Drogie Panie, zaznaczam, ze to tylko moja prywatna opinia: kupilam kiedys krem na dzien i na noc, i niestety nie bylam zadowolona.
Ale zawsze to podkreslam, jesli mnie jakis kosmetyk nie odpowiada to innej moze byc cudownym eliksirem.
Str 2 z 2 |
|
---|---|
Vivienne | Post #1 Ocena: 0 2010-11-12 19:30:17 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Drogie Panie, zaznaczam, ze to tylko moja prywatna opinia: kupilam kiedys krem na dzien i na noc, i niestety nie bylam zadowolona.
Ale zawsze to podkreslam, jesli mnie jakis kosmetyk nie odpowiada to innej moze byc cudownym eliksirem. |
Adacymru | Post #2 Ocena: 0 2010-11-12 20:21:00 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Pamietam jak kiedys te kosmetyki z serii No 7 byly dosyc tanie, ale widac popularnosc wzrosla i ceny tez poszly w gore, az mnie kiedys zaskoczylo, jak bylam w Boots. Pamietam, ze bardzo je lubialam, ale dostalam prezent od kogos z Garniera kremami, i tak mi jakos zostalo przez ostatnie lata. Jakis miesiac temu okazalo sie, ze krem Garniera po oczy (taki jak dlugopis wyglada) po uzyciu tylko kilka razy spowodowal dosyc silne uczulenie. Odstawilam i czekalam az skora dojdzie do siebie, nie bolalo, ale skora jakby poparzona wokol oczu, i czerwone powieki. Niestety nie przeszlo, i dopiero po kremie zlekkim sterydem od GP pomogl. Trzy dni stosowania i juz jest prawie ok. Reszta kremow Garniera dalej ok dla mnie, wiec jak widac nawet w jednej serii nie wszystko moze tej samej skorze odpowiadac.
No 7, jak i kazdy inny kosmetyk, jak odpowiada twojej skorze, to swietnie.
Ada
|
meryczery | Post #3 Ocena: 0 2010-11-14 14:56:50 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-06-2010 Skąd: Manchester, SALE |
Chciałabym znależc jakiś dobry krem przeciwzmarszczkowy oraz taki ujedrniającyna dekolt i szyje. Przymierzam sie wlasnie do Garniera( czerwoce pudełeczko) z serii NO7 widziałam fajny podklad ( 15 funtów). Obecnie kupilam sobie Q10 czekam na efekty
![]() |
Post #4 Ocena: 0 2010-11-14 22:47:57 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Kasia_ | Post #5 Ocena: 0 2010-11-14 23:22:07 (14 lat temu) |
Z nami od: 22-06-2008 |
Estee Lauder
Double wear £25 za 30 ml Jak dla mnie najlepszy podklad ![]() |