Ja zawsze mialem z virgin. Virgin bylo dobre jak wszystko dzialalo, ale jak cos sie stalo to juz byly jaja.
1. Przez 7-8 lat nie udalo mi sie zalatwic zeby poprawili nazwisko na poprawne. Maja straszna spelowke w nazwisku i imieniu. Ale coz nie udalo sie poprawic

Przynajmniej przez to wiem ze sprzedaja dane. Tylko oni maja tak poprzekrecane dane i przychodza mi listy/oferty od innych z tak poprzekrecanym nazwiskiem.
2. Jak linia padla to okazalo sie ze maja dwa adresy w systemie. Rachunki i korespondencja przysylana na poprawny adres ale jak wysylali engineera to zawsze ulice obok

Niby poprawili i mialo byc ok.
3. Jak upgadowalem broadband to wyslali mi router na ten zly adress czyli nie zmienili. Szukalem routera przez tydzien. Nikt pod tym adresem nie chial mi otworzyc drzwi, zostawilem im kartke z wiadomoscia ze szukam routera

zostalem przez nich zignorowany. Masa godzin na telefonie, Pani powiedziala ze widzi ze ktos ten router probowal uzywac pod tamtym adresem ale wymaga aktywacji. Poprosila czy nie moge tam sie przejsc bo wlasnie z nim dzialaja

To jej grzecznie odpowiedzialem ze skoro mnie olali to wole teraz tam nie isc z wiadomoscia ze podlaczaja router bo najwyzej w zeby dostane i sami maja sobie go poszukac.
Zeby nie bylo problemow zamkneli mi konto i powiedzieli ze nowe otworza zeby nie bylo juz jaj w przyszlosci. O dziwo tak namieszali ze otworzyli mi 2 nowe konta, i 2 routery mialem na prawidlowym adresie. Jedno konto z kosmicznymi cenami nie takimi jakie uzgodnilismy
3. Jak przyszlo do podlaczenia routera i aktywacji okazalo sie ze nie dziala z jakiego powodu. 4 godz na telefonie i sie dowiedzialem ze predkosc zostala podniesiona ale router nie chce sie aktywowal a stary router nie dziala na mniejszej predkosci. Ze wysla inzyniera w ciagu tygodnia bo cos nie tak z laczem. To nic ze wszystko dzialalo pare godzin wczesniej ale teraz sie kabel zepsul. Zakonczylem rozmowe i od razu jeszcze raz

moze ktos bardziej kumaty. No i sie udalo. Okazalo sie ze probowali aktywowac zly router(ten co wyslali na zly adres) dlatego nowy na dobrym adresie nie chcial dzialac
"Niestety" jak kupilem dom virgin tam nie bylo i nie moglem przeniesc.
Wybralem Talk talk.
ogolnie jestem zadowolony, mam fibre broadband moze nie to co virgin ale daje rade.
£32 na miesiac, fibre, darmowe rozmowy na stacjonarne i komorki na caly swiat, darmowe rozmowy na komorki i stacjonarne w UK.
Jestem w domu to tylko uzywam stacjonarny bo wszedzie bez oplat moge dzwonic.