Str 2 z 2 |
|
---|---|
Capricorn | Post #1 Ocena: 0 2017-12-09 23:41:36 (7 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2012 Skąd: South East |
Niestety, na złamane żebro niewiele można poradzić. Jedynie to odpoczynek można doradzić. Jeśli to rzeczywiście złamanie żebra, to samo przejdzie z czasem.
Piszę z doświadczenia, bo to część mojej pracy :D |
tomaszzet | Post #2 Ocena: 0 2017-12-10 01:06:11 (7 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Dzięki za odpowiedzi. Wychodzi na to , ze jedyne co chłop uzyskał, to konkretniejsze "znieczulenie" na dobry wieczór.
Jak przyznał, nikt go w tym temacie jeszcze tak nie przebadał, a to był czwarty szpital, ktory odwiedził. Lekarz stwierdził, ze nie ma złamania, bo objawy na to nie wskazuja, w związku z tym nie było potrzeby prześwietlać. Wcześniej ktos powiedział (medyk), ze śledziona pęka z trzaskiem, a właśnie taki objaw miał. Jesze zapytam, gdzie na linii Manchester - Shefffield - Hull mozna zrobić prześwietlenie na zadanie? Zna ktos z Was takie miejsce? Wiedziałem, ze nic wielkiego nie mozna sie spodziewać, mimo to sie zawiodłem. [ Ostatnio edytowany przez: tomaszzet 10-12-2017 01:24 ] Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
Cezar99 | Post #3 Ocena: 0 2017-12-10 10:41:30 (7 lat temu) |
Z nami od: 14-09-2013 Skąd: out and about |
Wszystko to wyglada podejrzanie co piszesz. Znajomy byl w 4 szpitalach ? Jakis turysta? Moze w pierwszym zrobili i maja to teraz online? Fisolka napisala dokladna instrukcje jak uzyskac przeswietlnie (CXR) W kazdym A&E Ci to zrobia jezeli wspomnisz o bolach w klatce piersiowej , trudnosci w oddychaniu ( my breathing is getting worse ) i zapytasz sie o mozliwosc wykluczenia odmy ( my big concern is pneumothorox doctor ) Tak mi podpowiedziala znajoma pielegniarka. Cytat: 2017-12-10 01:06:11, tomaszzet napisał(a): Dzięki za odpowiedzi. Wychodzi na to , ze jedyne co chłop uzyskał, to konkretniejsze "znieczulenie" na dobry wieczór. Jak przyznał, nikt go w tym temacie jeszcze tak nie przebadał, a to był czwarty szpital, ktory odwiedził. Lekarz stwierdził, ze nie ma złamania, bo objawy na to nie wskazuja, w związku z tym nie było potrzeby prześwietlać. Wcześniej ktos powiedział (medyk), ze śledziona pęka z trzaskiem, a właśnie taki objaw miał. Jesze zapytam, gdzie na linii Manchester - Shefffield - Hull mozna zrobić prześwietlenie na zadanie? Zna ktos z Was takie miejsce? Wiedziałem, ze nic wielkiego nie mozna sie spodziewać, mimo to sie zawiodłem. [ Ostatnio edytowany przez: <i>tomaszzet</i> 10-12-2017 01:24 ] Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can
|
tomaszzet | Post #4 Ocena: 0 2017-12-10 16:01:03 (7 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Niestety nie pomogło.
Mieli to wszystko powiedziane, zgodnie z prawda zreszta i nic. Ja wczoraj z gościem sie po nocy targalem, a dzisiaj mięśniak w BMW rzypiz@@zil">przypiz@@zil mi z tylu. Nosz urwał łęty z pyrow. Cytat: 2017-12-10 10:41:30, Cezar99 napisał(a): Wszystko to wyglada podejrzanie co piszesz. Znajomy byl w 4 szpitalach ? Jakis turysta? Moze w pierwszym zrobili i maja to teraz online? Fisolka napisala dokladna instrukcje jak uzyskac przeswietlnie (CXR) W kazdym A&E Ci to zrobia jezeli wspomnisz o bolach w klatce piersiowej , trudnosci w oddychaniu ( my breathing is getting worse ) i zapytasz sie o mozliwosc wykluczenia odmy ( my big concern is pneumothorox doctor ) Tak mi podpowiedziala znajoma pielegniarka.ni Cytat: 2017-12-10 01:06:11, tomaszzet napisał(a): Dzięki za odpowiedzi. Wychodzi na to , ze jedyne co chłop uzyskał, to konkretniejsze "znieczulenie" na dobry wieczór. Jak przyznał, nikt go w tym temacie jeszcze tak nie przebadał, a to był czwarty szpital, ktory odwiedził. Lekarz stwierdził, ze nie ma złamania, bo objawy na to nie wskazuja, w związku z tym nie było potrzeby prześwietlać. Wcześniej ktos powiedział (medyk), ze śledziona pęka z trzaskiem, a właśnie taki objaw miał. Jesze zapytam, gdzie na linii Manchester - Shefffield - Hull mozna zrobić prześwietlenie na zadanie? Zna ktos z Was takie miejsce? Wiedziałem, ze nic wielkiego nie mozna sie spodziewać, mimo to sie zawiodłem. [ Ostatnio edytowany przez: <i>tomaszzet</i> 10-12-2017 01:24 ] Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|