|
---|---|
Gabryska1234 | Post #1 Ocena: 0 2012-04-01 10:09:34 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2010 Skąd: Bradford |
hej!
czy stosowal ktos diete jogurtowa?? czy bylsicie zadowoleni z jej efektow?? czytalam sporo na necie i sa jej dwa rodzaje - pierwsza je sie jogurt do kazdego posilku, a druga - je sie same jogurty a potem wprowadza sie stopniowo inne produkty. moze mozecie podzielic sie spostrzezeniami na temat tej diety?? dzieki |
Dodziunia | Post #2 Ocena: 0 2012-04-01 10:52:41 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-05-2007 Skąd: Derby |
Powiem Ci ze takie diety nie za bardzo dzialaja. znaczy dzialaja,ale potem efekt jojo murowany. ja stosowalam rozne diety, jedno, dwu skladnikowe i owszem po tych 13 dniach byl duzy ubytek wagi, ale potem wracalo ze zdwojona sila. najwazniejsze to miec stale pory posilkow, jesc czesto, a mniej i REGULANIE i wagaleci w dół.
tu Ci podaje linka-sa super przepisy i fajne rady zdrowe jedzonko |
Post #3 Ocena: 0 2012-04-01 11:43:53 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #4 Ocena: 0 2012-04-01 12:13:41 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2012-04-01 11:43:53, Mama-Myszy napisał(a): I nie piszcie takich glupot, ze wystarczy jesc regularnie, w mniejszych ilosciach i rozne sraty pierdaty ![]() ![]() Ale taka jest prawda....jeżeli jesz nieregularnie,albo 2-3 razy dziennie do syta to tuczysz się jak świnia. Aktywność fizyczna nie jest bez znaczenia ale bez mądrego odżywiania niewiele daje. Przekonałem się o tym na własnej skórze....Katowałem się na siłowni,sporo biegałem codziennie do tego wiszenie na worku aż do upadłego,dźgałem się deką,brałem Vinstrol,Clen (po którym pociłem sie jak parowóz). Mięśnie rosły,siła szła a brzuch zamiast maleć rosnął jeszcze bardziej.Powód? jadłem jak zwykle...Śniadanie jak zdążyłem,obiad po południu albo wieczorem (ile tylko dłem radę a na cyklu to potrafiłem zeżreć,czasem nawet po nocach do lodówki zaglądałem |
Dinth1906 | Post #5 Ocena: 0 2012-04-01 12:24:11 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Ciupek nie masz racji. Najlepszy sposob na schudniecie to cwiczyc i jesc tyle ile sie podoba, oczywiscie zdrowo, z glowa (opychac sie slodyczami tylko co najwyzej tuz przed treningiem
![]() Aby schudnac, z odzywania trzeba tylko zapamietac i byc swiadomym tzw wrzutu insulinowego, ograniczyc spozywanie cukrow prostych chyba ze bezposrednio przed i po treningach, spozywanie tluszczow za to powinno wzrosnac (tak!), poniewaz tluszcze ze wszystkich substancji odzywczych powoduja najwieksza "sytosc" przy takiej samej ilosci kalorii, a wiec tak naprawde odchudzaja (ale wytlumacz to jakiejs kobiecie lol, ilez moja dziewczyna ma kolezanek ktore nie jedza miesa, tluszczow, odzywiaja sie salata, a sa gruuuube ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Dinth1906 01-04-2012 12:27 ] |
|
|
znowu-ciupek | Post #6 Ocena: 0 2012-04-01 12:42:30 (13 lat temu) |
To nie wiem czemu przytyłem....
Na clenie wszyscy chudną.Pocisz się jak świnia,Vinstrol tez wysusza. Codziennie biegałem co najmniej 45 min na bieżni do tego z pół godziny na tych cross trainerach.to była zawsze rozgrzewka bo później dopiero robiłem normalny trening.Na worek wskakiwałem kiedy tylko była okazja i biłem w niego aż nie miałem siły ręka ruszyć.... Dupa ani centymetra w brzuchu nie zgubiłem. Słodyczy nawet nie rusdzałem...Patrzyłem na te wszystkie batoniki z zazdrością.Raz sie skusiłem i zeżarłem paczkę żelków.Nawet gazowanych napoi nie piłem. Bary,plecy i łapy wyglądały jak u człowieka tylko brzuszysko jeszcze się powiększyło. Tyle że obiad jadłem raz o 3.00 raz o 6.00. |
agarudii | Post #7 Ocena: 0 2012-04-01 12:53:27 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
dla mnie wystarczy jesc regularnie, w mniejszych islosciach a czesciej i wsio, waga leci sama, a ze z iloscia u mnie roznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|
znowu-ciupek | Post #8 Ocena: 0 2012-04-01 12:59:18 (13 lat temu) |
Aha nie muszę dodawać że siłka była codziennie?
Jak nie robiłem treningów to szedłem chociaz żeby pobiegac i worek zachaczyć.Nie wysiedziałbym w domu.Deka daje tyle pary że na dupie usiedzieć nie szło.Pracy tez nie miałem siedzącej...codziennie trochę polatałem z obciążeniem.. Wszystko grało,siła była,agresji było tyle że nie dało rady w domu usiedzieć dopóki na siłce nie zgubiłem.I...dupa...brzuszysko straszyło nadal |
Dinth1906 | Post #9 Ocena: 0 2012-04-01 13:41:12 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Moze za duzo piwa ?
![]() ![]() Nie twierdze ze regularne jedzenie nie ma wplywu, bo oczywiscie ma juz od czasow prehistorycznych, organizm mysli ze nieregularnie polujesz, pewnie mamutow w okolicy brakuje i dlatego odklada tluszczyk ![]() |
znowu-ciupek | Post #10 Ocena: 0 2012-04-01 13:54:59 (13 lat temu) |
Cytat: 2012-04-01 13:41:12, Dinth1906 napisał(a): Moze za duzo piwa ? ![]() ![]() Nie twierdze ze regularne jedzenie nie ma wplywu, bo oczywiscie ma juz od czasow prehistorycznych, organizm mysli ze nieregularnie polujesz, pewnie mamutow w okolicy brakuje i dlatego odklada tluszczyk ![]() jeszcze do przyjazdu do UK mogłem jesć co chciałem,kiedy chciałem i ile chciałem a waga ciągle wskazywała pomiędzy 72-76kg.Teraz też 102-108.Chyba to angielskie powietrze tak tuczy ![]() |