Przed nami tez remont kuchni i przedpokoju.
Tesc jest stolarzem wiec wymarzona kuchnia bedzie na wymiar i przyjedzie z Polski.
Moze tez pomysl czy nie chcesz kuchni na wymiar zamiast kupowac w Obi? Bedzie troche drozej ale kuchnia na lata i taka jaka chcesz bo masz wplyw na kazda szafeczke, no a i tak taniej niz szajs ze sklejki w BQ.
Podlogi/kafelki /oswietlenie bedziemy brali z Polski. Jak widze wybor w HomeBase albo BQ to az mnie skreca, przeciez tam nic nie ma w porownaniu do naszego Leroy Merlin!
Jak remontowalismy gore domu to panele sprowadzalismy z Polski firmy Pergo, sa na prawde super, wytrzymale na uderzenia, wode itd warto za nie zaplacic troche wiecej. W UK tez mozna zamowic ale sa troche drozsze niz a Polsce, wtedy jada do Ciebie bezposrednio z Belgii. Na ich stronie mozna zamowic darmowe probki, przychodzi decha ok 25 cm z wybranym kolorem, mozna zamowic kilka.
Jedyne co kupimy do kuchni w UK to sprzety AGD prawdopodobnie bo wydaje mi sie ze sa nowszej generacji, choc nie wiem do konca bo w Media czy innych sklepach AGD sa czesto promocje typu kup piekarnik i zmywarke a 3 rzecz, np plyta (nie CD
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
) gratis .
I koniecznie bedziemy szukac Polskiej firmy do tego remontu, maz robi klimy i jezdzi po roznych domach i widzi jak robia je Anglicy a jak Polacy/Litwini/Rumuni. Przepasc w jakosci.