MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

karolkowa

Post #1 Ocena: 0

2010-05-19 19:19:19 (15 lat temu)

karolkowa

Z nami od: 03-06-2007

Ludzie ktorzy mowia ze tarot to bzdury,nigdy nie mieli z nim doczynienia,ba zaloze sie ze nawet nie widzialy kart tarota na oczy.Co do cyfr w lotto to nie ma szans bo tarot nie ma cyfr :-]
Karty tarota to nie tylko rozkladanie ich na stole, najwazniejsza jest umiejetnosc interpretowania tego co pokazuja.A tego trzeba sie uczyc wiele lat a i tak nie wszyscy sa w stanie sie nauczyc.Jeszcze 8 lat temu tez bym sobie razem z Wami kpila z tarota.Wtedy pewna kobieta postawila mi karty,ktore dokladnie pokazaly to co dzialo sie w moim zyciu.Zadawalam konkretne pytania a kobieta mowila co pokazuja karty i tyle.Nie chcialam wiedziec zlych rzeczy i mi nie powiedziala.

Tarot niestety jest bardzo niebezpieczny dla osob slabych psychicznie i moze uzaleznic.
Kazdemu niewiarkowi polecam zeby sprobowal.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-05-19 19:36:04 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #3 Ocena: 0

2010-05-19 19:47:38 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2010-05-19 19:18:06, ie2ox4 napisał(a):
A są takie sądy, że nie liczą się układy?
Mowią że jest taki jeden i Ostateczny sie nazywa...
Poki co Gosiewski będzie wiedział przede mną,czy to prawda...

Do góry stronyOffline

gulietta

Post #4 Ocena: 0

2010-05-24 21:57:37 (15 lat temu)

gulietta

Kobieta

Z nami od: 10-02-2010

Cytat:

2010-05-19 19:19:19, karolkowa napisał(a):
Ludzie ktorzy mowia ze tarot to bzdury,nigdy nie mieli z nim doczynienia,ba zaloze sie ze nawet nie widzialy kart tarota na oczy.Co do cyfr w lotto to nie ma szans bo tarot nie ma cyfr :-]
Karty tarota to nie tylko rozkladanie ich na stole, najwazniejsza jest umiejetnosc interpretowania tego co pokazuja.A tego trzeba sie uczyc wiele lat a i tak nie wszyscy sa w stanie sie nauczyc.Jeszcze 8 lat temu tez bym sobie razem z Wami kpila z tarota.Wtedy pewna kobieta postawila mi karty,ktore dokladnie pokazaly to co dzialo sie w moim zyciu.Zadawalam konkretne pytania a kobieta mowila co pokazuja karty i tyle.Nie chcialam wiedziec zlych rzeczy i mi nie powiedziala.

Tarot niestety jest bardzo niebezpieczny dla osob slabych psychicznie i moze uzaleznic.
Kazdemu niewiarkowi polecam zeby sprobowal.

A dlaczego tak radzisz żeby spróbować?żeby przekonać się na ile jest się silnym psychicznie?nikt nie wie jaka to energia czy tam siła działa ze potrafią coś tam przepowiedzieć...
Skąd wiesz jak później będzie w twoim życiu?
Tarot nie pokazuje cyfr!pokazuje,tylko trzeba je umieć odczytać:)tarot to tez numerologia,nie pokaże wygranej w lotto czy innej grze bo nie po to został stworzony żeby pomagać człowiekowi...a dlaczego nie można ustalić daty w tarocie?bo to manipulacja....
Wróżki to nawiedzone osoby które żyją we własnym świecie,nie mogą niczego sensownego doradzić.A dlaczego same nie poprawią znacznie swojego statusu materialnego,mogą przecież tyle przewidzieć,a naciągają tylko na kasę naiwnych ludzi którzy nie zdają sobie sprawy z czym mają do czynienia.
Ja radzę nie próbować, na własnym przykładzie,może nikt z tej rady nie skorzystać,ale już na własne życzenie:)
Pozdrawiam serdecznie:)

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-05-24 22:40:15 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-05-24 23:21:07 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

karolkowa

Post #7 Ocena: 0

2010-05-25 00:31:16 (15 lat temu)

karolkowa

Z nami od: 03-06-2007

Cytat:

2010-05-24 22:40:15, ie2ox4 napisał(a):
Powiem za polskim, jakimś wieszczem, "Na świecie sa rzeczy, o których ludziom jeszcze się nie śniło", ale ja gołym okiem widzę że jesteś tarocistką i to co piszesz to ukrytoa rekalama. Jeżeli chodzi o moje prywatne zdanie, to ja własnym oczom nie wierzę, a co dopiero tarocistkom i innym naciągaczom. Jeżeli chodzi o naciaganie, to wszyscy dorośli wiedzą, na co i co się naciąga. Czy my żyjemy w XXI wieku, czy średniowiecze? Zacytuje: "...Tarot nie pokazuje cyfr!pokazuje,tylko trzeba je umieć odczytać:)..."
jest tu sens? Jeżeli jest tu sens, to odczytasz te liczby? Jeżeli odczytasz, goń do punktu i już nie będziesz musiała szukać naiwnych, bo uwierzą i sami ustawią się w kolejce. "...ale już na własne życzenie:)..."

