W czerwcu zrezygnowałem z pracy w UK i wróciłem do Polski. Ostatnio zabrałem się za zwrot podatku. Mam wszystkie P45/P60 od poprzednich pracodawców za lata podatkowe 2013/14 i 2014/15.
Postanowiłem, że sam się z tym uporam, ale mam kilka pytań.
Zacząłem od obliczenia na kalkulatorze HMRC czy w ogóle jest coś nadpłacone, wyszło, ze tak.
Następnie wypełniłem formularz P50 na stronie HMRC
https://www.gov.uk/government/publications/income-tax-claiming-tax-back-when-you-have-stopped-working-p50
Wydrukowałem go, podpisałem i mam zamiar wysłać dołączając wszystkie P45/P60.
Czy tak to powinno wyglądać? Czy P50 to prawidłowy formularz? Nie ma w nim żadnych pytań o zarobki, nadpłacony podatek, w sumie do podanie tylko jakieś podstawowe dane. Na końcu jest jeszcze informacja, żeby wysłać tylko P45 strony 2 i 3, a 1 zostawić sobie, ale to na tej pierwszej są wszystkie informacje odnośnie finansów.
Drugie pytanie to jaki adres podać w tym formularzu(zakładając, że P50 to to czego szukam

I ostania rzecz, jest podany adres do wysyłki, ale coś w Nim mi nie pasuje.
Pay As You Earn and Self Assessment
HM Revenue and Customs BX9 1AS United Kingdom
Wygooglałem, że ten kod pocztowy jest używany przez HMRC, ale gdzie tu jakieś miasto albo coś?
Rozważam danie tej sprawy do załatwienia jakiejś firmie, która się tym zajmuje, ale póki co chcę sam spróbować.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam