MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chce kupic szczeniaka rottweilera

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 6 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

nekatai

Post #1 Ocena: 0

2012-08-20 01:20:36 (13 lat temu)

nekatai

Kobieta

Z nami od: 05-08-2012

Cytat:

2012-08-19 19:18:42, clockwork_orange napisał(a):
Cytat:

[

na starosc, najlepsze sa labladory - psy, ktore szybko sie ucza i bacznie obserwuja wlascieciela... w dodatku, duzo nie kosztuje utrzymanie 8-)

[/LIST]
i znowu o utrzymaniu. bla bla same koszty tylko dla ciebie sie licza. ladnie musisz byc chytry, pewnie swoim znajomym jak przychodza do ciebie, nie dajesz nic do poczestowania....bo to tez kosztowne!!!! pieniadze to nie wszystko!!!

[ Ostatnio edytowany przez: nekatai 20-08-2012 01:21 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

OKidoki444

Post #2 Ocena: 0

2012-08-20 01:57:50 (13 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

do autorki postu-Roty sa cudne ale jezeli chodz o ich szkolenie to przegrywaja z owczarkami niemieckimi na calej lini,owczarek jest stworzony do nauki a rotek do zarcia bardziej:)))
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

OKidoki444

Post #3 Ocena: 0

2012-08-20 02:00:02 (13 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Cytat:

2012-08-20 01:57:50, OKidoki444 napisał(a):
do autorki postu-Roty sa cudne ale jezeli chodz o ich szkolenie to przegrywaja z owczarkami niemieckimi na calej lini,owczarek jest stworzony do nauki a rotek do zarcia bardziej:)))
ps operacja stawu biodrowego musisz wliczyc w cene zakupu:-(
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

beti45

Post #4 Ocena: 0

2012-08-20 10:21:54 (13 lat temu)

beti45

Kobieta

Z nami od: 19-08-2012

Ja mam sunie rottweilera ma 4 lata kupilam ja tutaj i nie zamieniłabym ja na zadne inne najkochansze psy moge na nia liczyc do domu nikt nie wejdzie mam na mysli złodziej ,kupiłam ja wlasnie od hodowcy przy zakupie jej otrzymalam zdjecia z wystawy jej rodzicow poprostu cudo miłosc od pierwszego wejrzenia :)Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-08-20 10:28:00 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

beti45

Post #6 Ocena: 0

2012-08-20 10:42:37 (13 lat temu)

beti45

Kobieta

w zeszłym roku wyjechalismy na tydz do Polski i dalismy ja do hotelu niby wszystko pieknie wygladalo wszystko zadbane ale uwierzcie mi nigdy wiecej jej tam nie oddam psa odebrałam chorego wymiotowala a kaszel trwal przez tydz przestraszylam sie jak zobaczyłam w jakim ona byla stanie dodam ze strasznie sie bała tego wlasciciela hotelu chodziła przy murze jak najdalej od niego na bank cos jej zrobil plakalam jak glupia i nigdy wiecej ale to nigdy nie dam jej do hotelu !

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #7 Ocena: 0

2012-08-20 11:35:26 (13 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2012-08-20 10:28:00, leonka napisał(a):
Cytat:

2012-08-20 01:20:36, nekatai napisał(a):
i znowu o utrzymaniu. bla bla same koszty tylko dla ciebie sie licza. ladnie musisz byc chytry, pewnie swoim znajomym jak przychodza do ciebie, nie dajesz nic do poczestowania....bo to tez kosztowne!!!! pieniadze to nie wszystko!!!

Niby nie - ale pies kosztuje, a benefitow na nie nie ma (ups - sorki, sa, ale tez nie na wszystko).

od dawna regola jest, ze wakacje to ciezki okres dla schronisk, bo ludzie nie majac co zrobic z psem oddaja/podrzucaja do schronisk...

a jesli chce sie miec zdrowego psiaka, to pierwszy rok a nawet dwa, trzeba mu duzo czasu poswiecac i odpowiednio zywic - staffika codziennie wyprowadzalem do lasu na godzine, siadalem sobie na szczycie sporej gorki i rzucalem patyczkiem az padla i musialem ja niesc do domu - efekty wyszly po 3-ch latach budowa i miesniami bila wiekszosc psow wystawowych o glowe...

Do góry stronyOffline

frecia

Post #8 Ocena: 0

2012-08-20 14:44:41 (13 lat temu)

frecia

Kobieta

Z nami od: 07-12-2010

mialam wyzla - super pies,latwy do wyszkolenia tylko jesienia masakra ( instynkt mysliwski)
mialam owczareka niemieckiego i nigdy tej rasy miec nie bede wiecej, moze i do wyszkolenia ale wieczny szczeniak

i mam rottweilera - adoptowanego z RSPCA tutaj w UK - i nie bede miec zadnej INNEJ rasy w zyciu :)

czytam niektore opinie i autentycznie bez przesady zygac mi sie chce.
szkoda mi slow na ludzi ktorzy pisza bzdety o tym co sasiedzi powiedza jak bedziesz miec Rottweilera - a co to kogo obchodzi,
ludzie maja psy na kazdym osiedlu, w domach, flatach, no i?
ktos tutaj polecil yorka zamiast Rottweilera hmm to dopiero szczekliwa rasa i sasiedzi niemili sasiedzi mieli by pozywke.
Albo ze takie agresywne i sie instynkt ujawni - Nasz rottweiler adoptowany z RSPCA 3 lata temu - jeszcze nas nie pozabijal i wybiegajac kasliwych na forum - nic na to nie wskazuje. Zreszta jezeli wlasciciel jest bezmozgowiec to pies niezaleznie od rasy tez bedzie taki, nawet yorki moga byc agresywne.

Rottweiler to wspaniala rasa, fakt chorowita, my naszego rotka mamy z chorba genetyczna i podejrzewam ze sie niedlugo ujawni
sie choroba stawow ( budowa ciala na to wskazuje)- ale ma nas a my jego i ma dom i przyjaciol na cale zycie.

nekatai - nie jestem w stanie Ci polecic nikogo z hodowcow poniewaz jestem przeciwko hodowli psow.
uwazam ze jest masa psiakow w schroniskach ktore potrzebuja domu. jezeli interesuje Cie adopcja Rotka z rescue daj znac.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2012-08-20 14:44:45 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

beti45

Post #10 Ocena: 0

2012-08-20 15:40:53 (13 lat temu)

beti45

Kobieta

prosze mi nie sugerowac czy cena sie kierowalam bo za 7 dni placilam 120f za nim jej zabukowalam termin to najpierw obejrzalam teren wszystko mi wlasciciel pokazal i niby bylo ok pokazal mi boks materacyk dla psa kazdy pies osobno i co z tego i tak nie wiemy co sie dzieje jak psa zostawiamy ja zostawilam jej jedzenie swoje posłanie i zabawki odebralam materac caly z gnojony jak by pies wogole nie wychodzil na spacery a kup bylo pelno w jej boksie przy nas sprzatal i zmywal podloge bo chyba glupio mu sie zrobilo ,a obiecywane bylo ze wychodzi 3 razy na spacer z pania ktora sie nia niby opiekowała !!! paranoja i nigdy nie polece tego hotelu nikomu pies dopiero normalnie zaczal sie zachowywac jak opuscilismy hotelowe bramy pozniej bylo tylko leczenie psa nikomu juz jej nie zostawie procz rodziny .

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,