MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

FM perfumy zna ktos moze?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-01-22 10:56:30 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

polskismak

Post #2 Ocena: 0

2011-01-22 11:06:40 (14 lat temu)

polskismak

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Na fiolkach napisane jest tylko FM nie wiem czy na pudełkach było "fm by federico mahora " bo wszystkie wylądowały wkontenerze , ale z tego co wiem zawsze zamawia je operując numerami ,Kiedyś jakaś przedstawicielka była u niej z zestawem ponumerowanych próbek i wybrała sobie kilka ulubionych numerów , poczatkowo zamawiała te perfumy u wspomnianej przedstawicielki ale znalazła na allegro lepszą ofertę cenową i od tej pory zamawia poprzez allegro .
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

kolezanka_szkla

Post #3 Ocena: 0

2011-01-22 11:08:31 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Ja nie wiem ile te perfumy kosztuja teraz. Troche ponad rok temu kolezanka brala 30 zl za butelke.

Edzia alez ja rozumiem, ze powodem siegania po podroby jest brak pieniedzy.

[ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 22-01-2011 11:09 ]

"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

AvonGosia

Post #4 Ocena: 0

2011-01-22 15:19:56 (14 lat temu)

AvonGosia

Kobieta

Z nami od: 26-08-2010

cześć, edzia. Ja może z innej beczki, bo powiem Ci , że nie podobaja mi się te perfumy. Jestem dystrybutorem FMu i raczej nie schozą mi perfumy by Federico Mahora.. Już bardziej interesuję mnie i moich klientów wspaniałe kosmnetyki do domu i smochodu. Na tym zarabiam. Sprzedałam tylko 2 perfumy, z którego jedna moja klientka nie była zadowolona, ale cóż.. Perfumy AVONu schodzą o niebo lepiej, bo sa miłe, przyjemne i o wiele tańsze.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-01-22 16:48:05 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-01-22 16:49:41 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Unwinka

Post #7 Ocena: 0

2011-01-22 17:07:29 (14 lat temu)

Unwinka

Kobieta

Z nami od: 15-11-2007

Cytat:

2011-01-22 10:13:20, edzia78 napisał(a):
Ja np uwielbia chanel-chance ,ale nie zawsze mnie na nie stac.

Nie zrozumiałaś.. Jednym z synonimów wilbiciela jest min, hobbysta :)

Uwierz mi wielbiciel danych perfum nie kupi podróby, bo byłoby mu wstyd.
Każdy kupuje co mu odpowiada, ja tego nie neguję, ale zaznaczam, iż entuzjasta danego zapachu od razu wyczuje różnicę.
Ja mając 20 lat zbieralam na flakon Gucci Envy, bo był cholernie drogi, co kilka miesięcy stał nowy na półce.

To trochę jak z torbami LV. Oryginalne torby są drogie, Ja natomiast entuzjaską i kolekcjonerką toreb nigdy nie byłam, i zapewne nie będę zatem nie zapłacę setek funtów za torbę. Choć BARDZO mi się podobają, a Pod ziemię bym się zapadła jakbym miała wyjść do ludzi z jakąś podróbą.

Swoją drogą to wolałabym kupić perfumy J.LO jesli znalazłabym taki zapach, który by mi się podobał i był sygnowana jej nazwiskiem, aniżeli jakąś F podróbę...

AU

Do góry stronyOffline

Gabryska1234

Post #8 Ocena: 0

2011-01-22 19:41:16 (14 lat temu)

Gabryska1234

Kobieta

Z nami od: 13-08-2010

przegladalam strone FM i rzeczywiscei tam sa tylko numerki perfum. jak moge poznac jaki numer odpwiada danej orginalnej perfumie?? pewine tylko na wech :-) to skad mozna dostac albo zakupic probki???

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-01-22 21:08:45 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

AvonGosia

Post #10 Ocena: 0

2011-01-24 14:21:38 (14 lat temu)

AvonGosia

Kobieta

Z nami od: 26-08-2010

edziu, FM'em zajmuję się od pół roku.. Nie mówię klientom, że to odpowiedniki znanych perfum markowych, bo jedna klientka wzięła sobie cały etiu do domku i stwierdziła, że nie znalazła an jednego, który by jej pasował do tejże ulubionej markowej perfumki... Wolę nie przewracać w głowie i nie robić sobie jakiegoś wstydu potem ;) Te klientki co kupiły perfumy są tez klientkami AVONu i chciały akurat zapach wanilii- w AVONie takiego nie znalazły. Jedna zadowolona, druga nie... Cóż..
Owszem, niektóre perfumy AVONu sa droższe- te lepsze, albo uważane za lepsze, które mi akurat rzadko schodzą.. Raczej sa tańsze od FM owych ;) Tym bardzioej, że AVON co katalog to ma promocje swoich perfum, a FM rzadko (chyba tylko na naszych stronka w necie)...

Jednak chemia jak najbardziej. Ostatnio koleś był u mnie prać dywan. Najpierw pral swoim detergentem, który jak twierdził kosztuje go ok 60-70 Ł za kilogram. Potem zapytałam czy mógłby wypróbować ten z FMu no i się zgodził. Rzadnej różnicy a do tego dywan pachnie cytrusami ;) Różnica cenowa? Płyn FMu 4,30Ł za litr. Powiedział, że od tej pory będzie je kupował u mnie. Zaproponowałam mu zapisanie się do FMu i tak od tygodnia zamawia dla siebie ;)
Jestem też bardzo zadowolona z wosku do skór. Mam fotele z kai i dzieciaki ciągle mi je brudzą. Pielęgnując tym woskiem pszczelim jakoś dłużej czyste mi się wydają ;D
Koleżanka nie mogła domyć swojego pieca i kupiła ten psik na te ciężkie tłuszcze. Muszę do niej zdzwonić i zapytać czy już wyczyściła.
Edziu, pytałaś o AVON- ja kocham AVON, mam 80% zniżek i jakoś gdybym miała zrezygnować z AVONU lub FMu- zrezygnowałabym z FMu.. Ale jak na razie nie rezygnuuję ani z jednego ani z drugiego, a gdyby ktoś miała ochotę zapisac się do tych korporacji- ZAPRASZAM. Jestem z Lancashire, ale to nie problem.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,