Cytat:
2010-05-24 22:40:15, ie2ox4 napisał(a):
Powiem za polskim, jakimś wieszczem, "Na świecie sa rzeczy, o których ludziom jeszcze się nie śniło", ale ja gołym okiem widzę że jesteś tarocistką i to co piszesz to ukrytoa rekalama. Jeżeli chodzi o moje prywatne zdanie, to ja własnym oczom nie wierzę, a co dopiero tarocistkom i innym naciągaczom. Jeżeli chodzi o naciaganie, to wszyscy dorośli wiedzą, na co i co się naciąga. Czy my żyjemy w XXI wieku, czy średniowiecze? Zacytuje: "...Tarot nie pokazuje cyfr!pokazuje,tylko trzeba je umieć odczytać

..."
jest tu sens? Jeżeli jest tu sens, to odczytasz te liczby? Jeżeli odczytasz, goń do punktu i już nie będziesz musiała szukać naiwnych, bo uwierzą i sami ustawią się w kolejce. "...ale już na własne życzenie

..."
Twoje:"...Tarot nie pokazuje cyfr!pokazuje,tylko trzeba je umieć odczytać

..."
Moje:2010-05-19 19:19:19, karolkowa napisał(a):
Ludzie ktorzy mowia ze tarot to bzdury,nigdy nie mieli z nim doczynienia,ba zaloze sie ze nawet nie widzialy kart tarota na oczy.Co do cyfr w lotto to nie ma szans bo tarot nie ma cyfr
Karty tarota to nie tylko rozkladanie ich na stole, najwazniejsza jest umiejetnosc interpretowania tego co pokazuja.A tego trzeba sie uczyc wiele lat a i tak nie wszyscy sa w stanie sie nauczyc.Jeszcze 8 lat temu tez bym sobie razem z Wami kpila z tarota.Wtedy pewna kobieta postawila mi karty,ktore dokladnie pokazaly to co dzialo sie w moim zyciu.Zadawalam konkretne pytania a kobieta mowila co pokazuja karty i tyle.Nie chcialam wiedziec zlych rzeczy i mi nie powiedziala.
Widze,ze zacytowales/las moja wypowiedz wedlug wlasnego uznania

Dobre!
Nie jestem zadna tarocistka i nie bede,ja wroze tylko z fusow albo z tytoniu

ha,ha,ha!moze tak okulary na nos?bo oczy szwankuja.Poszlam na karty tylko raz i wiecej mi nie trzeba.Nie poszlam po porade albo cudowne oswiecenie tylko z czystej ciekawosci,przekonac sie na wlasnej skorze czy cos w tym jest.U spowiedzi byla i rozgrzeszenie dostalam

Swoje zobaczylam a czy ktos w to wierzy czy nie to jego sprawa.To tak samo jak z wiara w Boga,nikt go nie widzial a ludzie w niego wierza.