MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kksiezniczka

Post #1 Ocena: 0

2010-01-04 15:42:31 (15 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Siedzę sobie i zastanawiam się gdzie by tu pojechać na wakacje:-)I właśnie znajomy mówił mi ostatnio,że zarezerwował sobie pobyt na jednym z tych kempingów.Może ktos był i może mi cos opowiedzieć?
Bo wydaje się to fajną opcją
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-01-12 14:23:39 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

julpitanek

Post #3 Ocena: 0

2010-01-12 16:38:09 (15 lat temu)

julpitanek

Kobieta

Z nami od: 31-07-2008

hej!ja bylam na kempingu eurocampu,powiem tak :jezeli ktos wybiera sie tam na wypoczynek,polezec,odpoczac od miasta a w dodatku z dziecmi to z czystym sercem polecam.Ja bylam trzykrotnie w roznych miejscach Itali w okresie koniec maja poczatek czerwca.wtedy nie ma jeszcze takich tlumow,jest cichutko,spokojnie i naprawde dla rodzin z dziecmi poprostu raj(do tego bardzo niska cena w tym okresie;-))

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #4 Ocena: 0

2010-01-12 16:41:21 (15 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Cytat:

2010-01-12 16:38:09, julpitanek napisał(a):
hej!ja bylam na kempingu eurocampu,powiem tak :jezeli ktos wybiera sie tam na wypoczynek,polezec,odpoczac od miasta a w dodatku z dziecmi to z czystym sercem polecam.Ja bylam trzykrotnie w roznych miejscach Itali w okresie koniec maja poczatek czerwca.wtedy nie ma jeszcze takich tlumow,jest cichutko,spokojnie i naprawde dla rodzin z dziecmi poprostu raj(do tego bardzo niska cena w tym okresie;-))

Dzięki za odpowiedz.No właśnie my mamy synka i chcielibysmy jechać na początku czerwca.A mogę wiedzieć jakie kempingi odwiedziłaś?

Do góry stronyOffline

julpitanek

Post #5 Ocena: 0

2010-01-12 16:46:49 (15 lat temu)

julpitanek

Kobieta

ja bylam w punta sabbioni kolo Venecji pieknie jesli chcecie zwiedzac ale morze nie jest najlepsze,bylam tez w San Vincenzo(bardzo fajnie -polecam)teraz szykuje sie do baia domizia(to bardziej na poludniu)podejrzewam ze tam bedzie najlepiej bo za kazdym razem probowalam tam rezerwowac to nie mieli juz miejsc.A czym zamierzacie podrozowac?

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #6 Ocena: 0

2010-01-12 16:50:41 (15 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

No właśnie sama nie wiem.Fajnie by było autem,ale mały będzie miał 1,5 roku więc nie wiem czy wysiedzi całą podróż.
Myślałam tez o jakimś kempingu w Hiszpanii,ale skoro polecasz Włochy to czemu nie:-)
A jak Ty podróżowałaś?

Do góry stronyOffline

julpitanek

Post #7 Ocena: 0

2010-01-12 17:01:08 (15 lat temu)

julpitanek

Kobieta

wiesz ja uwielbiam wlochy i dlatego zawsze tam jezdzilam ale o hiszpani tez mysle;-)zapytalam o transport bo my raz polecielismy samolotem i to byl blad.moglismy wypozyczyc samochod ale nie przewidzielismy ze tak ciezko bedzie dotrzec na camping innymi srodkami.Ja osobiscie zawsze bede wybierac sie autem.Wszystkie kampingi polozone sa poza miastem i naprawde przed sezonem ciezko tam dotrzec.Wiesz ,wbrew pozorom wiekszosc dzieci dobrze znosi podroz.Co moge ci jeszcze poradzic to sprawdz cene na polskiej stronie eurocampu bo mi zawsze wychodzilo taniej,i popatrz tez na vacansolei bo jest identyczny.

Do góry stronyOffline

kksiezniczka

Post #8 Ocena: 0

2010-01-12 17:06:33 (15 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Już sprawdziłam wcześniej i chyba faktycznie taniej jest na polskiej stronie.A my niby teraz wracaliśmy z Polski z małym samochodem i większość drogi przespał.Tylko za pół roku to on będzie starszy i może trudniej będzie mu wysiedzieć.
Mój mąż to na pewno będzie chciał autem jechać,więc zobaczymy.A co do kierunku to może monetą rzucę...:-)
A jak warunki na kempingach?Odpowiednie dla takiego maluszka?

Do góry stronyOffline

kobieta1904

Post #9 Ocena: 0

2010-01-12 17:07:39 (15 lat temu)

kobieta1904

Kobieta

Z nami od: 13-12-2008

Hej. Ja tez korzystalam z Eurocampu:-]. Bylo super, bylismy w Messanges we Francji. W tym roku tez jedziemy w to samo miejsce bo naprawde bylo fajnie. Za male pieniadze mozna naprawde wypoczac.:-]:-]. My pojechalismy autem, fajnie bylo:-] duzo rodzin wlasnie bylo z dzieciakami, (ja bylam bez bo jeszcze niemam:-]:-])ale to w ogole mi nie przeszkadzalo:-). Bylam z chlopakiem i ze znajomymi. pozdrawiam;-)

Do góry stronyOffline

julpitanek

Post #10 Ocena: 0

2010-01-12 17:12:38 (15 lat temu)

julpitanek

Kobieta

ja wczesniej tez sporo czytalam i pytalam na forach i niektorzy narzekali ale ja za kazdym razem bylam bardzo zadowolona.W srodku wygladaja dokladnie jak na zdjeciach.czysto,mili przyjazni ludzie naprawde warunki dla dzieci sa idealne.Moze zabrzmi to jak reklama ale naprawde dla rodzin z dzieci to sa wymarzone miejsca.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,