MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wakacje z Sunmaster

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Toffy

Post #1 Ocena: 0

2011-01-04 17:19:27 (14 lat temu)

Toffy

Kobieta

Z nami od: 20-02-2007

Czy ktoś z Was korzystał już z tego biura?
Sunmaster

Poleciła mi koleżanka, korzystała dwa razy.
Wpisując dane np. wrzesień, 14 nocy, all inclusive 2 dorosłe osoby plus 2 dzieci wychodzi w granicach 1400-1600 funtów.
Coś nie mogę uwierzyć.:-o

Proszę o opinie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

krakn

Post #2 Ocena: 0

2011-01-04 17:27:29 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

normalna cena, zależy jaki chotel, jakie ma opinie co się zawiera w ty ALL

raz byliśmy w spaniałym kurorcie, ale niestety właścicielami byli angole, i jak kocham Hiszpanie za ich szczodrość w podawaniu jedzenia, to tam Pierwszy raz byłem wkurzony, było typowe ubogie angielskie żarcie fuuuj, trzeba było sie ewakułowac na normalne jedzenie.

Tak że po prostu poszukaj opini na temat miejsca gdzie jedziesz poszukaj co oferuje ten sam hotel gdybyś rezerwowała sama, albo sprawdz jeszcze inne oferty dla tego samego hotelu.

Czasami udawało nam się dużo tamiej kupić bezpośrednio na stronie hotelu, ale czesto dużo taniej przez sieciowych pośredników i to były bardzo duże różnicę.
Tebn sam hotel, ten sam standard, ten sam czas a cena bardzo różna.

więc do dzieła.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

ediedi266

Post #3 Ocena: 0

2011-01-04 18:35:52 (14 lat temu)

ediedi266

Kobieta

Z nami od: 10-02-2009

nieslyszalam by ktos z tego biura korzystal ja leciala latem do Turcji na 2 tyg.all inclusive i placilam 1140 .Ale mam pytanko jakas inna fajna firme ktos zna i fajne cieple miejsce na kwiecien na tydzien moze ktos byl gdzies w tym czasie ?????
a Ja bylam maz i corka

[ Ostatnio edytowany przez: ediedi266 04-01-2011 18:36 ]

Do góry stronyOffline

ragazza

Post #4 Ocena: 0

2011-01-04 18:57:31 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

Z nami od: 08-07-2010

Wlasnie weszlam na ta stronke i powiem szczerze, ze bookowalam wkacje dobrych pare razy, ale ta stronka jakos dziwna jest. Osobno lot, osobno hotel. Nie wiem sama. Cena tez mi jakas niska wychodzi jak sprawdzam. Ja zazwyczaj latam z jet2.com i jeszcze nie bylam zawiedziona.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2011-01-04 19:19:12 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2011-01-04 18:35:52, ediedi266 napisał(a):
nieslyszalam by ktos z tego biura korzystal ja leciala latem do Turcji na 2 tyg.all inclusive i placilam 1140 .Ale mam pytanko jakas inna fajna firme ktos zna i fajne cieple miejsce na kwiecien na tydzien moze ktos byl gdzies w tym czasie ?????
a Ja bylam maz i corka

w kwietniu to już cały obszar morza śrudziemnego masz bardzo ciepło, ale plywać to nie zawsze i nie wszędzie się da... wiem wiem w Lipcu w bałtyku jest zimniej :))) ale nie o to chodzi.

np można się wybrać na sycylie, na Malte (tutaj tydzien raczej nie dłuzej) tunezja, ale już Ibiza jeszcze spi pustki i pozamykane i nie ma sensu :>

O tej porze swietna sprawa jechać nad jezioro genewskie, my od razu ucieklismy z genewy i wynajelismy hotel w Mountux, swietne piękne miejsce, wspaniałem miejsce do wycieczek rano o swicie pociągiem na ponad 2000mnp morza a po kolacji spacery nad jeziorem coś pięknego.
Obrazek
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

ediedi266

Post #6 Ocena: 0

2011-01-04 19:37:00 (14 lat temu)

ediedi266

Kobieta

Z nami od: 10-02-2009

dzieki ja bylam rok temu w hiszpani w Costa Dora tez w kwietniu niebylo zle fakt woda brrrrrr zimna ale temperatura byla okej cieplo 20-26stopni :)
:~):):)

Do góry stronyOffline

Toffy

Post #7 Ocena: 0

2011-01-04 21:49:55 (14 lat temu)

Toffy

Kobieta

Z nami od: 20-02-2007

Właśnie o to mi chodzi, że te ceny jakoś dziwnie niskie.
Turcja 2 tygodnie,przelot,hotel all inclusive 4 osoby, transfer z lotniska i co tylko 1400???
Szukałam na google jakieś opinie. Jak to z biurami są pozytywne i negatywne. Normalnie taka wycieczka wychodzi mi w innych biurach podroży ponad 2tys. Gdybym znalazła takie biura przez przypadek nie zastanawiałbym się, pewnie jakaś lipa albo gdzieś leży haczyk. Ale poleciła mi to znajoma, była dwa razy za śmieszne pieniądze.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2011-01-04 22:13:43 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Dla zbalansowania wycen, to ja sprawdzilam wyjazd do Wloch, Sorento, w hotelu w ktorym bylam, i do podobnego sie wybieralismy. Gdybym nawet bez specjalnych ofert wybierala nocleg, i pierwszy lepszy przelot, to wychodzilo z Sunmaster o tysiac funtow wiecej, niz to co zaplacilibysmy sami, a juz prawie poltora tysiaca wiecej niz oferuje nam biuro podrozy. Wiec nie wszystkie oferty sa dziwnie tanie.

Najwazniejsze, ze biuro jest zarejestrowane w ATOL (Sunmaster Holidays is fully ATOL protected).
Ada

Do góry stronyOffline

Malahai1983

Post #9 Ocena: 0

2011-01-04 22:34:43 (14 lat temu)

Malahai1983

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2009

Cytat:

2011-01-04 17:27:29, krakn napisał(a):
normalna cena, zależy jaki chotel, jakie ma opinie co się zawiera w ty ALL

raz byliśmy w spaniałym kurorcie, ale niestety właścicielami byli angole, i jak kocham Hiszpanie za ich szczodrość w podawaniu jedzenia, to tam Pierwszy raz byłem wkurzony, było typowe ubogie angielskie żarcie fuuuj, trzeba było sie ewakułowac na normalne jedzenie.

Tak że po prostu poszukaj opini na temat miejsca gdzie jedziesz poszukaj co oferuje ten sam hotel gdybyś rezerwowała sama, albo sprawdz jeszcze inne oferty dla tego samego hotelu.

Czasami udawało nam się dużo tamiej kupić bezpośrednio na stronie hotelu, ale czesto dużo taniej przez sieciowych pośredników i to były bardzo duże różnicę.
Tebn sam hotel, ten sam standard, ten sam czas a cena bardzo różna.

więc do dzieła.

No nieeee, bez przesady Krakn, ale CHOTEL? :-o:-o:-o:-]:-]:-]
'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #10 Ocena: 0

2011-01-04 22:56:19 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline