MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zwolnienie przez romans w pracy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 4 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

lulilu1

Post #1 Ocena: 0

2017-03-12 10:20:13 (8 lat temu)

lulilu1

Kobieta

Z nami od: 03-09-2016

standardy podwójnej moralnośći,powinnaś mieć zasady ,wewnętrzną moralność - ona nie pyta o ścieżkę drogi duchowej którą powinna podażac by osiągnąć zbawienie.Świętoje...we towarzystwo się znalazło, brawo Wy prosto do nieba pójdziecie innym dajcie błędy popełniać.Wielim jak zwykle się popisał,co ma płeć do tego? chodzi o pozycje nie płeć- gdyby kobieta była szefem ,kobieta byłaby odpowiedzialna, władza to nie tylko przywileje to też większa odpowiedzialność-koniec kropka

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Browney

Post #2 Ocena: 0

2017-03-12 10:29:58 (8 lat temu)

Browney

Kobieta

Z nami od: 14-12-2016

Cytat:

Świętoje...we towarzystwo się znalazło, brawo Wy prosto do nieba pójdziecie ....

Tak bronisz autorki postu a pomyslalas o zdradzanej zonie bo ona NIE.

Zawsze trzeba spojrzec z drugiej strony watpie aby jakakolwiek kobieta chcialaby byc zdradzana.

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #3 Ocena: 0

2017-03-12 10:29:58 (8 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Nie ważne czy kobieta czy mężczyzna , w tym wypadku kobieta się puściła z żonatym facetem , i ona i on dla mnie śmieci , ale to ona szuka odszkodowania, za co? Dala mu i teraz żal wylewa ?

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #4 Ocena: 0

2017-03-12 10:34:22 (8 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Przelozzony chce ja wyrzucic z pracy, bo tak sobie zyczy jego zona. Czyli tez miesza zycie prywatne z zawodowym, to nieprofesjonalne. Jesli chce ja wyrzucic, powinien podac legalne powody, a tych nie ma. Wyglada na to, ze nie przestrzegal procedur- I tutaj kolezanka powinna walczyc.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Browney

Post #5 Ocena: 0

2017-03-12 10:38:59 (8 lat temu)

Browney

Kobieta

Cytat:

...dałam się unieść romansowi z szefem. Wszystko było ok dopóki jego żona się nie dowiedziała. Zażądała żebym zrezygnowała. Czego nie zrobiłam.

Teraz ponosisz konsekwencje tego co zrobilas.

To ze nie chca ci przedluzyc kontraktu to niewielka kara w porownaniu z tym przez co musiala przechodzic jego zona.

Do góry stronyOffline

Browney

Post #6 Ocena: 0

2017-03-12 10:51:31 (8 lat temu)

Browney

Kobieta

Cytat:

Jesli chce ja wyrzucic, powinien podac legalne powody, a tych nie ma.

Powod okres probny beeing unsuccessful nie wiemy jakie jeszcze powody zostaly podane.

Autorka postu chce sie zemscic na bylym kochanku a powinna przeprosic zone i isc swoja droga. Zemsta jest slodka ale ma dwie strony medalu.

Do góry stronyOffline

AlmostFamous

Post #7 Ocena: 0

2017-03-12 10:55:31 (8 lat temu)

AlmostFamous

Konto usunięte

Cytat:

2017-03-12 10:34:22, Turefu napisał(a):
Przelozzony chce ja wyrzucic z pracy, bo tak sobie zyczy jego zona. Czyli tez miesza zycie prywatne z zawodowym, to nieprofesjonalne. Jesli chce ja wyrzucic, powinien podac legalne powody, a tych nie ma. Wyglada na to, ze nie przestrzegal procedur- I tutaj kolezanka powinna walczyc.

To, ze żona kazała ja zwolnić z pracy to są tylko domysły. Napewno tego od niego nie usłyszała ani tym bardziej od niej.

Równie dobrze mogło być tak, ze była słaba pracownica. A OK było tylko dlatego, ze dawała ciała. Już nie daje Wiec szef nie musi dalej słabego pracownika trzymać.
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...

Do góry stronyOffline

lulilu1

Post #8 Ocena: 0

2017-03-12 10:56:35 (8 lat temu)

lulilu1

Kobieta

Z nami od: 03-09-2016

dobrze się stało w takim razie ,tylko jej dziękować pokazała żonie,że ma męża sku...na. Żona powinna być wdzięczna a nie mścić się za niewierność męża która nie miała obowiązku stać na straży moralności i pilnować czyjegoś małżeństwa, co wy ludzie? na kogo wy odpowiedzialność zrzucacie? dlaczego jej miało bardziej zależeć na małżeństwie szefa niż jemu samemu?Jak cię partner zdradza to nie dlatego,że jakaś wstrętna dziwka go zmusza do tego pod karą śmierci- zdradza bo was nie kocha i nie szanuje cała filozofia

Do góry stronyOffline

Browney

Post #9 Ocena: 0

2017-03-12 11:02:12 (8 lat temu)

Browney

Kobieta

Wina zawsze jest 50/50.

Ale to kobieta kobiecie zrobila takie swinstwo.

[ Ostatnio edytowany przez: Browney 12-03-2017 11:02 ]

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2017-03-12 11:04:42 (8 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
ak cię partner zdradza to nie dlatego,że jakaś wstrętna dziwka go zmusza do tego pod karą śmierci- zdradza bo was nie kocha i nie szanuje cała filozofia

Dokladnie, ale to za trudno przelknac. Lepiej zwalic wine na kobiete; )

No, a zreszta tu chyba nie chodzi o dywagacje moralno etyczne tylko prawne w tym przypadku. A prawo jest doskonale beznamietne: winny jest nasze niewiniatko- szef. Jzu pare osob wczesniej ladnie wytlumaczylo dlaczego.

Swoja droga ciekwe jest to zalozenie, ze jego zona cierpi i sie meczy przy tym wszystkim. Przeciez ona pewnie jest przyzwyczajona do tego. Pewnie od lat ja zdradza na lewo i prawo, jak nie z kochankami to po burdelach itd. Byc moze zreszta ona wcale nie jest mu dluzna, a rozwodzic sie nie chce, bo kasa, bo dom itd.

Skad Polacy biora te scenariusze z cierpiaca zona i biednym, niewinnym facetem zmuszonym do sexu przez jakiegos demonicznego vampa, co to tylko marzy o tym any szczesliwe rodziny rozbijac?

:-8

:-]

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 12-03-2017 11:05 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,