Str 2 z 14 |
|
---|---|
krissdriver | Post #1 Ocena: 0 2008-09-17 08:36:50 (17 lat temu) |
Z nami od: 21-07-2008 |
Przychodzi pijany małżonek do domu. Żonę to bardzo "ucieszyło", więc wściekła jak 100 choler pyta:
- Będziesz jeszcze pił ? Mąż siedzi cicho, więc żona powtarza: - Będziesz jeszcze pił ? Mąż dalej nic. - Odpowiedziałbyś w końcu, czy będziesz jeszcze pił ??? Na co mąż z wysiłkiem: - ooooossssssssszzzzzzzzzzz, kurna, doobraaaaaaa, naleej... |
roksana82 | Post #2 Ocena: 0 2008-09-17 09:04:27 (17 lat temu) |
Z nami od: 15-09-2008 |
idzie skunks przez las i slyszy ze ktos strasznie placze.rozglada sie, patrzy a przy strumieniu siedzi zaba.
-co sie stalo?dlaczego ty tak placzesz?-pyta skunks na to zaba odpowiada zawodzac jeszcze bardziej-a bo ja nie wiem kim jestem, po co ja zyje na tym swiecie, jaki jest sens mego istnienia... skunks pomyslal i mowi-zielona jestes? -no tak -skaczesz? -no tak -a rechoczesz? -no zgadza sie -no to ty zaba jestes zaba ucieszyla sie bardzo i z usmiechem wskoczyla do strumienia. nastepnego dnia idzie ta sama zaba i slyszy ze ktos strasznie placze.patrzy a to skunks.zdziwiona pyta co sie stalo. -a bo tak wczoraj po tej naszej rozmowie uswiadomilem sobie ze ja tez nie wiem kim jestem i po co ja zyje. zaba chwile pomyslala i pyta: -a futerko to ty masz? -a mam -a pasek przez srodek masz? -mam -a smierdzisz? -smierdze... -to ty cipa jestes ![]() |
krissdriver | Post #3 Ocena: 0 2008-09-17 18:44:11 (17 lat temu) |
Stanął baca przed sądem za nielegalne posiadanie broni.
- Co macie na swoją obronę, baco? - pyta prokurator. Baca odpowiada: - Czołg w stodole! |
klikod | Post #4 Ocena: 0 2008-09-25 20:26:26 (17 lat temu) |
Z nami od: 16-04-2008 |
jedzie jasio chodnikim i mowi:
- lowelku stoj, pozniej - lowelku jedz, zatrzymuje sie na przejsciu, wtedy jakas baba slyszy jego wade wymowy i mowi : - taki duzy chlopczyk i nie umie wypowiedzic "RRR" na to jasio: - spierdalaj stara kurwo , a ty lowelku jedz !!! ![]() ![]() ![]() |
bajeczka | Post #5 Ocena: 0 2008-09-25 20:35:04 (17 lat temu) |
Z nami od: 24-10-2007 Skąd: londyn |
Młoda ortodoksyjna para żydow przygotowuje się do ślubu. Poszli do rabina, aby zadać mu pare pytań.
- Czy to prawda, że kobieta i mężczyzna nie mogą ze sobą tańczyc? - Tak to prawda - odpowiada Rabin - Z powodów moralności kobieta i mężczyzna mogą tańczyc tylko osobno. - Nawet, jeśli są małżeństwem? - Tak. - A co z seksem? - Będziecie małżeństwem, więc nie ma żadnego problemu. - A możemy próbowac różnych pozycji? - Oczywiście. - Kobieta może być na górze? - Jak najbardziej. - Możemy to robić na pieska? - Jeśli lubicie. - A na stojąco? - Na stojąco kategorycznie nie! - Ale Rabbi, czemu na stojąco nie? - Bo to może skończyc sie tańcem! |
|
|
krissdriver | Post #6 Ocena: 0 2008-09-28 12:52:05 (17 lat temu) |
Pani w szkole nakazała dzieciom napisać wypracowanie, które miało by się kończyć zdaniem: "Matka jest tylko jedna". Na drugi dzień pani pyta się dzieci.
- No dzieci przeczytajcie co napisaliście - może zaczniemy od Małgosi. - Mama jest kochająca przytula nas, układa do snu. Matka jest tylko jedna. - Gosiu 5 siadaj. Teraz Pawełek - Mam wyprowadza nas na spacery kupuje nam rowery. Matka jest tylko jedna. - Pawełku 5 siadaj. Wreszcie Pani przepytała prawie całą klasę. Pozostał tylko Jasiu. - Jasiu a ty, co napisałeś? - W domu balanga,a wódka leje się litrami, goście rzygają na dywan. Nagle wódka się skończyła, więc matka do mnie: Jasiek skocz do lodówki przynieś dwie wódki. Idę do kuchni, otwieram lodówkę i drę się z kuchni: Matka! Jest tylko jedna! |
krissdriver | Post #7 Ocena: 0 2008-09-28 13:01:19 (17 lat temu) |
ZAWODY A PICIE
Anorektyk - nie zagryza. Egzorcysta - pije duszkiem. Grabarz - pije na umór. Higienistka - pije tylko czystą. Ichtiolog - pije pod śledzika. Kamerzysta - pije, aż mu się film urwie. Ksiądz - pije na amen. Laborant - pije, aż zobaczy białe myszki. Lekarz - pije na zdrowie! Matematyk - pije na potęgę. Ornitolog - pije na sępa. Pediatra - po maluchu! Perfekcjonista - raz, a dobrze. Pilot - nawala się jak messerschmit. Pracownik prosektorium - upija się w trupa. Syndyk - pije do upadłego. Tenisista - pije setami. Wampir - daje w szyję. Wędkarz - zalewa robaka. Członkinie Koła Gospodyń Wiejskich - piją, tańczą i haftują. |
krissdriver | Post #8 Ocena: 0 2008-09-28 13:03:36 (17 lat temu) |
Mama dała Jasiowi ostatnie 50 zł na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi:
- Jasiek, kupisz chleb, margarynę i kawałek sera. Reszta kasy trafia na stół. Jasiek poszedł do sklepu, ale po drodze spodobał mu się misiek za cale 50 złotych. Kupił misia i pędzi do chaty. Matka na to: - Jasiu! Co żeś zrobił ty baranie, natychmiast idź sprzedaj tego misia. Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: - Kup pan misia! - Spadaj chłopcze. - Kup pan misia bo będę krzyczał! - gość kupił misia. Jasiu dalej do gościa: - Oddaj misia! - Nie oddam. - Oddaj, bo będę krzyczał! Sytuacja powtarza się paręnaście razy. Jasiu zarobił dużo kasy, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze przytargał). Matka do Jasia: - Jasiek chyba bank obrabowałeś, natychmiast do księdza idź się wyspowiadać! Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi: - Ja w sprawie MISIA, proszę księdza. - Spadaj! Już nie mam kasy. |
piekar10 | Post #9 Ocena: 0 2008-09-28 15:02:40 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-06-2006 Skąd: Moja Wyspa |
przychodzi ksiadz do burdelu i mówi
-niech bedzie pochwa lony burdel mama na to -nie ma lony wyszla kupa mówi do kupy -jak masz na imie -sraczka - a to bardzo zadkie imie przychodzi facet do burdelu , wybral sobie pania i poszli na pokoik , pani lezy rozebrana na luzku a facet zaczal owijac h.ja lancuchem , zdziwiona prostytutka pyta: -co ty robisz - na taka slizgawice bez lancuchów sie nie puszczam 1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.
|
Post #10 Ocena: 0 2008-09-29 22:05:11 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|