MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Capricorn

Post #1 Ocena: 0

2017-12-09 23:41:36 (7 lat temu)

Capricorn

Kobieta

Z nami od: 05-02-2012

Niestety, na złamane żebro niewiele można poradzić. Jedynie to odpoczynek można doradzić. Jeśli to rzeczywiście złamanie żebra, to samo przejdzie z czasem.
Piszę z doświadczenia, bo to część mojej pracy :D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

tomaszzet

Post #2 Ocena: 0

2017-12-10 01:06:11 (7 lat temu)

tomaszzet

Mężczyzna

Z nami od: 09-05-2010

Dzięki za odpowiedzi. Wychodzi na to , ze jedyne co chłop uzyskał, to konkretniejsze "znieczulenie" na dobry wieczór.
Jak przyznał, nikt go w tym temacie jeszcze tak nie przebadał, a to był czwarty szpital, ktory odwiedził.
Lekarz stwierdził, ze nie ma złamania, bo objawy na to nie wskazuja, w związku z tym nie było potrzeby prześwietlać.
Wcześniej ktos powiedział (medyk), ze śledziona pęka z trzaskiem, a właśnie taki objaw miał.

Jesze zapytam, gdzie na linii Manchester - Shefffield - Hull mozna zrobić prześwietlenie na zadanie?
Zna ktos z Was takie miejsce?

Wiedziałem, ze nic wielkiego nie mozna sie spodziewać, mimo to sie zawiodłem.

[ Ostatnio edytowany przez: tomaszzet 10-12-2017 01:24 ]

Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.

Do góry stronyOffline

Cezar99

Post #3 Ocena: 0

2017-12-10 10:41:30 (7 lat temu)

Cezar99

Mężczyzna

Z nami od: 14-09-2013

Wszystko to wyglada podejrzanie co piszesz. Znajomy byl w 4 szpitalach ? Jakis turysta?
Moze w pierwszym zrobili i maja to teraz online? Fisolka napisala dokladna instrukcje jak uzyskac przeswietlnie (CXR) W kazdym A&E Ci to zrobia jezeli wspomnisz o bolach w klatce piersiowej , trudnosci w oddychaniu ( my breathing is getting worse ) i zapytasz sie o mozliwosc wykluczenia odmy ( my big concern is pneumothorox doctor )
Tak mi podpowiedziala znajoma pielegniarka.

Cytat:

2017-12-10 01:06:11, tomaszzet napisał(a):
Dzięki za odpowiedzi. Wychodzi na to , ze jedyne co chłop uzyskał, to konkretniejsze "znieczulenie" na dobry wieczór.
Jak przyznał, nikt go w tym temacie jeszcze tak nie przebadał, a to był czwarty szpital, ktory odwiedził.
Lekarz stwierdził, ze nie ma złamania, bo objawy na to nie wskazuja, w związku z tym nie było potrzeby prześwietlać.
Wcześniej ktos powiedział (medyk), ze śledziona pęka z trzaskiem, a właśnie taki objaw miał.

Jesze zapytam, gdzie na linii Manchester - Shefffield - Hull mozna zrobić prześwietlenie na zadanie?

[ Ostatnio edytowany przez: <i>tomaszzet</i> 10-12-2017 01:24 ]

Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can

Do góry stronyOffline

tomaszzet

Post #4 Ocena: 0

2017-12-10 16:01:03 (7 lat temu)

tomaszzet

Mężczyzna

Z nami od: 09-05-2010

Niestety nie pomogło.
Mieli to wszystko powiedziane, zgodnie z prawda zreszta i nic.

Ja wczoraj z gościem sie po nocy targalem, a dzisiaj mięśniak w BMW rzypiz@@zil">przypiz@@zil mi z tylu. Nosz urwał łęty z pyrow.

Cytat:

2017-12-10 10:41:30, Cezar99 napisał(a):

Wszystko to wyglada podejrzanie co piszesz. Znajomy byl w 4 szpitalach ? Jakis turysta?
Moze w pierwszym zrobili i maja to teraz online? Fisolka napisala dokladna instrukcje jak uzyskac przeswietlnie (CXR) W kazdym A&E Ci to zrobia jezeli wspomnisz o bolach w klatce piersiowej , trudnosci w oddychaniu ( my breathing is getting worse ) i zapytasz sie o mozliwosc wykluczenia odmy ( my big concern is pneumothorox doctor )
Tak mi podpowiedziala znajoma pielegniarka.ni

Cytat:

2017-12-10 01:06:11, tomaszzet napisał(a):

[ Ostatnio edytowany przez: <i>tomaszzet</i> 10-12-2017 01:24 ]

Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,