MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bank nie chce mi przyznać karty kredytowej, kredytu i innych produktow finansowych.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 86 z 93 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 85 | 86 | 87 ... 91 | 92 | 93 ] - Skocz do strony

Str 86 z 93

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Melanija

Post #1 Ocena: 0

2017-09-18 13:15:47 (8 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Dzięki, już jedną załatwiłam na 5kF z Sinsbury ;-) na ten balance, chciałam aplikować o kartę z Halifax na overseas 0 fees, i 0 annual fees a tam była właśnie informacja, że aplikant musi mieć inną kartę kredytową do spłaty balance, sama mam tą jedną i balance zawsze spłacałam bezpośrednio z konta
"any non-Halifax Bank credit or store cards (cards must display a Visa®, Mastercard® or Amex® logo) that you want to transfer a balance from, although this can be done later within Online Banking or over the phone."
My mamy konto w Lloyds Bank - w Lloyds nie ma nic ciekawego ;-)

A w ogóle to zaczyna mnie bawić ten świat kart kredytowych ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Melanija 18-09-2017 13:16 ]

Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2017-09-18 13:24:07 (8 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Nie rozumiesz jak dzialaja karty kredytowe. Jesli to maja byc karty do wydatkow, to zadne oferty na balance transfer nie sa Ci potrzebne.

Szczegolnie nie nalezy mieszac kart z balance transfer z kartami do wydatkow. Jesli chesz miec karte do transakcji zagranicznych, to nie obchodzi Cie czy jest promocja na balance transfer. Mylisz splate karty z balance transfer (przelewem zadluzenia z jednej karty na druga). Bedziesz mogla ja splacac direct debit albo przelewem z konta albo platnoscia online karta debetowa.

http://www.mojawyspa.co.uk/pytania/44/Karty-kredytowe
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #3 Ocena: 0

2017-09-18 14:15:00 (8 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Ja nie szukam z promocją na 0 balance transfer, a 0 za przewalutowanie i 0 annual fee :-) Dziwne, że na Chorwacji zaakceptowali moją kartę jak i tak auto było na męża.

Tą z Sinsbury sobie zostawię, ja i tak żadnych transferów nie mm zamiaru robić ;-)
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2017-09-18 18:21:06 (8 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

teraz Sainsbury ma najlepsze oferty na 0% 36 miesiecy i na balans transfer.

Melanija, bez problemu wszędzie możesz zapłacić za kogoś. Jak jesteś osobiście to przecież akceptujesz zapłatę pinem, ew podpisem ale to się rzadko już zdarza.
Przez interent musisz podać sporo danych, aders gdzie karta jest zarejestrowana, numer security , czasami data urodzenia itd.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2017-10-16 15:21:15 (8 lat temu)

Richmond

Kobieta

Od 13 stycznia zostaja zabronione wszelkie oplaty za platnosc karta kredytowa w UK. W zwiazku z tym niektore instytucje i organizacje moga przestac akceptowac karty kredytowe, przykladem jest HMRC.

Jesli ktos ma jakies punkty/mile do zebrania z kart kredytowych, to warto zainteresowac sie tym, zeby potem nie okazalo sie, ze nie mozna juz dokonac okreslonych platnosci karta kredytowa.

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Danitez

Post #6 Ocena: 0

2017-10-29 18:40:47 (8 lat temu)

Danitez

Mężczyzna

Z nami od: 06-11-2013

Cześć, chciałem aplikować o kartę kredytową Aqua. Aqua mi wysłało pocztą dokumenty do podpisania (abym podpisał poprawność podanych danych i abym wysłał kopię ID i kopię potwierdzenia adresu). Czy wy też takie dokumenty musieliście odesłać podczas otwierania konta? Wiem że jakoś nowi Polacy w UK sobie poradzili z tym problemem, mimo że nie byli tu 3 lata. Istnieją karty kredytowe dla ludzi chcących budować swoją historię kredytową, którzy nie są w UK ponad 3 lata? :)

[ Ostatnio edytowany przez: Danitez 29-10-2017 19:17 ]

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2017-10-29 19:29:36 (8 lat temu)

Richmond

Kobieta

Byc moze nie mogli sprawdzic Cie elektronicznie, zdarza sie. Nic podejrzanego. Aqua jest wlasnie karta na poczatek.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Danitez

Post #8 Ocena: 0

2017-10-29 20:28:11 (8 lat temu)

Danitez

Mężczyzna

Z nami od: 06-11-2013

Richmond, Aqua wymaga podania 3 lat historii adresu zamieszkania, jednak nie można podać adresu innego niż UK, to samo jest z Capital One :(

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #9 Ocena: 0

2017-10-29 21:24:35 (8 lat temu)

Richmond

Kobieta

Kazda karta tego wymaga. Mozesz "przedluzyc" swoj pobyt pod tym adresem do 3 lat. W najgorszym wypadku odmowia i tyle. Mozesz tez wystapic o karte kredytowa w swoim banku, gdzie juz maja Twoja historie prowdzenia konta.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

gotman25

Post #10 Ocena: 0

2017-10-29 21:25:01 (8 lat temu)

gotman25

Mężczyzna

Z nami od: 28-03-2006

Patrzac na strone AQUA to niby mozna dostac nawet jak sie dopiero przyjechalo do UK.

Nie wiem mozesz sprawdzic VANQUIS.

Jak dostaniesz taka karte to splacaj co miesiac zeby nie placic odstek i nie uzywaj calego limitu na maxa.

Jak chcesz sprawdzac jak wyglasz mozesz otworzyc sobie konto na noddle jesli ci si uda. Nic nie kosztuje

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 86 z 93 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 85 | 86 | 87 ... 91 | 92 | 93 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,