|
---|---|
maggiep | Post #1 Ocena: 0 2011-07-07 21:19:14 (14 lat temu) |
Z nami od: 14-06-2011 Skąd: Cambridge |
Czesc,
Mam pytanie. Czy ktos moze zna namiary na jakiegos dobrego dentyste w Cambridge albo okolicach? W tym tygodniu zaczelam nowa prace, zab zaczal mnie bolec dzien przed wyjazdem z Polski i juz nie bylo czasu wybrac sie do dentysty.... bede bardzo wdzieczna za informacje. Dzieki Pozdrawiam Magda |
audacity | Post #2 Ocena: 0 2011-07-07 22:21:56 (14 lat temu) |
Z nami od: 14-07-2009 Skąd: newmarket |
Jednej na pewno NIE polecam, Burnett na 16 Emmanuel Road.
What would life be if we had no courage to attempt anything?
|
dzieckowemgle | Post #3 Ocena: 0 2011-07-08 01:26:25 (14 lat temu) |
Z nami od: 15-05-2008 Skąd: suffolk |
polecam przychodnie na koncu mill road na rogu po lewej stronie jadac w strone sainsburego. odradzam mala przychodnie na rogu regent street i lansfield road. jak nie masz jeszcze swojego dentysty to troche poczekasz na termin od zarejestrowania. emergency dentysta, dla ludzi, ktorzy nie sa zarejestrowaniu u dentysty jeszcze, a maja nagla potrzebe, jest tez na koncu mill road ostatnia przecznica w lewo i do konca po lewej stronie.
|
maggiep | Post #4 Ocena: 0 2011-07-08 23:01:54 (14 lat temu) |
Nie jestem jeszcze zarejestrowana, dopiero tydzien temu przyjechalam. Slyszalam, ze ci denstysci z NHS sa bardzo kiepscy. Moze byc tez prywatny dentysta byle zeby byl dobry.
Jak ktos jeszcze cos wie na ten temat to bede bardzo wdzieczna za informacje. Dzieki Pozdrawiam |
audacity | Post #5 Ocena: 0 2011-07-09 09:10:09 (14 lat temu) |
Dentysta NHS to na ogol prywatny dentysta, ktory dodatkowo przyjmuje pacjentow NHS. Sama konsultacja prywatnie to okolo £50, a badanie zebow jakies £35
![]() What would life be if we had no courage to attempt anything?
|
|
|
dzieckowemgle | Post #6 Ocena: 0 2011-07-09 09:39:51 (14 lat temu) |
ten ktorego podalem w wczesniejszym poscie przyjmuje i prywatnie i z nhs. jest na serio spoko. ten emergency jest na koncu seymour st. sa tam trzy dentystki chyba. bylem u dwuch z nich i byly to najlepsze dentystki, u ktorych bylem w zyciu,a kilka juz odwiedzilem w roznych krajach. szkoda, ze nie przyjmoja tam normalnie, nawet prywatnie. ja to mam dziwne zeby co nigdy nie bola tylko daja o sobie znac jak juz jest jakas konret infekcja i puchnie mi pol twarzy i to najczescie zaczyna sie od kozenia tak, ze zab wyglada ok.
|
audacity | Post #7 Ocena: 0 2011-07-09 09:43:37 (14 lat temu) |
Na koncu Mill Rd to bedzie za szpitalem, przed skretem w lewo? Nie pamietasz numeru? Moze sie wybiore i ja...tylko czy maja miejsca na nhs, to jest pytanie.
What would life be if we had no courage to attempt anything?
|
dzieckowemgle | Post #8 Ocena: 0 2011-07-09 12:07:42 (14 lat temu) |
nie wiem pod ktora ulice to podchodzi ale jest na rogu mill rd i brooks rd. parking jest od strony seymour st skrecasz z mill rd i zaraz za pierwszym budynkiem w prawo. w domu powinienem miec nazwe, adres i nr tel do nich jak cie interesuje to przypomnij sie wieczorem na pw to ci posle jak wroce z pracy. mojej narzeczonej zrobili tam plombe, ktora sie trzyma przez dwa lata juz ponad, a wczesniej w polsce u kilku dentystow robila to wytrzymywaly tylko po kilka tygodni choc to bardzo maly ubytek. w zeszlym roku rejestrowali na nhs ale teraz to nie wiem bo juz nie mieszkam w camb tylko kolo newmarket i planuje sie zapisac do dentysty w mildenhall bo slyszalem o nich duzo dobrego ale jakos nie mam czasu narazie...
[ Ostatnio edytowany przez: dzieckowemgle 09-07-2011 12:09 ] |
audacity | Post #9 Ocena: 0 2011-07-09 12:15:14 (14 lat temu) |
Dzieki, jak nie wygoogluje, to podesle Ci pw.
Jest w Bury nowa przychodnia, widzialam wczoraj jak jechalam z corka ze szkoly, i przyjmuja pod NHS. Zastanawiam sie czy tam nie zajrzec w nastepnym tygodniu, bo nie ma ich ani w necie ani w yellow pages jeszcze. W Newmarket na pewno nie zapisuj sie do tej przychodni nad Jobcentre. Rzeznicy, a nie dentysci... What would life be if we had no courage to attempt anything?
|
maggiep | Post #10 Ocena: 0 2011-07-09 17:04:56 (14 lat temu) |
Czy to jest moze ta przychodnia?:
http://www.antwerphouse.co.uk/cambridge-dentist/contact-cambridge-dentist/appointments-cambridge-dentist.html Nie wiesz moze czy przyjmuja tez w soboty? Ja dopiero co zaczelam nowa prace wiec bedzie mi sie ciezko zerwac w tygodniu - tym bardziej ze mieszkam w Newmarket (gdzie wole sie nie wybierac do dentysty) Bardzo dziekuje za wszystkie informacje. |