MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zwolnienie lekarskie do szkoly

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

paolcia23

Post #1 Ocena: 0

2012-05-21 10:45:37 (13 lat temu)

paolcia23

Kobieta

Z nami od: 17-05-2012

hej mam pytanie jak to jest z tymi zwolnieniami lekarskimi do szkoły ,bo moja pociecha bardzo często choruje i ostatnio nie było jej w szkole 2 tyg oczywiście poinformowałam szkole o tym ale powiedzieli mi ze dobrze ale muszę przynieś zwolnienie od lekarza ze dziecko było chore ,wiec poszłam do swojego lekarza i poprosiłam o zwolnienie to powiedział mi ze mam iść do recepcji i powiedzieć ze chce zwolnienie dla dziecka i tak zrobiłam i tu zaczęły się problemy ,jedna pani z recepcji wzięła dane dziecka i kazała mi przyjść na drugi dzień po odbiór ,pojawiłam się na drugi dzień po odbiór zwolnienia a inna recepcjonistka poinformowała mnie z wielka niechęcią ze nie dostane zwolnienia bo oni wypisują tylko dla osób pracujących ,zapytałam się to co mam robić jeżeli szkoła wymaga ode mnie zwolnienia to powiedziała jak pani chce to niech sobie pani napisze sama i poda numer do lekarza ,lub może mi dać appointment card ,powiedziałam jej ze potrzebuje zwolnienie za 2 tyg nieobecności córki w szkole a nie jeden dzień ,to kazała mi żebym sobie sama napisała ,i poradźcie mi co ja mam teraz zrobić ostatnio dostaliśmy kartę z informacjami ze szkoły na temat kiedy dzieci maja wolne i ogólne informacje i tam tez było zawarte ze 3 rodziców już szkoła pozwala do Magistrate Court , za to ze dziecko opuszczało zajęcia w szkole

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-05-21 10:55:52 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

effimd

Post #3 Ocena: 0

2012-05-21 11:09:42 (13 lat temu)

effimd

Kobieta

Z nami od: 10-02-2010

Mi szkolna sekretarka jako dowod choroby mojej corki kazala przyniesc pusta butelke po antybiotyku,chociaz corki tylko dwa dni w szkole nie bylo.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-05-21 14:01:28 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

paolcia23

Post #5 Ocena: 0

2012-05-21 16:10:38 (13 lat temu)

paolcia23

Kobieta

Z nami od: 17-05-2012

ostatnio mi kazali ja przyprowadzic i oni beda ja obserwowac i jak cos sie bedzie dzialo to zadzwonia zeby po nia przyjsc ,jak dla mnie to jest troche chore bo my dorosli czujemy sie okropnie majac wysoka goraczke a co dopiero dzieci takie male ,no ale coz tutaj wszystko robia od dup...y strony .

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,