Twoje:"...Tarot nie pokazuje cyfr!pokazuje,tylko trzeba je umieć odczytać:)..."

Moje:2010-05-19 19:19:19, karolkowa napisał(a):
Ludzie ktorzy mowia ze tarot to bzdury,nigdy nie mieli z nim doczynienia,ba zaloze sie ze nawet nie widzialy kart tarota na oczy.Co do cyfr w lotto to nie ma szans bo tarot nie ma cyfr

Widze,ze zacytowales/las moja wypowiedz wedlug wlasnego uznania :) Dobre!
Nie jestem zadna tarocistka i nie bede,ja wroze tylko z fusow albo z tytoniu ;) ha,ha,ha!moze tak okulary na nos?bo oczy szwankuja.Poszlam na karty tylko raz i wiecej mi nie trzeba.Nie poszlam po porade albo cudowne oswiecenie tylko z czystej ciekawosci,przekonac sie na wlasnej skorze czy cos w tym jest.U spowiedzi byla i rozgrzeszenie dostalam ;)Swoje zobaczylam a czy ktos w to wierzy czy nie to jego sprawa.To tak samo jak z wiara w Boga,nikt go nie widzial a ludzie w niego wierza.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2010-05-25 07:07:08 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

No dobry tarocista to dobry iluzjonista, w krakowie była wróżka miała taka metode ze w poczekalni miała swoja wspólniczke osoba która czekała była ciągnięta za jezyk, co jest dość proste bo ludzie idący do wróżki zazwyczaj mają problemy i muszą się wygadać.

do tego była na tyle sprytna że w trakcie wróżenia podwala wróżby a jeleń sam sobie je interpretował i podawała jej kolejne fakty, tym sposobem ona zdobywała coraz więcej wiadomości o "pacjencie" i umacniała go wierze ze to prawda.
Im lepsza wróżka tym lepszy z niej psycholog. na tej samej nucie jadą inni oszuści.
Jak widywałem jakie laski stały w kolejce do niej na klatce w kamienicy (mieszkała pietro niżej) to mi szczena spadała :> ładne a naiwne ech
ale potrafiłą tez zgromadzić kolejke naiwniacy, (aż dziwne ze to dziewczyny i kobiety tak dają się robić w bambuko chyba faktycznie "są słuchowcami" facetwi to musiała by pokazać cycki żeby uwierzył hahahaha)

Kidys pewna pni z dwójką chorych psychicznie niemal dorosłych synów tez dała sie wkręcić, że u niej w domu złe siły i bioprądy są.
kobieta ledwo ciągnęła z miesiąca na miesiąc, ciągle na pożyczkach a dała się wkręcić na wkręcenie blaszki na ścianę która miała rozwiązać wszystkie problemy, koszt 350 zł z jeje 900zl wypłaty!!!

dobra moja wróżka mi mówi że się juz spóźnię do pracy, miłego dnia życzę i ew proszę o przewidywane trafic w zachodnim londynie smsesem miłego dnia!
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

midian25

Post #9 Ocena: 0

2010-05-25 07:12:22 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Nie bez powodu mówi się,że dobry wrózbita musi być przedewszystkim dobrym psychologiem,żeby umiejętnie wyciągnąć od klientki/a wszystkie informacje,a potem powiedzieć wszystko to co taki chciałby usłyszeć.
Są jeszcze wróżki działające na zasadzie-pokaż mi swój dowód a powiem Ci ile masz lat...
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2010-05-25 07:34:07 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
Nie bez powodu mówi się,że dobry wrózbita musi być przedewszystkim dobrym psychologiem,żeby umiejętnie wyciągnąć od klientki/a wszystkie informacje,a potem powiedzieć wszystko to co taki chciałby usłyszeć.

nie musi nic "wyciagac",bo wszystko jest dla niego informacja:
wyraz twarzy,mimika,kolor i styl stroju,gestykulacja,sila i tonacja glosu,sposob mowienia,zadawania pytan...
wszystko,absolutnie wszystko pokazuje bardzo wyraznie kim delikwent/ka jest,czego od kart/wrozki oczekuje i w czym tkwi problem
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,