|
|
---|---|
Ewka1985 | Post #1 Ocena: 0 2018-11-11 17:01:11 (6 lat temu) |
Z nami od: 11-11-2018 Skąd: Bradford |
Hejka,
Staram sie o pozyczke szybka online. Jest to moja pierwsza pozyczka i nie mogę nigdzie przejsc warunkow / wymagan : ( Chcialam sprawdzic mój credit score na roznych stronach do tego przeznaczonych takich jak noodle, experian, ale za kazdym razem wyskakuje mi ze nie można mi się zweryfikowac. Z bank Natwest i Santander tez nie dostalam. Probowalam także stronek typu quickquid, oakam dla ludzi z badcredit score, ale tez efekt podobny. Zaznaczam ze nigdy wczesniej nie mialam zadnej pozyczki ani nawet karty kredytowej, wiec nie wiem skad te problemy. W UK jestem od ponad 8 lat. Niestety mam nie przewidziane wydatki i potrzebuje na już około £500. Wiem ze odsetki mogą być wysokie, dlatego będę chciala splacic jak najszybciej. Jak bym nie musiala to bym nie brala. Czy może ktos polecic jakies konkretne stronki w internecie, gdzie bylaby szansa na pozyczke. Dodam ze mam brytyjski paszport. Licze ze znajdzie się jakas dobra duszyczka. Pozdrawiam |
Adacymru | Post #2 Ocena: 0 2018-11-11 17:24:07 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Jestes zarejestrowana w electoral register? Im wiecej negatywnych odpowiedzi, tym gorszy bedzie twoj wizerunek dla kolejnych kredytodawcow.
Ada
|
AgentOrange | Post #3 Ocena: 0 2018-11-11 17:33:20 (6 lat temu) |
Z nami od: 17-05-2015 Skąd: Twickenham |
Najważniejsze to chyba rejestracja rachunków na swoje imie i swój adres zamieszkania (gaz, prąd, woda), council tax oraz bycie na liście wyborczej.
Jeśli Experian nie może Cię zweryfikować to coś musi być nie tak z adresem zamieszkania. |
Turefu | Post #4 Ocena: 0 2018-11-11 17:39:19 (6 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Moze wlasnie dlatego te problemy, ze nie mialas wczesniej zadnej innej pozyczki. W ciagu osmiu lat pobytu tutaj nie wyrobilas sobie zadnej historii kredytowej? Nie masz konta w banku? Telefonu na kontrakt, rachunkow na swoje imie? To dziwne. Jesli jednak masz konto w banku , idz tam najpierw i zapytaj sie o overdraft.
|
Ewka1985 | Post #5 Ocena: 0 2018-11-11 18:37:34 (6 lat temu) |
Z nami od: 11-11-2018 Skąd: Bradford |
Jestem na liscie wyborczej. Mam rachunki na swoje imie. Mam konto w banku. Mieszkam pod tym adresm 6 lat.
Nie wiem co jest nie tak. To wiecie gdzie ewentualnie moglabym sprobowac ubiegac sie o pozyczke. W wlasnym banku Santander i Natwest juz probowalam. Pozdrawiam |
|
|
Turefu | Post #6 Ocena: 0 2018-11-11 18:51:41 (6 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Jesli juz aplikowalas w dwoch miejscach w krotkim odstepie czasu to masz mniejsze szanse na pozyczke gdzie indziej. Pozyczkodawcy moga pomyslec , ze masz bardzo trudna sytacje finansowa i nie staCie na splate.
Czy uzywasz online banking? Mozna aplikowac na stronie o overdraft. Jesli rozwazalas uzycie chwilowki, moze aplikuj o karte kredytowa Capital One albo Ocean. APR maja straszne, ale nizsze niz chwilowki. |
|