MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Tanie biura podróży online

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 4 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

lalunay

Post #1 Ocena: 0

2014-01-14 14:51:45 (11 lat temu)

lalunay

Kobieta

Z nami od: 29-03-2010

Tak, trzeba zadzwonic.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-01-14 15:57:43 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #3 Ocena: 0

2014-01-20 16:31:48 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Kilka dni temu zamówiłem urlop na stronie OnTheBeach. Wszystko w porządku, pieniądze zostały mi ściągnięte z konta, tylko, że mam nietypowe potwierdzenie wysłane mailem w postaci pliku PDF. Znajdują się tam szczegóły związane z hotelem i lotem. Dziwi mnie tylko, że nikt mnie nie pytał o moją datę urodzenia, która jest w przypadku lotu podobno potrzebna i nie mam oficjalnego biletu lotniczego. Mam iść na lotnisko z całym wydrukowanym dokumentem PDF? Jest jeszcze czas na załatwienie wszystkiego, bo lot jest 7 lutego, lecz nie chcę mieć jakiejś niespodzianki, że czegoś brakuje lub nie mam oficjalnego biletu.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2014-01-20 16:46:22 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

A jakimi liniami lecisz? Ja kiedys lecialam First Direct i na lotnisku odbieralam bilet, bo kupilam krotko przed samym wylotem.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

andypolo

Post #5 Ocena: 0

2014-01-20 16:57:52 (11 lat temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Gdy kupowałem wczasy w Travelrepublic miałem taką samą sytuację i wszystko było ok. Leciałem wtedy Monarchem Ja zawsze jeszcze kontaktuje się telefonicznie z firmą w celu potwierdzenia mojego zakupu.

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #6 Ocena: 0

2014-01-20 17:44:34 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2014-01-20 16:46:22, Richmond napisał(a):
A jakimi liniami lecisz? Ja kiedys lecialam First Direct i na lotnisku odbieralam bilet, bo kupilam krotko przed samym wylotem.

Lot z Birmingham na Teneryfę Flythomascook, z Teneryfy do Birmingham ThomsonFly.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2014-01-20 18:10:50 (11 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

To nie powinno byc problemu, ale zawsze mozesz zadzwonic do nich i upewnic sie. Ja wlasnie kupilam impreze na ThomasCook, a lot byl Thomson/First Choice (pomylilam nazwe wczesniej). Bilet odbieralam w ich stanowisku na lotnisku.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #8 Ocena: 0

2014-01-20 20:19:27 (11 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Wystarczy wydruk rezerwacji z numerem i nazwiskiem, bilety odbiera sie na lotnisku w punkcie linii, z ktorymi lecisz.
Fajnie sie lata na tej trasie.

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #9 Ocena: 0

2014-02-06 19:47:11 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Dziękuję za informacje.
Wylot mam jutro. Flythomascook wysłał mi maila, gdzie użyłem numeru referencyjnego, podałem nr paszportu, datę urodzenia, itd., po czym wydrukowałem bilet. ThomsonFly nic mi nie wysłał. Numer referencjyny znam z wydruku całokształtu rezerwacji na onthebeach, ale to mi nic nie daje, ponieważ takiego numeru referencyjnego nie idzie wbić na stronie internetowej:
https://www.thomson.co.uk/managemybooking/login.page
Proszą tam o numer referencyjny w postaci CCCC/CCCCCC, tymczasem ja mam to jako CCCCCCC (C to cyfra).
Więc chyba skorzystam z Waszej rady i jutro przed wylotem załatwię sprawę na lotnisku.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ChrisCov

Post #10 Ocena: 0

2014-02-12 20:09:52 (11 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Wróciłem z podróży i ogólnie bardzo mi się Teneryfa podobała.
Ceny alkoholu i papierosów są tam śmieszne, lecz nic z tych rzeczy nie kupowałem.
Niektóre rzeczy też mi się nie podobały, np. gdy ktoś do mnie podeszedł i próbował mi wcisnąć okulary przeciwsłoneczne za 35€, a utargowałem do 5€. Nie lubię tego, jestem przyzwyczajony, że wchodzę do sklepu, gdzie są uczciwe ceny i kupuję to bez targowania. Podobna sytuacja była, gdy wszedłem do sklepu i facet mi zaproponował ładowarkę do telefonu za 15€. Wyszedłem natychmiast ze sklepu, bo się mocno zdenerwowałem, a on za mną i zaczął gadać, żebym powiedział, za ile to kupię. Tylko, że po takim czymś ja mam ochotę dać komuś w mordę, a nie proponować niższą cenę.

Między 25 lutego a 9 marca mam urlop i z chęcią wybrałbym się tam z kimś kolejny raz. Z kobietą nie mogę, bo pisze pracę magisterską, a poza tym nie ma wizy, która by ją upoważniała do wyjazdu do Hiszpanii.
Ktoś się wybiera na początku marca na Teneryfę?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 4 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,