MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Halifax założyli mi najgorsze konto Easycash czemu nie Current?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

conrado83

Post #1 Ocena: 0

2014-07-29 15:29:41 (11 lat temu)

conrado83

Mężczyzna

Z nami od: 19-05-2014

Witam
Byłem w Halifaxie i chciałem założyć sobie konto tak żeby dostawać 5 funtów co miesiąc ale powiedziałem że nie chcę zamykać obecnego konta w Lloyds Bank i że nie muszę dostać tego dodatkowego 100 Funtów byle by stale wpływało 5 funtów co miesiąc...powiedzieli że nie ma problemu i miała takowe otworzyć a teraz widzę że otworzyli mi easycash czyli najgorsze zamiast reward current account...
Pytanko czy to jest standard od którego trzeba zacząć i dopiero po czasie można aplikować o lepsze konto czy od razu można dostać current albo reward ? Moje wpływy to oczywiście więcej niż oni wymagają ale teraz się wykręcają i nie wiem czy zamknąć te konto bo dopiero je otworzyłem i iść do Barclays...czy takie otworzenie i zaraz zamknięcie na następny dzień zle wpływa na credit score?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2014-07-29 15:30:53 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Mozesz je zostawic, jesc nie wola. Zamknij tylko po jakims czasie. ALbo idz i zareklamuj, ze otowrzyli Ci nie to co konto co chcialas.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

AlmostFamous

Post #3 Ocena: 0

2014-07-29 15:40:16 (11 lat temu)

AlmostFamous

Konto usunięte

Nie wiem jak to wplywa na credit score, ale.moze moja krotka historia cos Ci pomoze. Rowniez mam konto w Lloydsie. Dostalem karte z ktorej moge wyplacac tylko w Lloydsie przez pierwsze trzy miesiace. Pomyslalem ok jakos wytrzymam. Kupilem auto. Wybralem ubezpieczenie chce zaplacic. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy sie.okazlo, ze nie moge. Biegiem do banku. Tam sie dowiedzielem, ze.pomimo, ze.minely trzy miesiace nadal nie moge wyplacac pieniedzy w innych bankomatach. I ze.musze czekac kolejne trzy. Jak sie okazalo, dotyczy to rowniez platnosci karta przez internet. Poklocilem sie troszke z ta pania, ale to nic nie dalo. Wiec poszedlem do innych bankow w celu sprawdzenia jak to bedzie u nich. Zalozylem w Barclaysie. Dzis zadzwonila pani z potwierdzeniem zalozenia konta. Konta na wzor Lloydsowego silver. Za darmo. Wszystkie bankomaty, platnosci przerozne bez problemu itd.
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,