MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

E-konsulat nie dziala - Wymiana Paszportu w Londynie

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Grawitujacy_Ast

Post #1 Ocena: 0

2023-02-22 10:12:53 (2 lata temu)

Grawitujacy_Astronauta

Mężczyzna

Z nami od: 22-02-2023

Witam,

Obecnie probuje wymienic paszport w Londynie ale jest jeden niemozliwy problem. Za kazdym razem kiedy odwiedzam strone e-konsulat po wybraniu odpowiednich opcji z menu rozwijanego, ile osob, jakie sprawy itp, sa dostepne terminy wizyt ale kiedy je wybiore z menu i klikne na guzik rezerwacji terminu to zawsze jest "Nie ma juz terminow, sproboj jeszcze raz jutro".

Ja nie mam czystego pojecia co sie z ta strona dzieje bo jak za kazdym razem zaznacze termin i probuje go zarezerwowac to wywala ze nie ma terminow juz. Nie wiem jak to jest mozliwe jako ze ja zawsze bardzo szybko laduje strone i sprawdzam terminy ktore na koncu dnia i tak nie mozna zarezerwowac w konsulacie.

Probuje zarezerwowac termin zawsze o 09:00 i 20:00 jak strona wzkazuje kazdego dnia od kilkunastu dni i nic nie mozna zarezerwowac. Nie wiem czy ja musze byc jakims robotem zeby to wypelnic albo cos bo ja bardzo szybko to wypelniam i szybciej sie juz nie da a i tak ta strona nie dziala.

Czy ta strona nawet poprawnie dziala ? :-( Czy ktos wie co moge z tym zrobic albo czy jest jakas mozliwosc skontaktowania sie bezposrednio z konsulatem na rezerwacje odnowienia paszportu albo co moge aktualnie na to poradzic ?

Doceniam kazda pomoc w tym temacie.
Pozdrawiam,
Grawitujacy_Astronauta

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Beza23

Post #2 Ocena: 0

2023-02-27 21:00:04 (2 lata temu)

Beza23

Konto usunięte

Ja zgubilam paszport I poszlam tam osobiscie I od razu zlozylam wniosek Bez rejestracjii sie udalo
JK

Do góry stronyOffline

CuriousCatAlive

Post #3 Ocena: 0

2023-02-27 21:23:39 (2 lata temu)

CuriousCatAlive

Konto usunięte

Mnie sie udalo przez strone. Probowalam niekoniecznie o 20:00 ale czasem troche wczesniej, natomiast juz nie pamietam o której godzinie dokladnie "wskoczylam" w wolny termin.
"Curiosity killed the cat", they say.

Do góry stronyOffline

Beza23

Post #4 Ocena: 0

2023-02-27 21:33:43 (2 lata temu)

Beza23

Konto usunięte

Ja skladajac anulacje paszportu, zapytalam czy moge zlozyc wniosek od razu, odmowili, ale poszlam mimo wszystko zrobic zdjecia “za rog” I wrocilam I bez szczegolnego problemu, dwoch security Panow mnie wpuscilo, nie mialam formy, ani umowionej wizyty. Konsulat na full, duszno,glosno,bez wentylacji,maszyna z woda na szczescie byla co bylo duzym plusem. Chaos- zaobserwowalam ze znaczaca czesc ludzi podchodzacych do okienek byli to ludzie z nie kompletnymi wypelnionymi wnioskami, co rowniez powodowalo duzo znaczace opozniania z systemie.
JK

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,