MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Operacje plastyczne

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 3 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

violcia2403

Post #1 Ocena: 0

2010-02-20 23:55:47 (15 lat temu)

violcia2403

Konto usunięte

A czy robiła sobie któraś plastykę brzucha (abdominoplastykę) ????
Odszedłeś... zanim tak naprawdę się pojawiłeś... :( 14 grudnia 2009r. [*] Mateuszek...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

violcia2403

Post #2 Ocena: 0

2010-02-21 10:00:16 (15 lat temu)

violcia2403

Konto usunięte

?
Odszedłeś... zanim tak naprawdę się pojawiłeś... :( 14 grudnia 2009r. [*] Mateuszek...

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #3 Ocena: 0

2010-02-21 10:30:01 (15 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Violcia chyba narazie nikt nie robił :-)
A może ktos robił podniesienie brwi?
Ale nie chirurgicznie tylko najnowsza metodą w miejscowym znieczuleniu? Czyli robi sie dziurke nad brwiami,dziurke nad linia włosów i pod skórka przeciąga sie nitkę,podciąga brwi jak cchemy i supełek(żartuję).Fajna metoda.Nitka po pewnym czasie znika pod skórą i sa fajne brwi.
Strasznie mi sie to podoba i cchiałabym to zrobic ale nie wiem jaka może byc cena i ew.jaka tu jest klinika godna polecenia.
Moje powieki opadaja mi i czuję je.Brwi sa proste.Nawet mąż powiedział,że na to to by sie zgodził-nic innego.

Apropo pomniejszania biustu.MOja koleżanka miała pomniejszany biust ale w Polsce.Mieszka tu ale pojechała do Polski(Bydgoszcz bodajże) do prywatnej kliniki.Miała bardzo duży biust,bolał ja kręgosłup.Oczywiscie ta operacja jest refundowana ale wiadomo jak to jest na kase państwową.Ona wolała mieć opercaję prywatna i lepszą opiekę,leki...
I miała.Mineły 4lata jest bardzo zadowolona.Obie piersi sa równiutkie,jędrne.
Z tego co mi mówiła zapłaciła ok 6tys,bo ta impreza jest droższa niz powiększenie biustu.
Z kolei jej siostra jedzie tam na powiekszenie biustu.Ma piersi ale po porodach i karmieniach jej piersi wygladaja jak piersi Masajki albo kobiety z buszu czyli naciągniete prawie do pępka.Sama ginekolog raz podczas badania zasugerowała delikatnie by poddała sie takiej operacji.Dziewczyna ma 33lata.
I tylko do tamtej kliniki.

Do góry stronyOffline

violcia2403

Post #4 Ocena: 0

2010-02-21 10:34:25 (15 lat temu)

violcia2403

Konto usunięte

Tylko 6tys za pomniejszanie piersi?? Myślałam że to droższe....

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2010-02-21 14:58:48 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Moja siostra zmniejszala biust ze wzgledow zdrowotnych ok 10 lat temu - cena wtedy wynosila ok 10.ooo PLN - nic nie placila bo koszty pokryla NFZ
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

evasta4

Post #6 Ocena: 0

2010-02-21 15:08:35 (15 lat temu)

evasta4

Kobieta

Z nami od: 12-06-2008

W UK z tego co slyszalam powiekszenie biustu w dosc dobrej klinice to ok 5000fuli.
Wiele Brytyjek robi takie zabiegi w Chorwacji.
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #7 Ocena: 0

2010-02-21 16:07:18 (15 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Tak, mozna rowniez znalezc kliniki na Ukrainie, w Rumunii.
Istnieje jednak maly problem, mianowicie wiarygodnosc kliniki i chirurga wykonujacego zabieg.
Kilka lat temu w Polsce wybuchla afera z Hanna Bakula, ktora zostala oszpecona przez lekarza chirurga, ktory nie mial uprawnien do przeprowadzania operacji z zakresu ch. plastycznej.
Okazalo sie, ze lista ofiar tego pana jest dluga, a on sam wciaz oferuje swoje uslugi jako chirurg plastyk (sic!)
http://uwaga.onet.pl/32,news,9925,news,,chirurg-rzeznik_operuje_jak_potrafi,zmowa_milczenia,akcja_uwagi.html
http://www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/pap/artykul/hanna;bakula;zeznawala;w;procesie;lekarza;-;chirurga;plastycznego,95,0,232287.html

Wiec nalezy zwrocic uwage nie na cene, ale na jakosc uslug. Szukac informacji o klinice w internecie i ja weryfikowac.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-02-21 16:08:45 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleprince

Post #9 Ocena: 0

2010-02-22 06:12:33 (15 lat temu)

littleprince

Mężczyzna

Z nami od: 22-02-2010

Moja dziewczyna korzystała z usług chirurga plastycznego z Polski. Chirurgia plastyczna w Polsce jest na wysokim poziomie. Oczywiście trzeba też samemu wybrać odpowiednie usługi dla siebie. Zaraz znajdę to napiszę gdzie my robiliśmy.

Co do Tajlandii to nie wiem - aczkolwiek moim skormnym zdaniem to lepiej to zrobić w Polsce - mam jakieś większe zaufanie. (może to taki stereotyp) Ale Polskie kliniki są świetnie wyposażone i ceny nie są aż tak straszne zwłaszcza jak się pracuje w UK.

O już mam facet nazywa się Piotr Knast pracuje w multimedica Wrocław mam takiego linka: chirurgia plastyczna wrocław nie wiem o co chodzi z wklejaniem tych linków http://www.chirurgia-plastyczna.wroc.pl albo http://multimedica.pl

Bardzo dobry specjalista, trochę tylko trzeba było czekać. Na pewno warto też po prostu wcześniej sobie zaplanować.
My byliśmy zadowoleni.
Uroda moja pasja:

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Hrabia666

Post #10 Ocena: 0

2010-02-22 07:00:09 (15 lat temu)

Hrabia666

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 06-02-2010

Z tego co wiem, a wiem od znajomych dziewczyn, które poprawiały swoją urodę - to w Polsce jest dużo taniej i wcale nie gorzej jeśli chodzi o warunki sanitarne, opiekę pozabiegową itd. A jak komuś zależy na jeszcze większym zminimalizowaniu kosztów to (wiem także od znajomych, które właśnie tam były) należy rozejrzeć się w ofercie klinik na Litwie i Ukrainie. Podobno jest tam 10 razy taniej a efekty oczywiście takie same. Na dodatek mozna zwiedzić stare polskie uzdrowisko Truskawiec (Ukraina), które przed wojną rywalizowało o palmę pierwszeństwa z Ciechocinkiem.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,