MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2009-05-14 12:15:46 (16 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

dostalam niedawno taki list z oferta , doszyc kuszacy ale czy nie jest to tylko proba wyludzernia 20f, zagladalam na ich strone i niczego sie niestety nie dowiedzialam,
a moze ktos tez dostal ten list , lub skorzystal z tej oferty???
list dostalam na Nszej Klasie
oto jego tresc,,
Witaj,
Nazywam sie Ewelina i reprezentuje Agencje Reklamowa levelONE & EMB Design Group.
Ze zdjęć mogę stwierdzic, że wygladasz bardzo atrakcyjnie i jestem przekonana, ze doskonale
sprawdzilabys sie w roli hostessy lub modelki! Jezeli znasz jezyk angielski na poziomie pozwalajacym
porozumiewanie sie... wiem, ze bedziesz mogla podjac dodatkowa prace u nas.

Na czym polega praca hostessy? Glownie podczas wystaw, targow, zjazdow firm lub podczas prowadzenia sympozjum naukowego – hostessy ubrane w firmowe stroje, chodza po terenie organizowanej imprezy, usmiechajac sie, zapraszaja szanownych gosci do odwiedzenia poszczegolnych stoisk, informuja i witaja nowych gosci a takze wreczaja materialy z programem imprezy. Ile godzin trwa taka praca? Nie ma reguly, wiele zalezy od wielkosci imprezy,czasem jest to jeden dzien, czasem 3 dni a niekiedy tylko 3-4 godziny. Jakie wynagrodzenie? To zalezy od charakteru imprezy, ale dziewczyny hostessy zarabiaja od 15 do 25 GBP za godzine!

Na czy polega praca modelki? Wyobraz sobie, ze pewna firma wprowadza na rynek nowy produkt lub nowe uslugi.
Towarzyszaca temu kampania reklamowa – skupia sie na wypromowaniu dnego produktu lub uslugi. Jaka jest tu rola modelki? Modelka z reguly bierze udzial w sesji zdjeciowej, podczas ktorej reklamuje okreslony produkt lub usluge.
Producent lub firma wybiera rozne ujecia reklamowe, ktore dalej zostaja przetworzone na materialy reklamowe, nosnikami ktorych sa np: kalendarze, gadzety reklamowe, szata graficzna itp. Ile trwa taka sesja? Od kilku do kilkunastu godzin. Jakie wynagrodzenie? To zalezy od sesji, ale dziewczyny modelki zarabiaja od 20 do 30GBP za godzine plus bonus w postaci wynagrodzenia prowizyjnego od ilosci zamowionych materialow reklamowych przez danego producenta lub firme!

Jezeli chcesz zarobic dobre pieniadze, legalnie i interesuje Ciebie stala wspolpraca z nasza Agencja Reklamowa, umow sie z nami, przyjdz do biura, zabierz swoje CV, dokument tozsamosci i zarejestruj sie w naszej bazie hostess i modelek. W dniu rejestracji, wezmiesz udzial w krotkiej sesji fotograficznej podczas ktorej na potrzeby Agencji zostana wykonane 3 zdjecia (zdjecie portretowe na bialym tle, zdjecie calej sylwetki w czerni na bialym tle oraz zdjecie z rekwizytem reklamowym na bialym tle). Zdjecia beda udostepniane tylko do wgladu lub selekcji firmom i producentom na poczet kontraktu dla Ciebie. Koszt rejestracji oraz wykonania mini portfolio dla Ciebie to 20 GBP (jednorazowo).

Chcesz pracowac dla miesiecznikow w swiecie mody? Chcesz pracowac dla nas, jako promotor i prezenter?
Zapisz sie i dokonaj rejestracji juz dzis... jutro mozesz juz dostac zlecenia! Wiecej informacji oraz adres biura znajdziesz na stronie www.signslevelone.co.uk .

pozdrawiam
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

littleflower

Post #2 Ocena: 0

2009-05-14 12:17:54 (16 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

wiem ze najlepiej sprawdzic na wlasnej skorze, ale raczej jeszcze nie stac mnie na byc moze stracenie 20 f i kosztow podrozy,
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2009-05-14 12:50:48 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

STANFOT

Post #4 Ocena: 0

2009-05-14 12:57:05 (16 lat temu)

STANFOT

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2009

Ja też nie brałbym tego poważnie. Zobaczyłem na ich strone, musialem oczywiscie zerknac na portfolio co tam ciekawego prezentuja. Po ich zdjeciach widac ze z profesjonalizmem to oni nic wspolnego nie maja.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-05-14 12:58:28 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-05-14 13:01:52 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

angula

Post #7 Ocena: 0

2009-05-14 13:03:07 (16 lat temu)

angula

Kobieta

Z nami od: 05-05-2009

Pół roku temu dostałam dokładnie ten sam list. Nie skorzystałam oczywiście,gdyż również uważam,że licząca się na rynku agencja nie szukałaby modelek na naszej klasie :-?
Choć nie ukrywam,ze miło było otrzymać coś takiego ;-)
...Nie wymagam wiele, o swoje walczę. Uważam by chwile godne przeżycia najbardziej, niczym woda nie uciekały mi przez palce.

Do góry stronyOffline

metodyka

Post #8 Ocena: 0

2009-05-14 13:06:10 (16 lat temu)

metodyka

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 29-01-2009

:-]:-]:-]

ja tez dostalam taka wiadomosc na NK.smieszne bo ja z moja figura to chyba na dzial ortopedi jako przyklad dla studentow, a jako modelka hehe dla rencistow i emerytow:-]:-]
dziekuje Bogu ,mamie i tacie za to kim jestem ,choc nie jetem idealem

Do góry stronyOffline

angula

Post #9 Ocena: 0

2009-05-14 13:07:14 (16 lat temu)

angula

Kobieta

Z nami od: 05-05-2009

Cytat:

2009-05-14 12:58:28, anika84 napisał(a):
niestety tu sie myslisz, za sesje sie placi :D
ja wladowalam 120f w umowe z agencja ... niby najlepsza w uk... ale jak narazie tylko zadaja wiekszej kasy..
pisza ze ktos wybral mojego syna do sesji ale musze wniesc kolejna oplate.. wrrr

Nie jestem modelką ale na mój gust,to dajesz się robić w bambuko jak małe dziecko. Normalnie prosperująca agencja żąda od kandydatów tylko i wyłącznie profesjonalnego portfolio (i za to tylko się płaci) No chyba,ze o czymś nie wiem...no to sorry :-?
...Nie wymagam wiele, o swoje walczę. Uważam by chwile godne przeżycia najbardziej, niczym woda nie uciekały mi przez palce.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2009-05-14 13:09:21 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie