MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Od dzis jestem bezdomny. londyn.

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

londongbe

Post #1 Ocena: 0

2016-02-05 16:28:28 (9 lat temu)

londongbe

Mężczyzna

Z nami od: 05-02-2016

witam,
Mieszkam w uk od dziesieciu lat. wszystko sie ukladalo znalazlem dziewczyne, przeprowadzilismy sie do Londynu, ale ona znalazla sobie innego, a mnie zostawila zmieniajac zamki w drzwiach. Takze pod drzwiamj znalazlem tylko torbe z ubraniami - nie wszystkimi. Mieszkalem prawie dwa tygodnie w hostelu obok stacji Bayswater. W chwili obecnej nie mam ani funta aby cokolwiek wynajac badz oplacic pokoj na kolejny tydzien (poskladalem podania do Pret a manger I innych restauracji I we wtorek mam interview w precie. Miliard cv wyslalem przez gumtree I zero odzewu). nie stac mnie na jedzenie. nie moge wrocic do polski (nie jestem przestepca, nie utrzhmuje kontaktow z rodzina a mamr mam w anglii rowniez, ale wypiela sir na mnie po smierci ojca) i tak nie wiem co robic teraz z mysla ze dzisiaj wyladuje na ulicy bez grosza. moze wiecie gdzie mialbym sie udac jezeli chodzi o pomoc? jakies instytuucje. badz znacie osoby ktore moga wynajac mi darmowy pokoj wzamian za opieke nad domem lub cos takiego. mam 20 lat jestem elektronikiem i moj angielski jest fluent. pisze z lotniska Heathrow na ktorym obecnie jestem, mam dostep do internetu w telefonie, Bo mam pay monthly sim z internetem takzr chcialbym zanotowac jakies wazne adresy jezeli chodzi o noclegownie badz jadlodajnie . nie licze na jakakolwiek pomoc materialna, bo mam swoj honor. szukalem polskich ksiezy - chcialem ich poprosic o pomoc ba sam kiedys bylem w fundacji charytatywnej i to ja pomagalem innym jednak z nikim nie udaje mi sie skontaktowac. jezeli jest osoba ktora moze zaoferowac mi prace nawet za 15f na tydzien to rowniez bylbym bardzo wdzieczny. Posiadam safety boots.

Dziekuje

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2016-02-05 16:36:46 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2016-02-05 16:41:07 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

RobertNY

Post #4 Ocena: 0

2016-02-05 16:43:25 (9 lat temu)

RobertNY

Mężczyzna

Z nami od: 28-10-2014

Aż mi się nie chce wierzyć ze po 10 latach w GB nie masz ani ka$iory ani karty kredytowej. Masz tu bardzo tani hostel-tylko £4 za noc:
Obrazek

Do góry stronyOffline

londongbe

Post #5 Ocena: 0

2016-02-05 16:52:56 (9 lat temu)

londongbe

Mężczyzna

RobertNY. Nigdy nie bylem oszczedny. Poza tym tak jak mowilem mieszkalem w hostelu gdzie noc kosztowala £20. Dopiero pozniej znalazlem Booking.com I tam bylo jeszcze taniej.
O karcie kredytowej moge zapomniec przez niesplacony debet na karcie. Po skonczeniu 18 lat wzialem HSBC Student account z £200 overdraft - wiem glupota. Ale obiecalem sobie juz dawno, ze splace swoje glupie wybryki. W abonamencie mam Nokia Lumia 930 - high end. Chcialem oddac telefon do skupu, ale proponowali mi tylko za niego 20 funtow, Bo ten telefon nie jest popularny tu w UK. Proboealem wziac inny telefon u operators, ale to przeciez glupota zeby robic sobie dlugi na lata, wiec zrezygnowalem.

Do góry stronyOffline

epsilon

Post #6 Ocena: 0

2016-02-05 17:25:38 (9 lat temu)

epsilon

Kobieta

Z nami od: 29-03-2012

Sorry stary ale cienko to wyglada. Mieszkasz w uk od dziecka, nie masz znajomych albo rodziny kyora chcialaby Cie przygarnac? Nikogo? Wlasna laska tez Cie wyprowadzila, to musiales chyba ladnie w zyciu narozrabiac, pracy tez nie masz. Nawet mama jest be...piatek...

Do góry stronyOffline

londongbe

Post #7 Ocena: 0

2016-02-05 17:34:18 (9 lat temu)

londongbe

Mężczyzna

No nie mam rodziny, dziadkowie pomarli. A mama kontaktu nie utrzymywala z nikim od kiedy wukechala do uk - dluga historia. Gdybym mial to bym nie pisal Tu postu. Nie prosze o pieniadze tylko o pomoc. Poza tym bezdomnosc w moim przypadku to tylko przenosnia gdyz mam sie gdzie umyc (nie jest to zlew na lotnisku) I sobie eewentualnie wyprac ubrania. Do czasu znalezienia pracy bede Tu na lotnisku. Ale gdyny ktos mial jakas prace od zaraz to prosse o wiadomosc pw. Podsm numer telefonu.

Do góry stronyOffline

londongbe

Post #8 Ocena: 0

2016-02-05 17:35:50 (9 lat temu)

londongbe

Mężczyzna

A moge sie umyc u xnajomych, ale oni Sami nie sa skorzy do noclegu Bo albo maja one bedroom flat I miesxkaja x dxiewcxyna, albo rodzive nie pozwalaja

Do góry stronyOffline

epsilon

Post #9 Ocena: 0

2016-02-05 17:37:59 (9 lat temu)

epsilon

Kobieta

Z nami od: 29-03-2012

A dlaczego nie pracujesz i jak dlugo?

Do góry stronyOffline

londongbe

Post #10 Ocena: 0

2016-02-05 17:38:06 (9 lat temu)

londongbe

Mężczyzna

A prace stracilem dea tygofnie temu przez wlasna glupote - zadzwonolem do agencji I powiedxialem, ze jak wegier chce rozkaxywac to niech sobie znajdzie innego polaczka I nim pomiata. No, I na drugi dzien juz nie poszedlem do pracy. Jak widac w agencjach pracy nie oplaca sie mowic tego co sie mysli, tylko trzeba byc czarnym murzynem hehe.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,