MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Poszukiwany Laryngolog

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

franio

Post #1 Ocena: 0

2008-02-13 10:06:03 (17 lat temu)

franio

Z nami od: 31-01-2008

Witam Wszystkich,
Poszukuje polskiego laryngologa na terenie Londynu,z mozliwoscio zrobienia wymazu z gardla.Za wszelko pomoc dziekuje,

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

konto usunięte

Post #2 Ocena: 0

2008-02-13 15:24:05 (17 lat temu)

konto usunięte

Konto usunięte

Witam,
Ja pozwole sobie na podczepienie do tematu -żeby nie zaśmiecać forum podobnym-kwestia ta sama...laryngolog.
Jak to jest w UK ze specjalistami?
Moja 6 letnia córka miała wycianany wczoraj 3 migdał oraz zakładany dren do ucha :/ wszystko poszło super-tylko...
Za 6 tyg. powinnam skontrolować po zabiegu jej uszko oraz regularnie odwiedzać laryngologa w celu kontroli czy wszystko funkcjonuje prawidłowo.I czy owy dren spełnia swoją funkcje.
Zabieg miała w PL ale na czas kontroli juz będziemy w UK...

Jak oraz gdzie powinnam się udać w celu dalszych obserwacji?
Mam wypis ze szpitala (jest on w języku polskim -inf.od ok. miesiaca nie są wypisywane w języku łacińskim)-na prośbe lekarki mam dołączoną notke w łacinie-czy to wystarczy aby specjalista w UK wiedział o co chodzi?
Z góry dziękuje o wszelkie inf. w tej sprawie...pozdrawiam...
:-D
Okolice Londynu i Slough oraz sasiednich rejonów interesuja Mnie najbardziej...proszę piszcie...
Żegnam Was już czas... "Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami"...THE END

Do góry stronyOffline

goskauk

Post #3 Ocena: 0

2008-02-13 16:14:15 (17 lat temu)

goskauk

Kobieta

Z nami od: 05-02-2008

zarejestruj dziecko do GP czyli lekarza ktory cie skieruje do szpitala,inaczej nie ma jak chyba ze prywatnie (jak masz kase).popros o tlumacza,teraz wszedzie w kadym urzedzie mozesz zamowic tlumacza jezeli nie rozumiesz ale po lacinie papierek tez sie przyda.Nie ma sensu ciagle do Polskich lekarzy,poradzisz sobie ,zobaczys,smialo!!:-D
pit-y,benefity itp.

Do góry stronyOffline

Numer Skype

Post #4 Ocena: 0

2008-02-13 16:46:57 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

konto usunięte

Post #5 Ocena: 0

2008-02-13 18:47:39 (17 lat temu)

konto usunięte

Konto usunięte

Dziękuje za inf...pocieszające,że są możliwości i to nie taka droga długa jak myślałam-ufff...
Apropo drenu i jego czasowego umiejscowienia w uchu-Dostałam inf. że do roku czasu powinien sie rozpuscić,jeśli nie to usuwany jest chirurgiczne (prosty zabieg jesli dziecko jest spokojne).
A teraz myśle czy jesli wypadnie to dobrze czy źle...hmmm-wiadomo chodzi o dziecko
:-?
Żegnam Was już czas... "Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami"...THE END

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2008-02-13 19:02:30 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

bajeczka

Post #7 Ocena: 0

2008-10-13 20:52:15 (17 lat temu)

bajeczka

Kobieta

Z nami od: 24-10-2007

Ja równiez szukam laryngologa dla mojego dziecka i to jak najszybciej!!!! bylismy u naszego GP stwierdzil ze to wezel chlonny i przepisal antybiotyk ale nie pomoglo na nastepny tydzien przepisal inny antybiotyk i powiedzial ze to zewnetrzne zapalenie ucha antybiotyk nie pomaga a mojemu malemu ucho puchnie guz za uchem poszerza sie i zauwazylam wczoraj na szyji 3 male guzki!jestem w wielkim strachu.Prosze jak ktos ma adres lub telefon sprawdzonego polskiego laryngologa dla dziecka w londynie to piszcie:-[ dziekuje

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2008-10-21 22:15:38 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marlena0223

Post #9 Ocena: 0

2014-12-03 12:21:47 (10 lat temu)

marlena0223

Kobieta

Z nami od: 30-10-2014

HEJI , JA SIE DOŁĄCZE DO TEJ KONWERSACJI , TEZ PPOTRZEBUJE LARYNGOLOGA DLA SYNKA 8 LAT , W CAMBRIDGE , POTRZEBUJEMY KONTROLI JEST SYN PO ZAŁOŻENIU DRENÓW I PODCIECIE MIGDAŁKÓW ,
JESLI ZNA KTOS NAMIARY NA LARYNGOLOGA W CAMBRIDGE PROSZE O INFO . ZABIEG MIELIŚMY W POLSCE W KWIETNIU

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #10 Ocena: 0

2014-12-03 13:08:55 (10 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

pisz malymi literami.

jesli mial tu zabieg robiony, to powinien byc pod kontrola lekarzy.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,