Jaka najlepsza angielska marka herbaty? Szukam DOBREJ herbaty na prezent dla Mamy jak będę jechać w czerwcu. Wiem oczywiście o Ahmad Tea, które w Polsce są skandalicznie drogie, ale zastanawiam się czy może pominąłem lub po prostu, nie znam jakiejś naprawdę fajnej marki. Jak znacie dobre kawy to też śmiało podrzucajcie. Bardzo lubię KENO!
w mojej okolicy wszyscy pija taylors, jest smaczna i z tradycjami maja przeróżne warianty na prezent w eleganckich opakowaniach, robią również kawę
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Ja lubię Whittard of Chelsea zwłaszcza zielona Cherry Blossom i jeszcze dobre herbaty ma the Tea Makers of London. Ja kupije herbaty sypane ale w torebkach tez mają.
najlepsza jaka znam, zwlaszcza jak ktos lubi bardzo mocna.
Torebke zostawiona na pare minut przy normalnym kubku robi z herbaty prawie smole, ale jest pyszna.
Ps. Ta sama herbata w Twoim miescie moze smakowac inaczej, bo woda w kranie jest napewno innej twardosci.
Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
Jaka najlepsza angielska marka herbaty? Szukam DOBREJ herbaty na prezent dla Mamy jak będę jechać w czerwcu. Wiem oczywiście o Ahmad Tea, które w Polsce są skandalicznie drogie, ale zastanawiam się czy może pominąłem lub po prostu, nie znam jakiejś naprawdę fajnej marki. Jak znacie dobre kawy to też śmiało podrzucajcie. Bardzo lubię KENO!
Nie miałem pojęcia że codziennie piję luksusową, drogą herbatę.