MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 3 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

esem18

Post #1 Ocena: 0

2011-10-08 14:18:17 (14 lat temu)

esem18

Mężczyzna

Z nami od: 01-09-2006

no wlasnie jesli niema mozliwosci przywiezienia z polski to tylk taka opcja zostaje
a pozatym ja rozmawialem z sprzedawca i przy zakupie wiekszej ilosci obnizyl mi cene i transport gratis tak wiec trzeba szukac

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2011-10-08 14:24:25 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

65 funtow za plastyk? Matko moja!!!

Jest tyle sprzedawcow, niekoniecznie B&Q czy inne sieci, ale na necie mozna znalezc tyle firm.

Ja za deski mniej placilam, zreszta jak do drewnianych paneli dac plastykowe listwy? :-o Chyba, ze te podlogowe panele tez plastykowe. :-?
Ada

Do góry stronyOffline

polock

Post #3 Ocena: 0

2011-10-08 16:23:16 (14 lat temu)

polock

Mężczyzna

Z nami od: 21-04-2008

Cytat:

2011-10-08 14:24:25, Adacymru napisał(a):
65 funtow za plastyk? Matko moja!!!

Jest tyle sprzedawcow, niekoniecznie B&Q czy inne sieci, ale na necie mozna znalezc tyle firm.

Ja za deski mniej placilam, zreszta jak do drewnianych paneli dac plastykowe listwy? :-o Chyba, ze te podlogowe panele tez plastykowe. :-?

spoko te listwy wygladaja tak realnie jak drewno,
oczywiscie lepiej miec przy zakupie kawełek panela podłogowego aby dobrac identyczny odcien i wzór , w polsce jest tawi wybor że aż miło , dlatego lubie robic zakupy w polskich marketach budowlanych , B&Q to syffff...

jacek345678 - już sobie przywiozłem z PL ,dzieciaki wróciły samolotem a my z żonką naładowaliśmy auto na full materiałami...
nie chodzi mi tylko o kase ale o sam wybór , z przewiezieniem nie miałem problemu bo mam też 7 osob picasso, poza tym listwy sa elastyczne,
zawsze jak jade autem do Leroymerlin to do kupuje płytki ozdobne (przyklejane) na sciane zewnetrzną domu, sa one cieżkie wiec nie moge za jednym razem tego przewieść do UK , mimo to warto bo dom wyglada cudnie jak z kamienia (skała).
pozdrawiam
السلام عليكم

Do góry stronyOffline

esem18

Post #4 Ocena: 0

2011-12-14 19:25:02 (13 lat temu)

esem18

Mężczyzna

Z nami od: 01-09-2006

juz panele polozone listwy wykonczeniowe przybite taniej wyszlo drewniane i lakierowalem
podloga pod panelami zdrowa i w bdb stanie
gdzie niegdzie delikatne wzniesienie ale jest dobrze

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2012-10-18 17:26:41 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Odswieze temat.

Ile kosztuja materialy dodatkowe, powiazane z kladzeniem paneli lub desek? Nie znam sie na tym, ale wiem, ze cos kladzie sie pod spod.

Panele/deski beda kladzione na betonowej podlodze i na schodach.

Ile kosztuje polozenie paneli/desek? Zakladam, ze osoba, ktora bedzie je kladla, bedzie remontowac cale mieszkanie, wiec nie wiem czy to wtedy jest jakas cena w ryczalcie czy jak sie rozliczac z takich robot budowlanych?

Czy panele/podglogi sa tansze w Polsce? Ogladalam juz troche tych podlog w UK i mam problem z wyborem czegos, co by mi sie podobalo, a pamietam, ze w Polsce byl duzy wybor. Mam zamowiona ciezarowke na przeprowadzke, wiec w razie czego moge dorzucic materialy budowalne do transportu.

Potrzebuje jakies 90-100m2 tych paneli, wiec jest o co walczyc cenowo.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-10-18 20:02:37 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2012-10-21 09:53:36 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Widzialam te podklady w sklepie, raczej nie sa drozsze niz panele, bo za 20 funtow masz ok 10m2 podkladu. Nawet jest chyba jakas promocja na nie w ktoryms sklepie. Bylam wczoraj w kilku, to wszystko mi sie pomieszalo.

Po obejrzeniu wszystkiego z bliska zdecydowalam sie na deski. Obejrzalam ich troche w sklepach i zamowilam jeszcze probki z paru sklepow online.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-10-21 10:21:52 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mlody_leszczyk

Post #9 Ocena: 0

2012-10-21 10:30:53 (13 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:

2012-10-21 09:53:36, Richmond napisał(a):
Widzialam te podklady w sklepie, raczej nie sa drozsze niz panele, bo za 20 funtow masz ok 10m2 podkladu. Nawet jest chyba jakas promocja na nie w ktoryms sklepie. Bylam wczoraj w kilku, to wszystko mi sie pomieszalo.

Po obejrzeniu wszystkiego z bliska zdecydowalam sie na deski. Obejrzalam ich troche w sklepach i zamowilam jeszcze probki z paru sklepow online.

Pisalas, ze masz transport z polski. To moze zajrzyj na strone marchewki.
www.marchewka.pl jak dla mnie mistrz swiata w stolarstwie. Ma on w ofercie deski podlogowe rowniez.

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #10 Ocena: 0

2012-10-21 10:41:38 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2012-10-21 10:21:52, godfather78 napisał(a):
pod panele kladzie sie pianke albo korek i to nie jest drozsze od paneli, my zalozylizmy deski debowe i sa bardzo ladne ale nie praktyczne, latwo sie rysuja i sa duzo drozsze od paneli, nastepnym razem wybrali bysmy solidne panele

Drewno możesz wycyklinować i polakierować od nowa.Porysowane panele trzeba wymienić.
Poza tym panele robią z mielonki a decha to decha.
Kiedyś jak prowadziłem firmę sprzątajacą zadzwonił do mnie taki Tim,miał firmę budowlaną.Położyli na podłogę coś co nazwał dębem.Tyle że zrobili remont od dupy strony...
Najpierw połozyli podłogę a póżniej malowali ściany.W miejscach gdzie stała drabina powgniatały się dołki od stopki drabiny i trochę ją porysowali.
Nie wiem co to za badziew był.Trochę grubsze od panela deseczki (podobno dębowe) powleczone taką samą powłoką jak normalne panele.Cyklinowanie nie wchodziło w rachubę.Musieli polecieć w koszta i wymienić podłogę na własny koszt.
Normalna decha dębowa swoje kosztuje ale jest niemal wieczna.Jak pożar nie strawi i powódź nie zniszczy to można to odnawiać do bólu

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,