat:

2012-09-09 07:19:54, polock napisał(a):
ehheeheehhhehe ,ja pindole jak slysze znowu ze ktos placze bo sie wpierniczyl w kontrakt w orange to placze ze smiechu..
...Ale wolny wybor jak kogos stac na Orange to niech placi za swoja naiwnosc :-]

To nie było miłe:-?

----

Dobrze że moja LP ma taką pamięć (albo i NIE dobrze:-?)

Okazało się że ten numer (81001) to jest numer dla wirusa z francji.
A dokładnie data i godzina tego smsa, zgadza się z połączeniem telefonicznym jakie wykonałem do Francji.

No to teraz tylko wymiana "softu" w telefonie i wizyta w salonie (oraz) skarga online.

Kochany nie sadze abys musial cokolwiek zmieniac w swoim telefonie bo:
kiedy dostajesz sms premuim jest w nim zawarty link lub numer tel i kiedy chcesz odczytac tego sms niechcacy naciskasz na numer i tel dzwoni...
dla tego wlasnie w twoim telefonie masz date i godzine pokrywajaca sie z czasem kiedy odczytales tego sms-ka.
sproboj wlaczyc blokade A-C na swoj abonament u swojego operatora, O2 profilaktycznie to robi

skarga ci nic nie da :-? kasa przepadla

[ Ostatnio edytowany przez: polock 09-09-2012 07:46 ]

السلام عليكم

Do góry stronyOffline

gregoruk77

Post #5 Ocena: 0

2012-09-09 07:47:09 (13 lat temu)

gregoruk77

Mężczyzna

Z nami od: 19-07-2012

Cytat:

2007-06-21 23:30, sziwona85 napisał(a):
Witam:) 2 tygodnie temu postanowilam wziasc telefon na abonament z sieci Orange(poniewaz tylko ta w danym momencie oferowala super promocje tzn 35funtow/m-c w ramach tego dostalam 100 smsow po Anglii i 700 darmowych minutek z czego mozna niby bylo dzwonic do Polski na stacjonarne i odziwo na tel komorkowe do Polski. Niestety nawet nie mialam okazji wyprobowac tych darmowych minut do Polski, bo jak sie okazalo po dwoch dniach, Orange zlikwidowala numer dostepowy przez ktory mozna bylo dzwonic do Polski:( Nie wiem co teraz zrobic,gdyz biorac telefon na abonament w szczegolosci zalezalo mi na tych minutach darmowych do Polski:( Myslalam o zerwaniu umowy ale niestety wczoraj minely 2 tygodnie od czasu jej podpisania takze z tego co mowil sprzadawca jest to juz niemozliwe. Jezeli ktos ma podobny problem i czuje ze zostal oszukany prosze o jakas odpowiedz:):) pozdrawiam:-[

Super promocja!!!!!!100-smsow i 700.min za £35-mies.!!
ja mam w T-Mobile 600smsow.650min.i 60min. do europy w tym nie limitowany internet za £30.miesiac.
nie mam pojecia jak rozwiazac twoj problem.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer AIMNumer MSN Messenger

Post #6 Ocena: 0

2012-09-09 08:15:51 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2012-09-09 09:15:04 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2012-09-09 07:47:09, gregoruk77 napisał(a):
Cytat:

Witam:) 2 tygodnie temu postanowilam wziasc telefon na abonament z sieci Orange(poniewaz tylko ta w danym momencie oferowala super promocje tzn 35funtow/m-c w ramach tego dostalam 100 smsow po Anglii i 700 darmowych minutek z czego mozna niby bylo dzwonic do Polski na stacjonarne i odziwo na tel komorkowe do Polski. Niestety nawet nie mialam okazji wyprobowac tych darmowych minut do Polski, bo jak sie okazalo po dwoch dniach, Orange zlikwidowala numer dostepowy przez ktory mozna bylo dzwonic do Polski:( Nie wiem co teraz zrobic,gdyz biorac telefon na abonament w szczegolosci zalezalo mi na tych minutach darmowych do Polski:( Myslalam o zerwaniu umowy ale niestety wczoraj minely 2 tygodnie od czasu jej podpisania takze z tego co mowil sprzadawca jest to juz niemozliwe. Jezeli ktos ma podobny problem i czuje ze zostal oszukany prosze o jakas odpowiedz:):) pozdrawiam:-[

ja mam w T-Mobile 600smsow.650min.i 60min. do europy w tym nie limitowany internet za £30.miesiac.

Co do korzystania z internetu za granicą.
Podoba mi się O2, zapłaciłem 1,2 za każdy dzień, masz 25 MB do wykorzystania, wystarczy by wejść na kilka stron i nie wyłączać obierania emaili i synchronizacji kalendarza itd.

Zdarzyło mi się też że brakło mi limitu w UK, bo mam tylko 500MB a pociągnąłem 300 MB mapę. O2 nie naliczył mi dodatkowych opłat, fakt że www praktycznie nie chodziło, ale pozostałe drobne usługi tak, odebrać email, kalendarz, pogoda.

Ja akurat mam bardzo mały abonament bo ja praktycznie w ogóle nie dzwonie, to do mnie dzwonią :) około 3 godziny dziennie i mam dość gadania przez telefon.

sam zazwyczaj w miesiącu zużywam około 100 Minut.

A z tymi dziwnymi smsami to faktycznie dziwna sprawa, hmm
generalnie wszelkiem maści smsy reklamowe od razu kieruję do śmietnika.
Używam program GO SMS Pro i mam ustawione sortowanie smsów.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

jojomaster

Post #8 Ocena: 0

2012-09-09 09:19:47 (13 lat temu)

jojomaster

Kobieta

Z nami od: 18-07-2007

dokladnie, na nic sie nie zgadzasz i dostajesz smsy platne. na fb nie podalam mojego nr-u ani na zadnej innej publicznej stronie - w ch*j osob sie skarzy na to - wygoogluj sobie. trzeba dzwonic do kazdej firmy z osobna i likwidowac to. mozesz co najwyzej zadzwonic do operatora i poprosic o nr do nich... no i o zwrot kosztow sie ubiegac :)

Do góry stronyOffline

_Dida_

Post #9 Ocena: 0

2012-09-09 09:26:11 (13 lat temu)

_Dida_

Kobieta

Z nami od: 23-09-2010

Cytat:

Cytat:

gregoruk77 myślę, że jej problem już sam się rozwiązał :-] chociażby z uwagi na fakt, że to było... pięć (5) lat temu . Chociaż.. mogę się mylić, w dzisiejszych czasach, wszystko jest możliwe ;-)

Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #10 Ocena: 0

2012-09-09 09:26:38 (13 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

Cytat:

:-D
o ile nie zauwazyles, to problem Autorka miala 5lat temu... wtedy inne promocje byly... :-P

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,