MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dobry dentysta w okolicach Cambridge?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

maggiep

Post #1 Ocena: 0

2011-07-07 21:19:14 (14 lat temu)

maggiep

Kobieta

Z nami od: 14-06-2011

Czesc,
Mam pytanie. Czy ktos moze zna namiary na jakiegos dobrego dentyste w Cambridge albo okolicach? W tym tygodniu zaczelam nowa prace, zab zaczal mnie bolec dzien przed wyjazdem z Polski i juz nie bylo czasu wybrac sie do dentysty.... bede bardzo wdzieczna za informacje.
Dzieki
Pozdrawiam

Magda

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

audacity

Post #2 Ocena: 0

2011-07-07 22:21:56 (14 lat temu)

audacity

Kobieta

Z nami od: 14-07-2009

Jednej na pewno NIE polecam, Burnett na 16 Emmanuel Road.
What would life be if we had no courage to attempt anything?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

dzieckowemgle

Post #3 Ocena: 0

2011-07-08 01:26:25 (14 lat temu)

dzieckowemgle

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2008

polecam przychodnie na koncu mill road na rogu po lewej stronie jadac w strone sainsburego. odradzam mala przychodnie na rogu regent street i lansfield road. jak nie masz jeszcze swojego dentysty to troche poczekasz na termin od zarejestrowania. emergency dentysta, dla ludzi, ktorzy nie sa zarejestrowaniu u dentysty jeszcze, a maja nagla potrzebe, jest tez na koncu mill road ostatnia przecznica w lewo i do konca po lewej stronie.

Do góry stronyOffline

maggiep

Post #4 Ocena: 0

2011-07-08 23:01:54 (14 lat temu)

maggiep

Kobieta

Nie jestem jeszcze zarejestrowana, dopiero tydzien temu przyjechalam. Slyszalam, ze ci denstysci z NHS sa bardzo kiepscy. Moze byc tez prywatny dentysta byle zeby byl dobry.
Jak ktos jeszcze cos wie na ten temat to bede bardzo wdzieczna za informacje.
Dzieki
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

audacity

Post #5 Ocena: 0

2011-07-09 09:10:09 (14 lat temu)

audacity

Kobieta

Dentysta NHS to na ogol prywatny dentysta, ktory dodatkowo przyjmuje pacjentow NHS. Sama konsultacja prywatnie to okolo £50, a badanie zebow jakies £35 ;-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

dzieckowemgle

Post #6 Ocena: 0

2011-07-09 09:39:51 (14 lat temu)

dzieckowemgle

Mężczyzna

ten ktorego podalem w wczesniejszym poscie przyjmuje i prywatnie i z nhs. jest na serio spoko. ten emergency jest na koncu seymour st. sa tam trzy dentystki chyba. bylem u dwuch z nich i byly to najlepsze dentystki, u ktorych bylem w zyciu,a kilka juz odwiedzilem w roznych krajach. szkoda, ze nie przyjmoja tam normalnie, nawet prywatnie. ja to mam dziwne zeby co nigdy nie bola tylko daja o sobie znac jak juz jest jakas konret infekcja i puchnie mi pol twarzy i to najczescie zaczyna sie od kozenia tak, ze zab wyglada ok.

Do góry stronyOffline

audacity

Post #7 Ocena: 0

2011-07-09 09:43:37 (14 lat temu)

audacity

Kobieta

Na koncu Mill Rd to bedzie za szpitalem, przed skretem w lewo? Nie pamietasz numeru? Moze sie wybiore i ja...tylko czy maja miejsca na nhs, to jest pytanie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

dzieckowemgle

Post #8 Ocena: 0

2011-07-09 12:07:42 (14 lat temu)

dzieckowemgle

Mężczyzna

nie wiem pod ktora ulice to podchodzi ale jest na rogu mill rd i brooks rd. parking jest od strony seymour st skrecasz z mill rd i zaraz za pierwszym budynkiem w prawo. w domu powinienem miec nazwe, adres i nr tel do nich jak cie interesuje to przypomnij sie wieczorem na pw to ci posle jak wroce z pracy. mojej narzeczonej zrobili tam plombe, ktora sie trzyma przez dwa lata juz ponad, a wczesniej w polsce u kilku dentystow robila to wytrzymywaly tylko po kilka tygodni choc to bardzo maly ubytek. w zeszlym roku rejestrowali na nhs ale teraz to nie wiem bo juz nie mieszkam w camb tylko kolo newmarket i planuje sie zapisac do dentysty w mildenhall bo slyszalem o nich duzo dobrego ale jakos nie mam czasu narazie...

[ Ostatnio edytowany przez: dzieckowemgle 09-07-2011 12:09 ]

Do góry stronyOffline

audacity

Post #9 Ocena: 0

2011-07-09 12:15:14 (14 lat temu)

audacity

Kobieta

Dzieki, jak nie wygoogluje, to podesle Ci pw.

Jest w Bury nowa przychodnia, widzialam wczoraj jak jechalam z corka ze szkoly, i przyjmuja pod NHS. Zastanawiam sie czy tam nie zajrzec w nastepnym tygodniu, bo nie ma ich ani w necie ani w yellow pages jeszcze.

W Newmarket na pewno nie zapisuj sie do tej przychodni nad Jobcentre. Rzeznicy, a nie dentysci...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

maggiep

Post #10 Ocena: 0

2011-07-09 17:04:56 (14 lat temu)

maggiep

Kobieta

Czy to jest moze ta przychodnia?:

http://www.antwerphouse.co.uk/cambridge-dentist/contact-cambridge-dentist/appointments-cambridge-dentist.html

Nie wiesz moze czy przyjmuja tez w soboty? Ja dopiero co zaczelam nowa prace wiec bedzie mi sie ciezko zerwac w tygodniu - tym bardziej ze mieszkam w Newmarket (gdzie wole sie nie wybierac do dentysty)

Bardzo dziekuje za wszystkie informacje.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,